Въпрос за NO EXPLODE

Прескочи до:
HU

05.07.07
13:42

абе цигарите където ги пушат от 15 годишни вредат много повече ....

05.07.07
13:53

казано от CaLiVcHo на 04.07.07, 11:32:

Знам че не се препоръчва на хора под 18 години,затова и питам аиде де някои да се изкаже по подробно,дотук нищо кажете ще имам ли проблеми и какви може да са,или ако си го пия както трябва ще си раста ако всичко е както трябва.

законите в щатите са такива, че дори да има някаква минимална, хипотетична възможност да ти навреди с нещо, те са длъжни да го пишат на етикета за застраховка.
съдебните искове са за много милиони долари.
на етикета пише, че и хора с проблеми с кръвното (високо) не трябва да го приемат

IN

21.07.07
09:26

Тренирам от доста време,какво ште ми кажете за комбинацията,NO EXPLODE & ANIMAL PACK ?Добре ли е и как ште е наи-добре да ги приемам?Благодаря ви предварително.

24.07.07
15:05

Сега се надахах и с тоя Но-Хплоуд сега тряя си сабера още 120 лв за добавки :D !

11.06.08
05:29

Пиши на кирилица !
emzo

Мнението беше редактирано от emzo на 11.06.08 05:32.

СБ

11.06.08
05:33

No-Xplode няма директно да ти помогне за покачване на мускулна маса. Това е продукт за лица, които вече имат опит в залата и са се изградили и го използват най-вече с цел напомпване, постоянна твърдост на мускула и обем. Ако си някой,който отскоро е в залата и все още нямаш изграден тренировъчен и хранителен режим само ще изхабиш продукта, прецени сам дали си готов за него.

11.06.08
07:35

ами 4овек от година и половина ходя на фитнес и искам да попитам дали 6те се из4истя всмисал релефен или не6то такожа:) :P :)

ВИ

11.06.08
07:59

казано от silabg.com на 11.06.08, 05:33:

No-Xplode няма директно да ти помогне за покачване на мускулна маса. Това е продукт за лица, които вече имат опит в залата и са се изградили и го използват най-вече с цел напомпване, постоянна твърдост на мускула и обем. Ако си някой,който отскоро е в залата и все още нямаш изграден тренировъчен и хранителен режим само ще изхабиш продукта, прецени сам дали си готов за него.

Абсолютно на противоположното мнение съм. Независимо дали става въпрос за експлоуд, или са друга достатъчно добра предтренировъчна формула с креатин, съм на мнение че продуктите на основата на азот са най-силното нехрмонално средство за покачване на мускулна маса. От две години вече го продаваме този продукт и стотици хора са давали мнение- някой са били много доволни, други средно, малка част не(това е неизменно за всеки продукт), но една голяма част, включително и моята приятелка са наддали доста за период от 2-3 месеца. Причината- увеличена сила и апетит. Двете основни неща при натуралното трениране.
Пък и три години бб.ком дават на нокса награда за muscle builder пред креатинови  и тест продукти. За това са гласували хората.
Извинявам се че се намесвам, пристарстен съм като представител, но тук не става въпрос дали екплоуда е най-добрия продукт от този клас, а че този тип продукти работят изключително добре за голям % хора и затова са толкова популярни.
А за стажа в залата, уравнението винаги е в една посока- колкото по-голям опит има един трениращ, толкова по-добре усеща всяка една добавка. Тук съм съгласен.

СБ

11.06.08
08:49

Може би понеже момчето не беше писало на Български и му е бързо изтрит поста, не си видял какво точно е писал. И ти ще се съгласиш,че когато говорим стриктно за изграждана на маса и покачване на тегло за начинаещия няма по-добра комбинация от креатинова матрица и протеин [cellmass AVPT, SIze ON, Methyl Mass и др.), са по-добрата комбинация от само NO-Xplode. И ти ще се съгласиш, че в  проведените изследвания и тестове креатиновите матрици дават по-добри резултати за изграждане на МАСА от аргининовите. Естествено,най-добре е комбинация от двете( Cellmass\No-Xplode, SUperPump\SizeOn, Methyl Mass\No Xtreme). Поздрави :)

Мнението беше редактирано от Сила БГ на 11.06.08 09:45.

ВИ

11.06.08
09:07

Всички от изброените имат около 5 грама креатин матрица на лъжичка. Което значи че на ден се приемат между 5 и 15 гр креатин, което за 99% от трениращите е достатъчно за физиологичен ефект от неговия прием.
Не са ми попадали изследвания за сравнение на показатели между креатинови продукти и продукти на основата на съдоразширяващи формули, но от скромния ми опит с производители и трениращи знам две неща:
-Комбинацията от азот, креатин и хидратиращи молекули дава добър анаболен ефект
-Отделните креатинови продукти не се добавят към предтренровъчните за да се увеличи общото количество креатин за деня, а за да се постига моментален физиологичен ефект. Единия продукт възбужда и стимулира “стреса” и работоспособността, свързана с него, а другия отключва възстановителните механизми и “отпуска”. Така се засилват двете фази на тренировъчния процес- натоварването и възстановяването и се постига по-голямо КПД за даден цикъл.

11.06.08
09:58

На 17 г. съм тренирам точно от 2 год. мисля че няма проблеми да го ползвам , но все пак кажете си мнението :)

ВИ

11.06.08
10:22

Проблем-не. Смисъл- само ти може да кажеш след като свършиш опаковката, Ако няма, не си взимаш втора.

11.06.08
19:56

казано от Валентин Иванов на 11.06.08, 10:22:

Проблем-не. Смисъл- само ти може да кажеш след като свършиш опаковката, Ако няма, не си взимаш втора.

Мерси за отговора , аз не съм си го взел но мисля на есен да го пробвам така че има време

12.06.08
17:37

изригна ло е
аз пих още като беше шарената кутия преди да станат червени ,на гладно рита яко :)

24.06.08
18:52

Задай си въпроса в правилния раздел, в нова тема и го напиши, както трябва, на нормален и разбираем език !
emzo

Това ти е 2ра забележка !

Мнението беше редактирано от emzo на 24.06.08 19:26.

30.12.08
23:22

Сблъсък на гиганти в този форум а именно Сила и Валентин .Само да попитам аз сега като тренирам от 3 години и съм на 19 има ли смисъл да комбинирам целлмасс-а с Но-екполде или с нещо друго да е комбинирам тази креатинова матрица ,за маса говорим .Храната и тренировките са на ниво. :) По здрави и весело посрещане на новата година .

ВИ

31.12.08
13:02

казано от Karni на 30.12.08, 23:22:

Сблъсък на гиганти в този форум а именно Сила и Валентин .Само да попитам аз сега като тренирам от 3 години и съм на 19 има ли смисъл да комбинирам целлмасс-а с Но-екполде или с нещо друго да е комбинирам тази креатинова матрица ,за маса говорим .Храната и тренировките са на ниво. :) По здрави и весело посрещане на новата година .

Двете се допълват идеално.
Весело и мерси за четката ;)

18.01.09
17:49

едно не мога даразбера тези хора в България от каде на кеде слагата такива чки надценки нормалнат цена на NO е около 90 лева с доставка на дребно представете си колко надценка праскат като ги взимат и надребно!!!
На BSN сам пробвар поцхти вицхко което предлагат NO то е супер но комбинациа с NITRIX става истинска бомба!!! в момента разполагам с наи новиа им продук VOLUMAZE от това което цхета е комбиниран NO с Syntra6 като го сварсха 6те писха за резултаите!!! ако имате вазмойност пробваите ENDURUSH на BSN гарантирам за зверскиа резултат!!!!! извнете за грешките пиша на латиница и преводач превежда автоматично!!!

Мнението беше редактирано от kir4o19 на 18.01.09 21:56.

DE

18.01.09
18:17

И аз не мога да разбера как може да си българин и да не знаеш как се пише България.. другите грешки не ги коментирам.
Не е толкова голяма надценката - предполагам правиш сравнение от бб.ком. Като добавиш и всичките разходи около доставката.. мисля че ще ти излезне има няма същото.

18.01.09
21:54

пиша на латиница и една глупава програма ми превежда в кирилица сажеляжам за грешките!! НО е на цена от 107 лева за голямата опаковка за единичен продукт в България е около 140 -150 лева !!! а ако порачаш повече неща доставката пада а официалните вносители взимат с 20 до 30 процента отстъпка!!!

18.01.09
22:26

Сори пич, в България сме гъзари и всичко е скъпо ;)

13.01.10
20:01

Имам един въпрос трябва ли да се ограничавам от нещо докато пия но експлода и аз си взех преди няколко дни беше затворен сичко ама трябва ли да не пуша да не пия да не ям някви храни да не пия кафе или нещо такова? Благодаря :)

13.01.10
20:03

казано от eNerGy Dr1nk на 13.01.10, 20:01:

Имам един въпрос трябва ли да се ограничавам от нещо докато пия но експлода и аз си взех преди няколко дни беше затворен сичко ама трябва ли да не пуша да не пия да не ям някви храни да не пия кафе или нещо такова? Благодаря :)

Приятел, много си далеч от истина. Остави кутията някъде на тъмно и сухо място. Започни да четеш всичко в форума и я почни след 1 месец!

15.01.10
15:46

Здравейте съфоромци искам да попитам нещо с връзка с но експлод,значи в момента пия хпанд но нещо не съм доволен от него искам да попитам ако взема но explode кофейна  ще ми прече ли на съня тъй като не пия кафе и от малко кофеин може да ми наруши съня и с какво  най добре ще се осети продукта с освен един хубав протеин благодаря предварително!

15.01.10
20:44

казано от power4o на 15.01.10, 15:46:

Здравейте съфоромци искам да попитам нещо с връзка с но експлод,значи в момента пия хпанд но нещо не съм доволен от него искам да попитам ако взема но explode кофейна  ще ми прече ли на съня тъй като не пия кафе и от малко кофеин може да ми наруши съня и с какво  най добре ще се осети продукта с освен един хубав протеин благодаря предварително!

Поне 5 часа преди лягане, за да избегнеш проблеми със съня. Можеш да комбинираш с Нитрикс, Селмас, Синта 6, Тру Мас....

15.01.10
21:14

Лично мое мнение:

- От толкова много кофеин, на тренировка пикаех по 3-4 пъти.
- Страшен “краш” след като му отслабне ефекта.
- Енергията е еуфорична, трудно контрулируема, нещо като “джиттърс” на английски.
- Към края на тренировката вече ми се гадеше...

До толкова отблъскващ продукт, че го изхвърлих след половината.
Нищо лично отностно представителите на БСН във форума, но мисля, че е пределно ясно, че БСН са известни с доста незадоволително качество на продуктите си, неотговарящи на рекламните “лозунги” и изключително скъпи.
Никога повече, не бих си купил продукт на БСН, освен ако компанията не се промени драстично.

Поздрави!

16.01.10
13:12

спрях се на селмас и но хплоде и един протеин че тоя саиз on е яка матрица но има мнохо захари вътре като гледам съдържанието и да попитам защо не се взима селмаса преди тренировка а чак след това, и друго нали няма да е проблем да започна веднага след като приключа с експанда и green булч няма да ми се насити организма и да е по малък ефекта благодаря предварително!

16.01.10
13:34

След тренировка, защото главната му функция е да възстановява. Но-Експлоуд пък от своя страна преди тренировка, за да енергетизира, фокусира, помпа и т.н. Относно втория ти въпрос - може да започнеш веднага, може и да направиш 7-10 дни почивка. За Но-Експлоуд и Селмас прозиводителя дори препоръчва курс от 2 последователни опаковки.

31.01.10
14:49

Здравейте искам да попитам  веднага след тренировка да пия първо протеин или селмаса и колко време да изчакам да мине за да изпия втората добавка?

Мнението беше редактирано от power4o на 06.02.10 15:15.

06.04.10
19:12

ДО сега вземах само съроватъчен протеин, но днес един приятел ми донесе и No-explode от САЩ...Та да ви питам как да ги съчетавам двете неща? Протеина го пия сутрин на гладно 1 час преди тренировка и веднага след тренировка, а Explodе кога да го пия ? Мерси :)

20.04.10
13:37

Ами.. но експлода по принцип пише че трябва да се пие на гладно 30-45 мин преди тренировка.Ама при смесване с протейн незнам..

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1