14.01.10
18:10
Здравейте!
Мисля да си взимам креатин.Та въпроса ми е кой от тези двата да избера - Trec creatine 100% и Scitec creatine monohydrate (creapure)? Ако не са добри моля да ми предложите.
Другият ми въпрос е може ли да пия само креатин или да приемам и нещо друго с него? И ако трябва да вземам и нещо друго. То какво да е и на кой производител?
За това дали може да пия само креатина, тук четох че можело, но за по сигрно питам пак.
10х
От Primaforce съм доволен :) Ползвал съм техния креатин монохидрат и резултатът беше добро покаchване на силата,по-силни тренировки и голям обем,който в последствие изchезна,защото явно е бил само вода,но другите резултати се запазиха.Ползвал съм и креатин на Universal,но от него не усетих нищо.
14.01.10
19:52
бе точно за монохидрата мога да ти кажа ,че няма никаква разлика на коя марка ще е дали ще вземеш now optimum или biogame така ,че взимай който е най на кирия.
За тези не мога да кажа,но ти препоръ4вам Мега про-етил естера и на Примафорс етил естера.Амм може да пие6 само него,но донякаде е безсмислено.