Super pump ревю

16.01.10
15:06

Здравейте на Всички!
Преди седмица си купих Super pump на Гаспари от Power and Beauty във Варна.
Бях чувал че дава добри резултати и реших да го пробвам.
На 17 години съм 1,77 висок 71 кг. Ектоморф съм и качвам сравнително трудно.
Стаж около 9 месеца тренирам от миналата година.
Та така изготвих си добър хр. режим и започнах да приемам Super pump.
Първи ден имах да правя гръб,трапец и така изпих си дозата както е описано 30-35 мин преди тренировка на празен стомах.
Но,какво беше чувството след 5-10 мин. усетих нещо в корема си  и изтичах веднага до тоалетната да разтоваря :)
Започнах тренировката и като чели имах лека енергия, но само това напомпването сякаш го нямаше както бе утвърдено.
И така вече седмица след приемаму не усещъм съществена разлика.Започнах както си пишеше по 1 доза за да се асимилира добре от тези,които започват да го ползват за пръв път,
като се има в предвид че до сега съм земал Протеин,кретин,глутамин.
След третия ден започнах да вземам по 2 дози,като си мислех ,че ще ми трябва по голяма доза за да го усетя,но резултат нямаше.
Мисля, че при всеки е индивидуално ,но имам още до края на опаковката за да видя дали ще има поне малък резултат в маса или релеф защото пишеше че гори и мазнини.
Дайте мнения  на кого как му е подействал продукта.
За да сравняваме резултати.
Ще пиша за резултатите си до края на опаковката.

16.01.10
15:33

може би е трябвало да хапнеш малко точно преди да го пиеш а не на гладно..това се препоръчва за правилното асимилиране на продукта от организма

16.01.10
15:48

Ми аз по принцип във 1.30 ям 300гр месо,салата и картофи или ориз различно и пия към 15:30 дозата и в 16:00 някаде започвам трен.

Някои го наричат SuperDump точно поради причината с тоалетната. Но наистина ти е много интервалът между последното хранене и приемът му. Ако имаш книжка с него погледни примерната диета, дадена там и колко след храненето се приема ;)
Все пак е интересно защо си взе точно такъв тип продукт, след като искаш да качваш? SizeOn например е далеч по удачен избор, ако си фен на Гаспари и марката му. Колкото до ползата от този тип продукти - наскоро имаше тема за тях - погледни там мненията.

Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 16.01.10 15:57.

Азотния бустър няма да ти помогне много за маса.Както ти казаха, креатиновата матрица е по-удачно, а още по-добре е да се комбинират.Основно ще забележиш покачване на силата,есплозивността,издръжливостта,енергията.

16.01.10
16:19

Сега ще пробвам да ям нещо преди да си изпия дозата книжка немам за съжаление, но като го изпия със сигурност ще пробвам Size on или нещо на BSN,защото ми се струва, че на Gaspari не ми действат добре и така ше си направя сравнение.
Но както ти каза дават сила и издръжливост за сега сила не само малко енергия.

17.01.10
16:38

Значи за СП 250 мога да кажа че определено ти е нужна тоалетна наблизо,дава много екслозивна сила ,но за жалост  усетих слабо  напомване и то в тренировка за ръце.Определено много  силен продукт ,но при мен го усетих най-вече в главата и получих опасен краш в една от тренировките като отдавам това може би това на малкото въглехидрати които бях приел преди нея.

Мнението беше редактирано от daniel_88 на 17.01.10 16:39.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1