Запитване :)

16.01.10
03:37

Здравейте всички. От доста време се навъртам из форума, чета си, и спокойно мога да кажа, че това е най-добрия сайт, в който съм влизал. Адски добре подреден, много неща, а бе перфектен.

Сега обаче идва време да ви попитам няколко неща. На 20 години съм, 1,85 висок, 82 килограма. Тренирал съм от 10 годишен до 15 годишен карате, контузих си коляното и се наложи да спра. После плуване година и малко, и проблеми със синуса. И почнах с фитнес. Тренирах 2 години, тъй че не съм пълен новак. После поради кандидатствания в университети и т.н. се наложи да спра с тренировките. За това време, в което не тренирах, се омазних доволно, и поради факта че уча в Германия, начина ми на живот не е много активен. Мезоморф съм, след месец тренировки веднага се вижда резултат. Нямам проблеми със качване/сваляне на килогрми. Имам адски голямо желание за тренировки, просто ми писна да седя и да се омазнявам повече и повече.

Сигурен съм, че ви е писнало от такива теми, и повярвайте ми не бих писал тука и да ви занимавам, обаче езика ми още не е на подходящото ниво та да разбера инструктора от залата какво ще ми обясни, и просто наистина имам нужда от малко помощ от хора, които са доста по-напред от мен. :)

Целта ми - да кача към 90 килограма, да ги изчистя, и да останат към 85 чиста ММ. Въпроса ми е, към коя диета да се ориентирам, НВД или ВВД. Дали да тренирам 3-4 пъти седмично или 5-6 пъти, и последното нещо, кои хранителни добавки да взимам. Предварително много ви благодаря за отделеното време.
П.С. Месечно мога да заделя към 80-90 лева за добавки.
Поздрави :)

Темата беше редактирана от stormz на 16.01.10 03:42.

16.01.10
09:02

Щом искаш да качваш ВВД е твойта диета. Качвай маса 4-5 месеца, после изчисти и за лятото си перфектен. За храната предполагам си наясно месо, яйца,извара, риба, овес, кафяв ориз и т.н. Според мен 4 дневен сплит ще ти е най-добре, харесай си някой от сайта. За 80-90 можеш да си вземеш 5 либри американски протеин, който ще ти стига за месец, че и малко отгоре зависи как го пиеш.
По-здрави.

16.01.10
14:55

Мерси много за отговора. И само още едно нещо, а после като почна да чистя, да си взема ли някакъв бърнър и детокс (тип Акай и т.н.), или ? :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1