25.02.05
19:44
Абе аверчета, я кажете кой е най- добрия протеин цена/количество/качество. Тоест възможно най- хубавия от евтините и неговите характерстики. До сега не съм взимал абсолютно никакви добавки, та искам да вдигна някое килце до лятната ваканция. Като рагледах каталози най ми хвана окото на нутрим PRO 90 Gold. 40-50 лева на месец max!
ми към 18-19 лв килото иначе е добър,комбинация е от суроватъчни млечни и яйчни протеини с изключително висока усвояемост става за БГ фирма...
28.02.05
14:22
харесай си някой млечно-яйчен или само яйчен....всяка фирма има. ако искаш евтин, ДжейСи май имат някакъв СомнамбулПро(специално за преди сън), от който доста приятели са доволни, щото струва малко (даже по-малко от про90)....
28.02.05
15:52
авее яко ПРО ГОЛД 90 аз от него зобам..ама мисля да минавам на УНИВЕРСАЛ СУПЕР МАСС 3000 :cry:
01.03.05
11:47
[quote author=“FiTNeS_MaNqK”]авее яко ПРО ГОЛД 90 аз от него зобам..ама мисля да минавам на УНИВЕРСАЛ СУПЕР МАСС 3000 :cry:
как така ще минаваш - те двата продукта са съвсем различни - едното има 90 % белтък, а другото 20-30 :(
01.03.05
13:02
[quote author=“der_meister”][quote author=“FiTNeS_MaNqK”]авее яко ПРО ГОЛД 90 аз от него зобам..ама мисля да минавам на УНИВЕРСАЛ СУПЕР МАСС 3000 :cry:
как така ще минаваш - те двата продукта са съвсем различни - едното има 90 % белтък, а другото 20-30 :(
не бе..просто сега като го допия тази седмица мисля да си взема СУПЕР МАСС 3000 :lol:
01.03.05
13:21
[quote author=“FiTNeS_MaNqK”][quote author=“der_meister”][quote author=“FiTNeS_MaNqK”]авее яко ПРО ГОЛД 90 аз от него зобам..ама мисля да минавам на УНИВЕРСАЛ СУПЕР МАСС 3000 :cry:
не бе..просто сега като го допия тази седмица мисля да си взема СУПЕР МАСС 3000 :lol:
демек досега (с про 90) си бачкал релефно, а сега на пролет масираш :?:
01.03.05
14:08
.....демек досега (с про 90) си бачкал релефно, а сега на пролет масираш
мдааа искам да кача маса за лятото и затова :lol:
01.03.05
14:17
аха ясно :D
Между другото и аз. Повечето хора по-туй време мислят за релефа и плажа, а ние....само така. 8)
01.03.05
14:55
[quote author=“der_meister”]аха ясно :D
Между другото и аз. Повечето хора по-туй време мислят за релефа и плажа, а ние....само така. 8)
ае бал сам ти плажа..аз да направя 40-45 см. ръка :P пък после и на плажа ще има АИИИИ
Молим ти се земи се осведоми по конкретно за Nutrim и тогава ми говори!!! Щото повечето дето си писал са глупости!!!!!
03.03.05
20:50
[quote author=“FiTNeS_MaNqK”].....демек досега (с про 90) си бачкал релефно, а сега на пролет масираш
A про голд-а не е ли удачен за качване на маса!!!
03.03.05
20:53
Абе ваобще не се занимажаите с Nutrim - тва е вазможно наи-скпаната марка на света. Верно нямам особено голям опит но имам доста приятели които искат да минат тънко а всъщност само си дават парите и кои знае какво си причиняват с тая отрова за плъхове. Ако ме послушаш някой ден ще си ми благодарен :)
03.03.05
21:03
Незнам кое те води точно на тая мисал!аз пак познавам много хора вклучително и инструктора и други които се занимават от много време с този спорт и са доволни от продуктите им.Пак и е много трудно да кажеш този протеин е болкук защото при теб може да няма ефект , а на друг да му помогне много пак това зависи от много други неща..Не се заблуждаваи че са балгарски само тук се пакетират!!
06.03.05
16:01
[quote author=“Vasil”][quote author=“FiTNeS_MaNqK”].....демек досега (с про 90) си бачкал релефно, а сега на пролет масираш
A про голд-а не е ли удачен за качване на маса!!!
ми въглехидратите са около 5% сам прецени...