Стара загора, магазин за добавки?

11.01.10
12:34

Така първо незнам дали темата е в правилния раздел,но я пускам тук тъй като не знам каде другаде.Та въпроса ми е след няколко дена,ще ходя в Стара Загора да гледам филма Аватар,от училище,ще ни карат.Ще го гледам в МОЛА в Стара Загора,та се питах дали в тоя МОЛ няма някой магазин за добавки???Всички викат,че в тоя МОЛ имало какво ли не той бил доста голям,не бил като в МОЛА в Ямбол.Та се чудех дали няма някаде да намеря такъв магазин,все пак Макдоналдс има пак такъв магазин няма да има :D .

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 20.07.11 17:13.

SM

11.01.10
13:13

е нищо не може да се сравнява с МОЛА в ямбол, факт..

п.с. верно ли има Макдоналдс?? и тва вътре в МОЛА??? а стига бе! :gulp:

п.с. www.silabg.com

Мнението беше редактирано от smacker на 11.01.10 13:15.

NE

11.01.10
13:23

дам има макдоналдс и то единствено в мола :) а иначе не съм забелязала магазин за добавки вътре но пообиколи и разгледай,може и да намериш :lol:

11.01.10
15:19

Е ако няма,ще прибегна към silabg.Ако някой все пак знае да каже.Да не да изпусна филма заради едното търсенв в МОЛА за хранителни добавки :D.

11.01.10
17:31

няма такъв магазин ,изобщо не търси в МОЛА.

11.01.10
18:03

Благодаря ви,аз тази вечр поразпитах,ще си взема от другаде 10x.Може да ударите ключа на тази тема.

11.01.10
18:37

Имаше някъде в центъра май, ама е мога да си спомня... по бул. Руски ли беше... по преките му ли...

12.01.10
20:57

Попитай за “House of Sport” :)

12.01.10
21:39

Или за Big boy shop…това е магазина на Брофа... Друг магазин има до 2-ро основно... Където е хотел Форум... Магазина на Иван :)Има хубави работи там :)

16.01.10
20:48

Даа долу при брофа наистина е много добре заредено :)

16.01.10
22:31

MET-Rx имат магазин и още други неща в магазина над х-л Орфей.

Ново е магазинчето, заредени са.

19.01.10
13:04

тея ги карат като първокласниците да гледат кино.. представям си кво дребно пишлеме ше си зема добавки с парите на мама и тате.

20.07.11
17:06

Извинявам се, че вдигам стара тема, но определено съм супер ядосан. В жегата днес се разкарвах от единия край на Стара Загора до другия - нито магазина на Биогейм работи, а House of Sport направо си беше опразнен и явно не съществува вече, деба тая скапана провинция. Сетих се, че имаше един на Хр. Ботев (Брофа ако не се лъжа), но преди когато разглеждах надценката на продуктите изобщо не ми допадна. Кажете ако знаете някакъв РАБОТЕЩ свестен магазин с по-голям избор и реални цени, че не ми се занимава с онлайн доставки, макар че съм наясно, че това е определено по-добрия вариант, но в момента имам причини да не желая да пазарувам по интернет. Предварително благодаря!

20.07.11
23:13

Има едно горе дору читаво power and beauty на Хаджи Димитър до манджата, и на цар Симеон 200-300 метра преди пешеходната алея в ляво, но не се сещам какъв беше точно магазина.Струва ми се че беше Жълто, ама не съм много сигурен дали изобщо има такива все още .

Много зависи какво точно търсиш, избора като цяло е бедничак.

А относно интернет доставките, ако проблема ти е самата доставка и по-точно това, че не си у вас постоянно, може да си получиш пратката до поискване, тоест да отидеш да си земеш сам пратката от офиса им.Казвам го защото, не малко пъти съм се спирал да пазарувам онлайн, докато не разбрах за тази екстра :) .

Мнението беше редактирано от danito0o на 20.07.11 23:15.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1