Въпрос относно гейнер и аминокиселини ?

12.01.10
15:32

Здравейте скъпи сафоромци на 17 години сам 1.78см сам  тежа 65кг начи до сега не съм взимал никакви добавки.Искам сега да си взема аминокиселини и гейнер,имам няколко въпроса имат ли някаква вреда ? какъв ефект бих постигнал ( целта не ми е да стана професионален култорист ) искам да оформя тялото малко и ако може да ми препоръчате някакви предварително благодаря.
насочил съм се към:
silabg.com/bg/78-OPTIMUM-NUTRITION-BCAA-1000mg-MEGA-SIZE-NEW-400-caps.html

а за гейнер нямам никаква представа какъв да си взема надявам се да ме информирате че не съм много вещ в нещата.

Темата беше редактирана от Lud-Fen на 12.01.10 15:34.

12.01.10
16:25

Е аминокисилините ще те възстановяват след тренировка.От тях ще се чувстваш зареден за другата тренировка, няма да чувстваш умора и т.н За гейнер не знам, не съм се интересувал.Някой друг ще ти помогне за него. Но от аминокиселините това ще е ефекта, може би ще покачиш и малко ММ.

12.01.10
16:35

Еми виж този silabg.com/bg/product/detail/id/2089 за тези пари е много добър и ето този silabg.com/bg/product/comments/id/868 някой ми беше казал че е мн добър :)

12.01.10
17:22

От поста ти разбирам,4е незнаеш какво е това”Хран. добавка”.И 2те не6та към които си се насо4ил са храна-не вредят и
-не се става професионалист от тях.Аз ти препоръ4вам ако 6те са аминота-да са комплексни за преди..след трен.А гейнера сутрин и да оправи някое хранене.Но не о4акваи 4удеса :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1