Уидър или Оптимум ?

WO

20.02.05
23:18

принципно не съм привърженик на креатина(имам си причини), ама в момента съм в някакъв адски застой и май той е възможното решение... та по въпроса - като цена е почти едно и също, като качество май пак така(?)... искам от вас да споделите личен опит и да ме посъветвате кой да избера и защо....

21.02.05
02:04

Ако говорим за креатин.. то вземи си на Weider :wink:

MI

21.02.05
21:03

Най-добрия креатин  в момента в БГ е на Оптимум.Но който и от двата да вземеш няма да сгрешиш.
по-здрави

21.02.05
21:21

И двата креатина са на ниво,така че която разфасовка ти върши повече работа нея земи.

WO

03.03.05
00:07

абе на уидър ми извадиха ебати цената в СНЦ - за 270гр 60лв  :shock:  май ше го карам на оптимум.....

03.03.05
13:38

:shock: на уидър има два креатина:34лв.-400гр. и 50лв - 500гр

WO

03.03.05
14:30

тва на пиротска ли ги има? аз пратих 1 приятел до там и той ми каза тая цена, която и написах................... :roll:

06.03.05
23:52

Не се учудвам. На Universal креатина за 400г искат 40лв. За Уидър сигурно ще да е по-скъпо. Що не пробваш др. магазин? Тоя в Студ. (и глад хаха) град?

WO

07.03.05
12:18

какъв му е адреса на тоя в студентски и някой ходил ли е скоро?

10.03.05
00:10

Бях си го записал адреса някъде, но сега не мога да го намеря. Имаха и сайт, но и адреса на сайта го нямам. Ако някой се сети - да ти го каже.

18.03.05
19:01

ето моята класация топ 4 ...пил съм креатин на почти всички фирми в бг  :lol:

#1:universal (няма какво да спорим..но тая цена...  )
#2:weider (супер сила дава особенно ако направите добра зареждаща фаза )
#3:optimum ( сила се усеща но изглежда задържа повече вода от колкото другите креатини
#4:jc ( незнам защо но съм си взимал няколко пъти креатин на jc и един път се усеща креатина друг път няма никаква файда )

по цена - качество  #1 weider

(universal - 400гр за 40лв...сигурен ли си в това?...до колкото си спомням е доста по скъп )

MI

18.03.05
19:53

Значи когато говориме за креатин и по специално за цена-качество , оптимум и уйдър са най-изгодни.Но според мене Оптимум е оферта , особено ако става дума за по-големитеразфасофки(които отсъстват при уйдър).
Иначе креатина си е креатин , и щом е креатин , значи задържа еднакво вода и дава еднакво сила (поне ако си говориме за фирми , които произвеждат креатин , а не някаква неиндентифицирана добавка).
Затова оптимум или уйдър , и двата избора стават.
по-здрави

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1