16.01.10
13:16
Здравейте,
Защо не пуснете някакъв вариант за SMS реклама? Може да е само в сайта или и във форума... Мисля, че ще се ползва доста и е хубава услуга :-)
Поздрави!
16.01.10
17:25
Какво се визира под SMS реклама?
16.01.10
17:32
казано от Димитър Михайлов на 16.01.10, 17:25:
Какво се визира под SMS реклама?
Да, точно такова имах в предвид. Стандартна СМС реклама. Примерно 10 позиции и всеки нов адрес избутва старите.
17.01.10
18:36
Дори и чрез линка на gogata2427 не можах да разбера какво имаш предвид. Ще разясниш ли ?
18.01.10
05:31
Сайта не е с насоченост към разни СМС игри, нито е специализиран в рекламата ...
Има си раздели за купувам продавам и те са си свободни до достъп, без да ти се налага да пращаш смс. Освен това фитнес обявите не са чак толкова много, че да се направи като чалга телевизиите да излизат разни смс съобщения.
Освен това някой трябва да следи да няма нецензурни и т.н. съобщения ...
Изобщо кофти идея за толкова спезиализирано в здравословния начин на живот електронно издание.
18.01.10
05:37
Petar Boz искаше да каже,че ни трябва рекламно място за каквито и да е сайтове,стига да са си пратили смс. ;]
То форума си печели от рекламите и найстина няма смисъл..
По принцип вече го правят да излиза само адреса на сайта. Това е с цел да се избегнат нецензурни текстове, а и се пести място на сайта.
В отговор на “Иван Шишманов”, СМС е само да се извърши плащането и автоматизира процеса. Разбира се може да се направи и с епей.бг и др., но е малко по-трудно за правене и разбира се по-малко хора биха го ползвали.
Според мен сайта е много посещаван и услугата ще се ползва от много хора. А и ако не друго, поне може да се пробва :-)
Поздрави!
18.01.10
09:00
Да бе само това остана. И сега има достатъчно реклама тук.
Много хора заради рекламите точно ще откажат да посещават сайта и форума.
18.01.10
09:16
Хед хънтър е прав. Остави явната ми колко и неявна пък и безплатна реклама има не е истина. На моменти е в повечко.
Иначе моето лично мнение е, че ББ-теам е твърде сериозно издание за да се занимава с някакви смс глупости.
18.01.10
13:00
Прекалено многото реклами и т.н.дразнят.Който иска да рекламира -има си сайтове и т.н.