16.01.10
11:16
Как да раберем дали някой хляб е качествен (по точно ръженият и пълнозърнестият) ?
Някой ми беше казал, че ако се остави хлябът на стайна температура за известно време ще мухляса и че по това ще разбера, че е качествен. Така ли е наистина ?
1.Тежък
2.Ронлив
3.Изглежда мокър/накиснат
4.Виждат се остатъци от обвивката на зърното ( кофти обяснено )
5.Тъмен
6.Не можеш да го сгънеш както филия бял хляб
16.01.10
16:24
то май повечето пълнозърнсти,както пишат по етикетите са само оцветени и изобщо не са такива.Въпреки че като съдържание пишат брашно тип 1750,тип 1150 и т.н
Дайте мнение кой според вас е истински ,ако трябва да отговаря на твърденията в горния пост ,то тогава повечето производители са мошеници
казано от -razoR- на 16.01.10, 12:05:
1.Тежък
2.Ронлив
3.Изглежда мокър/накиснат
4.Виждат се остатъци от обвивката на зърното ( кофти обяснено )
5.Тъмен
6.Не можеш да го сгънеш както филия бял хляб
Има такива, но не им знам марките. Цените са им по 6-7 лв. килото.
Доста популярен във форума е хляба “Вита”, който по-изглежда на истниски,но гаранция няма...
А чували ли сте за хлябовете на “Нилана” които могат да ви ги направят по което време искате.Как ви се струват като истински или не ? Някой пробвал ли ги е ?
17.01.10
12:02
Хляб без брашно според мен е най-добре,марките ги знаеш :) .
А някой опитвал ли е хлябовете “зърнена мозайка” , “ябълков хляб” и “100% Ръжен” на “Нилана” ? И какво е вашето мнение за тях?
Мнението беше редактирано от Julius на 18.01.10 12:54.
29.01.10
04:39
100% ръж на “Нилана” е супер вкусен и засега това е хляба,който ми вдъхва най-голямо доверие.