Протест утре срещу генно модифицираните храни в България

12.01.10
10:37

Протест !!! Народното събрание ще обсъди промени в закона за Генно-модифицирани продукти в България.Това ще има пагубни и необратими последици за българския народ. В целия европейски съюз тези продукти са забранени. Нека не позволим тази грешка на политиците и опазим здравето си. Протестът е утре 13.01 от 11:30 на северния вход на Народното събрание.

Темата беше редактирана от Me40_nyX на 12.01.10 10:38.

12.01.10
11:32

Аз персонално нямам нищо против тези храни, но които иска да протестира.

АН

12.01.10
13:12

Tам сме... :)

12.01.10
13:35

Малко уточнение - не са забранени. Използват се или в много малки количества, или в магазините има отделни сектори за храни - ГМО или не.

12.01.10
13:52

Наистина не са забранени ,но трябва да направят като в белите страни ,задължителен знак,който показва че храната е генно модифицирана и така потребителят да прецени какво иска да консумира...

12.01.10
14:15

Тони1 съгласна съм с тебе, всички трябва да са наясно какво консумират. Аз съм ЗА естествената храна, всичко което се готви с нея и да се запази естественото и отглеждане, без добавянето на каквото и да било, чрез което доматите стават колкото главата ми :) Доколкото знам ГМО довеждат до доста болести, натрупване на токсини и т.н. А доколкото забраната в ЕС явно не съм достатъчно наясно, радвам се , че ме поправяте. Между другото съм чувала от много приятели живяли в чужбина, че там плодовете и зеленчуците имат много малко общо с тези тук, може би поради тази причина.

АН

12.01.10
15:08

Не стига, че месото не е месо, ами ся и зеленчуците ;0

12.01.10
15:26

Ако измислят краставици с 50% съдържание на белтъчини с удоволствие ще си ги купувам.

GO

12.01.10
15:43

казано от Владимир92 на 12.01.10, 15:26:

Ако измислят краставици с 50% съдържание на белтъчини с удоволствие ще си ги купувам.

Едва ли това ще е в близко бъдеще,иначе и аз ще си купувам такива храни,в доматите като вкарат около 30-40% също ще е уникално.. :P

Ех,мечти,мечти..  ;-P

12.01.10
16:10

Факт,че почти всичко ,което консумираме  за съжаление е пълен боклук,лично за мен,ВСИЧКО...какви ли не храни не съм съпоставял и разлика в домашно и копешко винаги имало...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1