Зависимост

Темата е заключена.
AR

02.03.05
12:40

Здарвейте на всички решили да се назобят.Добре ще е да прочетете този пост за да разберете,че стероидите освен, че ако напомпват мускулите,също така и увреждат.Знам ще кажете, нищо ново ,знаем че водят до:акне,натоварват черния дроб......
Но аз искам да ви предупредя и за една друга опасност,а именно психическата зависимост.Ако погледнете поста на art_of_pain “Писмо-важно” ще видите как един човек си съсипва здравето и живота.В началото се е страхувал да не стане отново слаб а после се опитва да запази живота си.Но няма да разглеждаме това.
Истината е че стероидите ти дават сила, самоувереност ти си господар на света.Но това е само една заблуда, всъшност си обикновен човек.Постигаш някакви резултати и като спреш, ако си разумен ще ги запазиш,но най-вероятно ще искаш отново да изпиташ онази сила която ти дават.Нямаш търпение да започнеш отново колкото и да неискаш да си го признаеш.В стероидната пауза мускулната маса,силата,самочувствието и потентноста намаляват а понякога почти изчезват!Отново поглеждате към списанията и виждате професионалните културисти или някое огромно създание в залата (вашите идоли) виждате колко сте незначителни в сравнение с тях.И легендата продължава само че този път с “по-добра” химия.Неусетно минава доста време, а вие продължавате да зобите в някой случеи без паузи между циклите или времето за почивка е минимално.Неусетно се превръщате в роби на суетата си но не го осъзнавате преди нещо да ви събуди от тази заблуда.Предимно това са сериозни здравословни проблеми!
Това наистина се случва и небива да го приемате като нещо маловажно!Случи се и на мен,макар и само част от описаното по горе.Направих един стероиден цикъл,но за “щастие”месец след като приключих се контузих много сериозно и това не ми позволи да тренирам почти 4 месеца,като месец и половина едва се движех.После като се въстанових отново исках да се назобя, но реших да изчакам докато се въстановя напълно.Това ми даде време да се осъзная и да разбера че химия и спорт са различни неща макар че са обвързани до известна степен.Аз се поучих от грешките си надявам се че съм ви помогнал с нещо ,защото на мен нямаше кой да ми каже тези неща.Ставал съм свидетел на тази пристрастяемост не само при мен,но аз се измъкнах.
От доста време си мислех да пусна този пост.Незнам дали вече е писано по тази тема,но това е действителноста!

02.03.05
17:40

вярно е но ако имаш здрава воля и акал в главата няма да се пристрастиш

AR

02.03.05
20:02

Да важно е да се знае,но когато живееш в заблуда волята и акъла не играят съществена роля при взимането на решения.Бих казал че стериодите имат подобно действие като наркотиците - дават ти изкривена представа за света.Колко от хората осъзнават всичко това,в крайна сметка всички сме на мнение че щом е малко невреди.А колко по малко трябва да се събере за да ни навреди.

02.03.05
21:48

брато и аз сам взимал хапове знам ко става с човек които спира хапа кат имаш разум и воля сичко ще е ок ама кат си сас слаб характер загиваш

AR

03.03.05
01:37

zelkata
колко цикъла си направил досега??И какво си постигнал?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1