17.01.10
07:23
Здравейте :)
Доста ми е интересно дали се продават такива списания и на каква цена ? :)
17.01.10
07:26
Виж в силабг,там има. ;]
казано от gogata2427 на 17.01.10, 07:26:
Виж в силабг,там има. ;]
На мен ми трябва някакво списание, което се разпространява по бутките 0.о
17.01.10
08:06
Толкова,’Олимп’ е най-разпространеното ;] .
17.01.10
08:24
Олимп - 4 лв. - 75 страници
Мускули и фитнес - 6 лв. - 148 - страници
Мнението беше редактирано от Питбула на 17.01.10 08:24.
По мое мнение, това са само пари на вятъра :) В нета има много повече информация, аз си ги купувах преди, ама няма нещщо кой знае какво...стават само за убиване на времето :)
Готини са интервютата, картинките това онова, но откъм програми са пълен боклук. Ако имаш много излишни пари и искаш занимателно четиво стават, но да се водиш по тях - твърдо НЕ !
Да и аз мисля, че за интервютата само си заслужава макар че и тях малко ги претупват... :( .. :)
Странно как като попитат някой културист “каква диета спазваш” всички отговарят “точно определена диета нямам”, “тренирам както ми дойде” и всичките до един рекламират български добавки, а колко от тях ги пият е споооорен въпрос - всъщност никак не е спорен :-P
17.01.10
11:30
казано от Ines на 17.01.10, 11:18:
Да и аз мисля, че за интервютата само си заслужава макар че и тях малко ги претупват... :( .. :)
Имам 1-2 бивши дето в момента пишат за нашумялите хай-лайф списания.
Та, там е пълна боза. В отговор на всеки въпрос, интервюираната “звезда” отговаря с 2-3 думи,
а интервютата изглеждат огромни. Всичко се попълва после от самите журналисти.
Няма такава пародия.. :lol:
Мнението беше редактирано от Fitness Freak на 17.01.10 11:30.
Някакъв културист беше “казал”, че в основен период нагъва много халва...
П.С. Няма да се учудя яко Лий Прийст го прави това чудо !
Мнението беше редактирано от Владимир на 17.01.10 11:33.
казано от Finish First на 17.01.10, 11:30:
казано от Ines на 17.01.10, 11:18:
Имам 1-2 бивши дето в момента пишат за нашумялите хай-лайф списания.
Та, там е пълна боза. В отговор на всеки въпрос, интервюираната “звезда” отговаря с 2-3 думи,
а интервютата изглеждат огромни. Всичко се попълва после от самите журналисти.
Няма такава пародия.. :lol:
Да познато... обикновено като ти вземат интервю и после като го прочетеш в списанието или вестника и се чудиш дали наистина си ги казал тия неща... ;)
17.01.10
18:44
Супер са си списанията. Парите не са толкова много (1път месечно все пак), а за Олимп ако се абонираш даже май струва 22лв за 12 месеца- т.е няма и по 2лв излиза.
казано от Владимир92 на 17.01.10, 11:32:
Някакъв културист беше “казал”, че в основен период нагъва много халва...
П.С. Няма да се учудя яко Лий Прийст го прави това чудо !
Имало е полза от темата! Чудех се какво ми се яде
Мерси че ми каза за халвата на Ли Прийст :lol: Сега отивам да си купя, че ми се прияде (това сериозно) :lol:
Лий Прийст офсийзън прави голям оборот на KFC http://www.bodybuilding.dk/files/attachments/2817-leeofffffffug4.jpg
17.01.10
20:53
на тез снимки кат го гледам на какво прилича Лий Прийст,ужасна гледка,но повечето културисти са така през по-голямата част от времето
Не всички културисти са така. Даже доста малко имат такава разлика от 100пбс офф сийзън и при контест. А пък Денис Уолф офф сийзън е направо изчистен в сравнение с другите. Той самия отрича тоя период. Гледа да качва чисто, а пък Лий....
17.01.10
21:46
ХАахахах, Ли Прийст може да бъде сбъркан с поредния чичка на опашката за KFC :lol: Ужас... ;D
Пример за човек, който няма офф, няма предсъстезателно- Декстър Джаксън !
Аз пък съм чел в бб.ком, че именно Декстър също унищожава килограми джънк....
18.01.10
05:14
Като човек взимал и публикувал десетки интервюта из спортните среди ви уверявам, че нещата рядко са такива каквито изглеждат по списанията.
Иначе и в БГ има доста състезатели които през основен период се освинват, после вкарват специалните добавки и за състезанието са си добре.
Изобщо всеки сам си планира стратегията, но ако искаш да си състезател от световно ниво като Христомир или Димиътр Димитров нямаш право на свободни съчинения.