Въпрос относно бягането.

13.01.10
20:30

Здравейте искам да ви попитам за съвет тъй като всеки ми казва ралично и немога да преценя кое е най-добре да правя.
Така въпроса ми е кога да тичам преди или след тренировка аз попринцип винаги тичам след по ми е кеф...Но пък някой ми викат “аааа как ще тичаш след тренировка ти си проваляш цялата тренировка изгаряш мусколите” други пък ме съветват преди тренировка незнам защо си и така,просто искам да ви питам и вас за съвет-преди или след тренировка да бягам :)

Темата беше редактирана от Младен Марков на 13.01.10 20:31.

ПИ

13.01.10
21:03

След. ;)

13.01.10
21:08

преди тренировка тичай за да загрееш хубаво и да подготвиш сърцето.

13.01.10
21:11

Формулирай си малко поста.
Дали ще “изгориш” мускули зависи от храненето,възтановяването и обема на тренировката. С обикновено тичане не се изгарят налични мускули спокойно.
5-6 минути бързо ходене или тичане много добре подготвя тялото за силова тренировка.
Аз лично, когато чистя правя кардио преди силова тренировка. Не виждам смисъл след тренировка, когато протичат вече катаболни процеси да се измъчваш с аеробна дейност. Друг вариант е сутрин, но след протеин + бцаа + глутамин (последните 2 са optional).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1