15.01.10
15:38
Много странно във всички пакетчета само тези хапчета са се оцветили и се чудя дали да го пия това хапче?
Срока на Flexa му е до 2012г.
Но беше отворен началото на лятото пих 7-8 пакетчета и го затворих.
15.01.10
15:41
Пий ги, и при мен се бяха оцветили/окислили, мисля от допира им с останалите меки капсули.
15.01.10
18:50
И при мене бяха така.
15.01.10
20:46
и при мене ,дори си мислех че нещо не е наред,изпих ги въпреки че не ми подействаха.Сега си взех на NOW ,да видим
казано от tanyotiger на 15.01.10, 20:46:
и при мене ,дори си мислех че нещо не е наред,изпих ги въпреки че не ми подействаха.Сега си взех на NOW ,да видим
О при мене подейства веднага след като ме блъсна кола не можех да си сгъвам десният лакът.
Един ден след първия прием ме отпусна веднага и болката изчезна звуча като реклама на космодиск, но не лъжа вече таки ми се тренира,че се чудя какво да правя а поне още 10 дена ми казаха да не вдигам тежести.
16.01.10
09:39
казано от HealthStore Консултант на 16.01.10, 09:06:
Westa - > Плацебо ефект ;) ?
По принцип за профилактика може да се взима, но ако искаш нещо по-сериозно един курс с такива добавки трае повече от 1 опаковка.
Предполагам говориш като потребител а не като търговец ?
Лично моя опит говори красноречиво. След втория прием болката изчезва, и това го казвам съвесем сериозно от позицията ми на потребител.
Според мене и един блистер Глюкозамин ще свърши същата работа.
казано от HealthStore Консултант на 16.01.10, 09:06:
Westa - > Плацебо ефект ;) ?
По принцип за профилактика може да се взима, но ако искаш нещо по-сериозно един курс с такива добавки трае повече от 1 опаковка.
Плацебо няма защото единия ден чуствах адска болка а на другият ден изчезна поне с 70% на третият ден вече почти я нямаше а аз имам за още 22 дена от Флекса т.е. ще го пия около 27-28 дена.
Аз почнах да го пия защото имах страшна болка и между другото питах какво мислите (форума) дали да го пия или не или да ми препоръчате нещо друго, но само един човек ми отговори.Защото повечето консултанти си отговаряте само за продуктчетата ако не е ваш продукт дума не обелвате.А на въпроси от рода какво да пия, за да сваля или да кача се трепете кой пръв да си напише стаковете.За нещо по-сериозно никакви ви няма.
Мерси че ми каза, че се пие по-дълго!;)
А и темата е защо се получава такъв цвят на хапчето били отговорил ако знаеш?
Мнението беше редактирано от westsa на 16.01.10 14:47.