помощ!!!! БИОАНАБОЛ

Темата е заключена.
FI

01.03.05
15:32

Здравейте!

Искам да ми напишите схема за вземане на биоанабол но да е с голям ефект защтото аз знам по един начин че се взема а друг ми пиши че по друг начин аз знам че се почва пръви ден с 1 хапбе 2 ден с две..... и така до 7 ден после другата седмица всеки ден по 7 хапа(от 5 мг. естествено) и на третата седмица ги намаляш от 7 хапа до 1(3 дена се пие по 1 хап)

СЕГА ШЕ САМ ВИ МНОГО БЛАГОДАРЕН АКО МИ ПОМОГНЕТЕ

а и знам че ще ме попитате колко стаж имам и мерки
значи стажа ми е около 1г. и 6 м. висок сам 180 см. тежа 93кг. 43 бицепс 118см гръдна обиколко бедро 60 см. на 19 години сам и досега не сам вземал нишщо да го имате предвит

дано да ми напишите най-добрата сьема

01.03.05
23:16

братле, за каво ти е тоя бионабол,маса си имаш ?

02.03.05
02:24

Стига бе пич ти 180см 93 кила за кво са ти стероиди, предполагам не си съвсем изчистен(всмисъл 93кг само мускули) но по скоро свали няколко кила отколкото да качваш, аз съм 181 86кг ако кача още ще е прекалено грозно, ако искаш да ставаш културист тоа не е начина, ако исакш ад си перфектен сяка йена да ти е навита за хора с наща височина 90кг не повече а ако иска6 да останеш инпотентен да си овредиш черния дроб да имаш акне и да си скапеш ставите тваят начин не е правилен прави се ПИРАМИДА но не толкова бързо да стигаш до 35мг поне 15дни докато стигнеш върха и на “слизане” също!!!

П.С. Много е забавно като се напомпаш си нека супер як и след 1 месец “изпикаваш” водата която си задържал и сипак същия само дето овреден!!!:):)

HE

02.03.05
20:36

[quote author=“fit_m”]Здравейте!

Искам да ми напишите схема за вземане на биоанабол но да е с голям ефект

Първото което трябва да направиш е да се научиш да пишеш правилно името на препарата който искаш да ползваш а той е БИОНАБОЛ. И се замисли върху вредните последици от употребата на стероиди от подобен род. Можеш да получиш такава гинекомастия че да се явяваш на кункурс “Мокра фанелка”.

ZO

02.03.05
21:53

mi ako sq po4va6 s steroidi
po 2 hap4eta na den
6-8 sedmi4i 6a ka4i6 dolo gore po 1.5-2 kila na sedmica.
nqma da ti navredi mnogo ma ne e bezvreden.

02.03.05
21:58

Пич не ти трябват такива работи при тези размери. Можеш само да се “прецакаш”. Първо прочети статията за тези стероиди в сайта и тогава пак ще си говорим да видим дали ще си толкова ентусиазиран.

02.03.05
21:59

зобер явно нямяш мноо познания зя бионабола от 2 хапчета нищо няма да качи а само ще се трови аз сам правил цикал с 4 хапа 1 месец и сам качил 2 кила таи че с 2 хапа нищо няма да качи

02.03.05
22:05

[quote author=“zelkata”]зобер явно нямяш мноо познания зя бионабола от 2 хапчета нищо няма да качи а само ще се трови аз сам правил цикал с 4 хапа 1 месец и сам качил 2 кила таи че с 2 хапа нищо няма да качи

Абе ти искаш да го подтикнеш към “самоубийство” ли ве ? Че ти да не мислиш че той като не е зимал преди сега ще почне напрао по 60мг. на ден ? То нестава така аз съм съгласен със зобър все пак той каза че преди не е ползвал нищо от този сорт, а и аз ще го посъветвам да прочете първо с какво се комбинират тези стероиди :)

02.03.05
22:09

не сам го казал 60 мили ве а от 10 мили нищо няма да качи нека да направи пирамида и да стигне до 30 мили пак аз смятам да зобя 50 мили това е от 10 мили няма да качи нищо казвам от личен опит

02.03.05
22:17

Абе зависи как се храниш как възстановаваш(като зимаш стероиди тренировката не е толкова важна колкото възстановяването, е ясно че трябва да тренираш повече от обикновенно), как спиш ми праи впечатление много влиае, но най-вече колко белтъчини приемаш на ден(месо яица)!!!

02.03.05
22:19

Дам месо и яйца и такива работи трябват :) а аз му препоръчвам да почне от 10 милиграма да стигне някъде до 30 и после пак надолу.
И най-важното човече виж какво трябва да пиеш заедно с бионабола за да не викаш после като Къцито Вапцаров зад някоя кола еей шшш чакайте ме бе аз май се прецаках :)

02.03.05
22:22

а така а как мислите за маса бионабола с умнадрен ли е по добре или дека

02.03.05
22:32

[quote author=“zelkata”]а така а как мислите за маса бионабола с умнадрен ли е по добре или дека

Нещо не разбрах тука какво попита и изобщо попита ли нещо ?!

02.03.05
22:36

попитах за маса бионабола с умнадрена ли е по добре или с деката

03.03.05
03:33

с Winstrol, ама аз не съм фен на инжекциите, ако обаче си правиш пии много вода и калии за бъбпреците, а за черния дроб карсил и след цикъла Esenciale Forte(малко е скъпо), много е важно да пазиш ставите и сухожилията като правиш стероиден цикъл щот мускулите ти растат ставаш по силен(това хуу), но ставите си остават на старото ниво и лесно може да се контузиш!!!

П.С.(ако ти се появат некви болки пиши ми ще ти кажа какво да правиш)

03.03.05
05:05

Виж приятел направи цикала така както ти казвам аз сега правя и сам до средата на пирамидата и имам страшни резултати                  1 седмица-2 таблетки                                                  2 седмица-3таблетки                                                  3 седмица-4 таблетки                                                4 седмица-5 таблетки                                                5 седмица-5 таблетки                                                  6 седмица-4 таблетки                                                7 седмица-3 таблетки                                                8 седмица-2 таблетки                                                гледаи когато пиеш по 2 да ги пиеш 2 пати дневно а когато после по 3 ги пии сутрин,обяд и вешер по 1 таблетка преди ядене когато ги пиеш по 4 ги пии на 6 4аса равни интервали сутрин преди ядене,не обед после кам 6-7 шаса и после преди лягане а когато ги пиеш по 5 ги пии пак така на равни интервали обаше вешерта преди лягане пии по 2 таблетки и като сваршиш пирамидата 1 седмица Б12 парво 1-ден 2 ампули и после всеки ден по 1 ампула за да задаржиш натрупаното заштото инаше ште смакнеш 2-3 кг ако няма Б12                     И УМНАТА

FI

03.03.05
13:14

ами горе долу нищо не ме посаветвахте
аз знам че ще се овредя ама не ме барка  :evil: такаче ми кайете до колко да стигна 30 мг. или 40 мг. чакам вашите отговори и да ми кайите горе долу колко кг. или см. ще кача от една пирамида до 30 или милиграма
БЛАГОДАРЯ ВИ!!!

03.03.05
13:35

fit_m щом толкова държиш да ти се напише нещо:
1 сед. 10 мг.
2 сед.20мг.
3 сед.30мг.
4 сед.30мг.
5 сед.20мг.
6 сед. 10мг.
7 сед.5 мг.
Колко точно ще качиш зависи от много работи:как тренираш,как се храниш,как почиваш,взимал ли си преди стероиди , как ще ти подейства конкретният медикамент и т.н. Задължително ползвай чернодробни протектори , антиестрогени и т.н.
В крайна сметка трябва да ти е ясно , че най-добра схема не съществува!

03.03.05
16:48

Виж приятел направи цикала така както ти казвам аз сега правя и сам до средата на пирамидата и имам страшни резултати 1 седмица-2 таблетки 2 седмица-3таблетки 3 седмица-4 таблетки 4 седмица-5 таблетки 5 седмица-5 таблетки 6 седмица-4 таблетки 7 седмица-3 таблетки 8 седмица-2 таблетки гледаи когато пиеш по 2 да ги пиеш 2 пати дневно а когато после по 3 ги пии сутрин,обяд и вешер по 1 таблетка преди ядене когато ги пиеш по 4 ги пии на 6 4аса равни интервали сутрин преди ядене,не обед после кам 6-7 шаса и после преди лягане а когато ги пиеш по 5 ги пии пак така на равни интервали обаше вешерта преди лягане пии по 2 таблетки и като сваршиш пирамидата 1 седмица Б12 парво 1-ден 2 ампули и после всеки ден по 1 ампула за да задаржиш натрупаното заштото инаше ште смакнеш 2-3 кг ако няма Б12 И УМНАТА                            Ти не виждаш ли какво ти пиша. Ами за тая пирамида ако ядеш по 5 пати на ден и задалжително трябва да изяждаш по 2 млека и 5 яица на ден наи малко и ако спиш по 9-10 4аса ште кашиш минимум 7 кг мах 12 кг аз досега сам кашил 7 и сам до средата трябва да каша поне оште 6 и сигорно ште ги каша и сам кашил 3-4 см по раката. Такаше послушаи ме заштото аз правя цикал и виждам как е и какви са резилтатите и не си мисли 4е като взимаш пове4е ште има по големи резултати тея дози са ти идеални. И УМНАТА

FI

03.03.05
19:59

оки брат ама я ми кайи по каква програма да дигам
аз сега си мисля 2 но ако не са удачни ти ми кажи
1 ден гарди тригепс
2 ден гръп бицепс
3 ден рамо крака
4 ден почивка
и после пак се завъртват
5 ден
6 ден
7 ден
8 ден почивка

или другата е
пон. гарди
втор. крака
сряда рамена
четб. гръп
петък раце
съб. и нед. почивка :D
чакам ти отговора ДЖОНСАН е и на другити де

04.03.05
03:32

а да питам аз сам 183 и сам 68 кг сега сам решил да ги по4вам и ми е интересно какво да пия с тях за да неотрализират някои от страни4ните ефекти на бионабол-а ако знаете кажете

04.03.05
04:54

Много са калпави тея програми искам да ти кажа ше не е хубаво да тренираш така толкова големи мускулни групи ше шак пак и 2 на ден аз сега като права цикала тренирам по една перфектна програма която ми препораша Иван Далбоков този шовек се занимава 16 години с този спорт и знае какво трябва да се прави за МАХ резултати.Сега ште ти я напиша.                                                      Понеделник-Гарди Корем                                          Вторник-Раце-Бицепс,Трицепс                                        Сряда-Пошивка                                                      шетвартак-Граб-корем                                                Петак-Крака,Предмишница                                    Сабота-Рамене,трапец                                          Неделя-Пошивка                                                    Като пошнеш цикала тренираи здраво и си вземи ако имаш вазможност протеини на Биогаме заштото са евтини а и са много хубави а Бионабола обаше си вземи с ниско садаржание на ваглехидрати а високо садаржание на протеин заштото Бионабола усвоява 1 таблетка - 30 гр Белташини и пии протеина на 2 дози преди тренировка 25 гр с мляко и преди лягане по 25 гр с мляко и гледаи да пиеш Бионабола както сам ти написал по на предната статия много е важно пиенето му пии го така и ште имаш 100 % резултати :) И УМНАТА

04.03.05
17:45

на коя предна статия ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1