Избор на добавки!!!

Темата е заключена.

15.01.10
15:23

Така,пиша тази тема,защото другата седмица свършвам силовия сплит на Oranje.Смятам да започна с добавките.Ето тук обаче е проблема.Този цикъл,ще включва следните добавки-Креатин,Протеинн,БСАА.В фитнеса ми предлагат само добавки на ON-Optimum Nutrition,питах едно момче,което доста ги разбира работите и той каза,че е започнал първо с ON.Но до колкото знам тези креатини са монохидрати,а аз не искам от тях,но все пак ако няма какво това ще е.Момчето ми каза,че тази марка е доста добра,също така,че имат няколко вида креатини.Ето ги и тях- silabg.com/bg/83-OPTIMUM-NUTRITION-CGT-10.html -това е някакъ с 5 грама креатин и още към него са добавени,глутамин и таурин. silabg.com/bg/144-OPTIMUM-NUTRITION-PRE-LOAD-CREATINE-COMPLEX -този пък е някакъв специален дето е направен за хора на които не им деиствал обикновения креатин монохидрат и са измислили някаква формула специална.За него искам да питам ако си го зема дали на мене,ще ми деиства как да разбера дали ми деистват или не кат не съм зимал.Или този е направен за хора на които им деиства,но се акцентира и върху тези дето не им деиста да им помогне. silabg.com/bg/148-OPTIMUM-NUTRITION-CREATINE-POWDER.html -това май е обикновения им монохидрат без никви иноваци (аз точно такъв гледам да не си зимам)но все пак кажете си мнението и за него.БСАА са на същата фиема на прах мисля или на Редис Нутришън-тая дето ги внаяся от Румъния доста хора са доволни от неините продукти.Протеинат също на Редис Прот-Р 85 мисля,ще беше.Спирам се на него заради цената която е ниска и също така доста хора са доволни от него,ако имате други идеи за протеин кажете ама да не е на космически цени.Главно темата я пускам заради креатина тъи като се колебая и също така се чудя на Prima Force СЕЕ,кои от сичките тия креатини да си купя.Аз сега Мисля да  CGT,но и СЕЕ ме влече,тъи като уш не садържал вода и бил по-безвреден от Монохидрата.Моля ви се даите мнение.Малко дълга стана темата ама искам хубаво да ви стане ясно какъв ми е проблема надявам се някой да ми помогне моля ви. :)

Темата беше редактирана от amann на 15.01.10 15:24.

15.01.10
15:55

Ооо определено CEE… в пъти го предпо4итам от монохидрата!Освен на Прима форс и на Мега про е добър.За протеин виж на Сълви6ън.За БЦАА немога да ти помогна,но на Оптимум не са много изгодни.Потърси на прах.От тях се пие по много (20гр) и..не са много ефтина добавка както и глутаминът.

15.01.10
16:30

Първият път креатина се усеща най-добре,няма как да не го усетиш дава енергия,сила и издражливост.
Вземи си най обикновен креатин моно или някоя матрица ако имаш пари,няма смисал от тези с Глутамин и таурин вътре или pre-load complex(добаваили са му само захар) за по добро усвояване,и ти можеш да си пиеш захарх с него ако искаш.

15.01.10
17:24

Добре значи CGT отпада,сека избора е можду обикновения креатин на ОN и СЕЕ ако пия тоя ОN толкова ли по-зле,ще е в сравнение с СЕЕ

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1