Амино,Протеин,Л-карнитин?

CH

16.01.10
10:32

значии имам питане относно това чудо :) имам за цел мазнините които имам сега да ги изгоря ии в същото време да трупам ии мускулна маса и реших че това е лекият(с по леки добавки) вариант на тази цел и въпроса ми е следния:

За амино ми препоръчаха silabg.com/bg/2059-DYMATIZE-Super-Amino-4800-300tabl.html добра ли е марката ии продукт?
За протеин (Alex P, от неговия магазин в София) ми препоръча някакъв немски 908грама заа 59лв май беше (добри ли са немските производители?)
За Л-карнитин ми препоръча някакъв течен за 72лв в бяла опаковка но и там незнам производител.. (извинете за несериозната информация ноо днес ще ходя да вида какви са производителите)

Ако е възможно да ми кажете някъкви добри производители и продукти от следните добавки които търся ще съм много благодарен :)

GO

16.01.10
11:01

Само ако може да вметна,че,за да качваш ти трябва положителен въглехидратен прием,а за да сваляш ти трябва отрицателен. ;]

CH

16.01.10
11:14

Емии затова питам ии искам съвети (тъй като не съм много ук в това отношение), но все пак човек който е продавач в магазин за суплементи и се занимава с такива неща от около 8 години ми каза, че за това което искам решението е това което описах в първия пост :) ,, сега ръката ми е 41см и се занимавам с фитнес от около 3 години (имал съм прекъсвания през този период заради травми) обаче имам мазнинки и съответно комплекси които искам да премахна и реших че вече е време да вземам нещо допълнително :)

Мнението беше редактирано от ChiChO на 16.01.10 11:18.

GO

16.01.10
11:50

За амините,които си посочил не мога да дам мнение.
Но за качване и сваляне,сигурно искаш да кажеш сваляне и по-добре изглеждащо тяло.
Можеш да вземеш суроватка,бцаа,глутамин,аргинин,карнитин,така като сваляш няма да губиш толкова мм. :)

Някой да ме допълни или поправи. ;]

CH

16.01.10
19:08

еми аз смятам чее Л-карнитина ще си гори мазнините а отделно протеина и аминото ще си действат по ММ ? :)
Някой друг с други мнения по въпроса ии мнение относно аминото което съм посочил в първия пост ? ии останлите неща там де :D :)

CH

17.01.10
08:58

ехооо :) хора раздвижете се из мойта темаа и давайте мнения моля :D :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1