04.01.10
22:28
Здравейте!Какво бихте ми препоръчали за заместител на храни.Нека обясня-ученик съм и съм първа смяна,след училище отивам право в фитнес залата и започвам тренировката,но проблемът е,че ми е много натоварена програмата(проекти,понякога уроци и всякакви такива...).Освен това живея далеч от града(достатъчно далече,за да съм зависим от моите родители спрямо транспорта,тъй като не живея в квартал,а на место,до което не стига градски транспорт...абе с 2 думи живея във вила).Бихте казали,че мога да си взимам от вкъщи преди училище,но такива храни като меса(или като цяло богати на протеини)не мога да си набавя всеки ден за училище...Много се отклоних от конкретния въпрос,затова няма да ви мотая-имам проблем и ако можете ми помогнете да го разреша.
Благодаря ви!!!
05.01.10
18:22
конкретна марка(без странични ефекти,моля :Д :Д)?
09.01.10
10:30
това позволено ли е в този сайт?
09.01.10
10:39
казано от ivancho111 на 09.01.10, 10:30:
това позволено ли е в този сайт?
Щом още няма бан как мислиш?
13.01.10
12:48
Ако видите първата ми тема,ще разберете,че няма почти никакъв напредък(външен вид)-ръцете са същите,гърдите малко по-големи,гърба изостава...абе като цяло само килограмите качвам на упражненията,иначе резултат(външен)няма...
казано от ivancho111 на 13.01.10, 12:48:
Ако видите първата ми тема,ще разберете,че няма почти никакъв напредък(външен вид)-ръцете са същите,гърдите малко по-големи,гърба изостава...абе като цяло само килограмите качвам на упражненията,иначе резултат(външен)няма...
Ами време е да почнеш и да се храниш ;)