Примерно НВД меню (торс) - ако се нуждае от корекции и съвети.

LL

08.01.10
09:52

Здравейте! На 17 съм,след месец 18.Височина 185 с моментно тегло 69-71. За 6 месеца свалих 28-29 килограма (от 98).Целта ми е да изчистя корема и гърдите,да сваля още 2-5кг до 66-67 или поне да поддържам тези 70 и да чистя торса в същото време.тъй като има още малко и да ги стегна с фитнес и кардио до Юли :\\ надявам се да не е невъзможно.
Искам да почна НВД и уж четох,четох,но не знам...та си направих примерно меню,което бих желал ако може да го проверите и да помогнете с някакви корекции.

8ч - (4 белтъка + жълтък; 100 гр пълнозърнест хляб + 1 грейпфрут) или (400гр нискомаслено кисело мляко с 50-100 гр овесени ядки; 1 грейпфрут) - ще ги редувам през дните
10ч - Нискомаслено кисело мляко или 50 гр ядки (орехи)
12ч - 150-200гр пилешко месо или 150-200гр пуешко филе; салата - марула,краставици и домати; евентуално аиряйн;
14ч - Нискомаслено кисело мляко или 50 гр ядки (орехи) - ако ще ходя на фитнес в 16ч,то тогава само ядките
16ч до 17ч - 17,30ч - Фитнес (или колоездене + бягане на стадиона) и завършвам с 10-15 мин скачане на въже + упражнения за корем и гърди;
18ч - Нискомаслено кисело мляко или 100 гр извара с краставица; евентуално аиряйн;
20ч - 150-200гр пилешко месо или 150-200гр пуешко филе; салата - марула,краставици и домати; евентуално аиряйн;
Сол не ям,ще слагам единствено на месото.Газирано и сокове не обичам.
ОКБ - 2000 калории
Белтъчини - 210гр
Въглехидрати - 105гр
Мазнини - 82гр
Фитнеса включва:
Бедра:
-степер,велоергометър
-бедрено разгъване - 3х30
-бедрено сгъване - 3х30
-около 5-6 вида упражнения за бедра
Гръб:
-упражнения за гръб с придърпване на лост - 2х20
Корем:
-”колене-лакти” на машина - 2х20
-скачане на въже - 15 мин
-бягане - 2-3км
-колоездене - като захладня отдавна не съм,но по принцип 15-20км
-коремни-тазобедрени повдигания - 2х20
-махало 2х20

Индийски лицеви опори,ab roller(oнуй колелцето) мисля да вкарам тия дни. И търся упражнения за гърди и ръце,защото фитнес залата в града е една и със силно ограничени ресурси от към разнообразие на уреди.

На фитнес ходя от началото на Ноември,като последните 3 седмици поради пневмония прекъснах.Но си възтановявам всичко от утре.
Гледам да намирам време за мин 3х посещение на фитнес или стадиона(от Септември,но заради студеното време не съм ходил скоро).

На всеки 10 дни мисля да вкарам малко черен шоколад или желирани бонбони за разнообразие в 10ч и 14ч.

Надявам се ако може за някакви съвети или корекции...благодаря много!

Темата беше редактирана от llouche на 08.01.10 10:29.

LL

08.01.10
18:26

Одеве нямах възможност да кача снимки.Та го правя сега (ако изобщо помагат с нещо де,но наистина съм много решен и имам голяма воля да си доизпипам работите,та наиситна се надявам да получа малко помощ).
Талия- 89 (от 138)
Ханш- 94 (от 145)
Гърди - 100 (вдишване) и 95 (издишване)
Корема е мааалко по-отпуснат.

Мнението беше редактирано от llouche на 08.01.10 18:27.

12.01.10
11:11

братле,кажи как го направи това отслабване!!!аз тренирам три пати седмично и имам свободно време мога да ям и правя каквото трябва за да постигна твоите резолтати!аз междодругото сам 98кг,178см и не искам чак 70 кила да ставам искам 83–85.

LL

12.01.10
15:12

Ехх още няма отговор :\\

Kолкото и глупаво и клиширано да звучи - воля - от там всичко останало си е следствие. Наумих си го съвсем случайно един ден,като преди това бях отслабнал с 15 кг при същият ръст,задържах ги около 5-6 месецаи  след това трябваше да се преместя в друг град и си ги върнах и май с бонус 5-6,изяждох по цели торти буквално,отделно по около 5-6 мура вафли мега,кутия с бонбони,желирани бонбони,дънках по минимум 2 литра на ден газирано/кола главно,стигало се е и до 5. И спрях сладкото,спрях газираното,пърженото,тестеното. Карах 90 дневната диета. По-малко от месец, спрях я,отслабнах с 10 кг,починах си 2-3 седмици,в които смесвах храните и от време на време си пусках някое сладко,но не и кола,пържено и прочие. Пак почнах,айде още 5-6,за 2-3 седмици. Пак същото. Пак почнах пак още някое друго кило. Забих на 80. Не искаше да мръдне. 3 дена - Япоснко чудо - глад,като знаех,че ще ги върна. Млякото(киселото) ми липсваше адски много,тъй като от 17 години ям буквално всеки ден по мин 1,на 3 тият ден не издържах и изядох 6 кофички млека.Бутнах 3 килограма,после си ги качих и почнах просто рационално хранене.Без сладко,газирано и прочие. За това време (8-9 месеца вече) газирано съм пил някъде 10 ина пъти и то по кафета,Макдоналдс и КФС около 5х и това е. Имал съм дни,в които съм попрекалявал със сладкото (1 шоколад и пакетче жел бонбони) примерно 2-3 дни и съм мислел,че ще кача,но съм отслабвал с по 1-1,5 кг,което ми бе очудващи,тия дни са на месец и половина-два. После почнах НВД (но готово меню) 10 дни,отслабнах мисля,че с 4 кг.Почнах септември да бягам,бях 77 мисля,едва минах 20м,но пак продължих всеки ден въпреки това и до края на септември (от 14-ти до 1-ви октомври) бягах 400м наведнъж,като преди да почна съм нямал никаква физ активност освен икзачването и все още на адски адски много стълби и ходенето,което пак не е мн малко. И от тия 77 кг,септември нищо не съм правил просто не ям сладки и пия газирани,сокове и т.н,алкохол много рядко и то в коктейли.После почнах на фитнес да ходя + много изкачвания/слизаниея и ходене през деня. Имах 2х където седмица,седмица и половина всеки ден ядох по нещо сладко от примерно 1 шоколад,до пакетче захар и съм мислел,че ще се освиня пак,но или не съм качвал или пък отслабна с 1-2кг.Солта я спрях изцяло (2-3х съм ял само в сирене малко,но се научих на извара) от началото на декември и даже ми са по-добре работите така.Зехтин по принцип ми е гаден на вкус,олио не позлвам и сол в салатите и яденията.А само в ориза слагам сол малко с бульона. И така,вчера се притеглих бях 68 (искам 66 и приключвам и задържам).За сега проблеми със задържанията нямам и мисля,че няма да имам,защот вече си отбих вредните навици и си изградих нови,макар в началото (още първият път като отслабвах) на 15 дори ревнах,защото не бях ял сладко от 1 седмица и ми се ядеше адски много.За газираното също. Направо 2 седмици адски главоболия,депресии и прочие,отделно под носа ми всеки денсе ядеше това и подкрепа никаква.Та опървият път 15 кг,после качих 20ина до и от Май до сега - 30 кг,които повече няма да си върна.Дрехи носех горе XXL,в момента съм S/M.Имах хиперинсулин 26-30 мисля беше нормата,моя беше 148 и инсулина всяка сутрин беше 5,4-5,9 на гладно като мах границата на гладно е до 4,5-5,5 (майка ми е с диабет).В момента е 4,5-4,8.Сега общо взето ми останаха 2 кг още,да ги задържа. Да доизчистя, кача някой (ама мускули) друг килограм и стегна всичко.
Само като знаеш какви ще са последствията от това,което ще направиш,си е достатъен стимул или поне за мен.

Мнението беше редактирано от llouche на 12.01.10 15:15.

12.01.10
20:06

Браво :) Имах воля и продължавай напред.Само недей да връщаш кг и да се отказваш ,защото би било фатално

13.01.10
15:20

доколкото разбрах си стигнал 80кг сас 90дневната диета такали?и то не си я спазвал 90 дена.струвами се че тези килограми 70 за твоя раст са малко а ти искаш оште да сваляш?ти си знаеш!

SL

13.01.10
15:30

Е така като гледаш има какво да махне макар и малко! По-добре да го махне и тогава да качва чист мускул,така че не се отказвай приятелю аз съм на подобно дередже и продължавам макар да знам,че е много тежко ;]

LL

17.01.10
12:28

Fantaa
В никъкв случай,не искам всичките месеци да отидат по дяволите,пък най-хубавото нещо след отслабването е,че си изградих нови навици за хранене.

petarr_85
Сори,че чак сега отговарям,но нямах възможност. Да.Спазвах я 3х по 25-27 дни,като между всеки път имах период от 2-3 седмици,в който се храних каквото исках,на два пъти си спомням,че и на Макдоналдс ходих и 2х пих малко газирано,ядох и умерено сладко,но не качвах. Само като стигнах 80-то и като закотвих ги размърдах с 3 дена глад (по 50-100 гр шунка и 1 яйце и 1 краставица),знаех,че ще ги върна(свалих 3,върнах 2).После почнах 10 дена НВД,мисля че бутнах около 4-5кг. В момента съм 68 вече,като до преди Коледа бях 70.

slavistaaa,
Има за жалост,макар,че трябва да се почне спорт,ама в това гадно студено време...от утре почвам НВД-то и колело,скачане на въже,няколко упражнения за корем,адски се надявам до Юли да съм във форма не перфектна,но с прибран и стегнат корем.Наистина си тежко и физически и психически,само да мислиш за каква храна трябва да ядеш и да внимаваш да не се изкушаваш,което се случва няколко пъти на ден,ама след дъжд качулка.Воля и на тебе ;]

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1