Зареждащ период - Креатин

17.01.10
14:00

Здравейте,
На 15 години съм и на скоро си купих креатин. Още съм в зареждащ период и го пия 30 мин преди тренировка 10 грама и след тренировка по 10 грама + гейнер. Но не знам кога и по колко да го пия в нетренировачен ден. Знам че трябва да е пак 20 грама за деня ама кога по точно. И след колко време мога да очаквам ефекта. Благодаря :)

17.01.10
14:45

На 15 години не ти трябва креатин, ти зареждаща фаза правиш...
На 17 дека и метан?
на 19 уран 235?

17.01.10
16:02

Уважавам мнението ти, но когато брачедите ти, приятелите ти и баща ти са здрави и имат хубави тела сигурно и ти така би постапил, защото от доста време тренирам и няма кой знае какъв ефект. Реших да вземам креатин 2 периода (1 месец взимам, 1 месец почивам и така още веднаж). На втория ще мина даже на малат, защото ходя на кик бокс а монохидата ме прави по бавен. И после ще карам на аминокиселини и гейнер или протеин. Може да не ме разбеш и все пак благодаря.

17.01.10
16:06

Трябва да знаеш, че търпението е едно от най-добрите благодетели. Ставало ми е ясно много пъти.
Има “важна” тема в този същия раздел относно креатина. Прочети първия пост и ще си отговориш на въпроса.

Поздрави!

17.01.10
16:15

Благодаря ти! Но в този раздел не пише за зареждащ период. Според emzo няма смисал от такъв. :)
Надявам се да науча скоро защото утре е нетренировъчен ден

АН

17.01.10
16:34

То и аз взимах кмонохдрат на 15, ма не съм умрял. ;)

17.01.10
16:45

От многото монохидрат който съм приемал (без да ти чета лекции),смятам че е добре да има зареждащ период от 4-5 дена по 20 грама ,4 приема по 5 грама (кафена лъжица),като след всеки следващ прием на креатин ,след като съм правил почивка ефекта спадаше.Съветвам те да го пиеш 2 месеца и след това да направиш паузата. :)

17.01.10
17:39

К’во го храните толкова... голяма работа това си е само креатин... не знам каква е тая мания обаче по монохидрата, за мене моното пред КЕЕ-то е пълен боклук...

17.01.10
18:27

казано от cecowe на 17.01.10, 16:34:

То и аз взимах кмонохдрат на 15, ма не съм умрял. ;)

А мислиш ли, че трябва? За да усетиш вредното му действие?

К’во го храните толкова... голяма работа това си е само креатин... не знам каква е тая мания обаче по монохидрата, за мене моното пред КЕЕ-то е пълен боклук...

Ама разбира се, за всяко по-младо поколение това е само...нещо си.
Не мисля, че един 25 годишен и поне 80 кг човек може да взима една и съща доза креатин с 14-15 годишен хлапак! Ти смяташ ли?
Играете си с огъня и ще се опарите, но всеки си пати от акъла. Тогава на 18 взимайте Anabolic Xtreme, а на 21 се блъскайте с растежен хормон и си повтаряйте: “Това е само растежен хормон!”.

28.03.12
14:11

пич, ако невежеството беше подсъдно, щяха да ти дадат минимум 2 години затвор! няма такива глупости като твоите постове!

HE

28.03.12
14:22

казано от the_nikster на 28.03.12, 14:11:

пич, ако невежеството беше подсъдно, щяха да ти дадат минимум 2 години затвор! няма такива глупости като твоите постове!

Не, че нещо, но темата е от 2010 г. (giggle)

28.03.12
14:38

Отдавна е изпикал креатина :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1