Въпрос отностно протеина

17.01.10
17:06

Здравейте приятели тренирам от година и нещо и преди 2 седмици си закупих хранителна добавка креатин на biotech етил естер за сега май няма голям ефект само в последната ми тренировка за гръб имах толкова много енергия и сила че почти докрая не усешщах ни умора ни нищо яко сила и с яко тежести на упражненията...Тааа към въпроса за протеина гледам да не пия газирано да не ям пържено вече няколко месеца неасм ял пържени картофки (люююбимите) :) също гледам да ям айца меса Овесени ядки с мед и мляко за закуска извари ала бала вс което мога да си позволя но нямам режим на храане в 7 ч. в 14 ч. в 18ч. разбрахте ме но се чувствам доста добре и без да спазвам часовете :) спазвам си режимите на тялото и се чудя дали си купя някакъв протеин но като се нахъсам веднага се сещам че ако искам да взема нещо хубаво трябва да дам доста пари и ще е малко количество а пак за боклук пари няма да дам(не съм толкова богат че да копувам боклуци) ако може да ми дадете някъв съвет какъв протеин да си взема такъв които да е някъкво средно ниво да не е от най добрите но да не е и от най лошите :)

17.01.10
20:11

Ами.. на Сълви6ън е доста добър и когато бе6е на промоция бе6е много изгоден :)

17.01.10
20:37

При положение, че храната ти е...зле, не се набутвай излишно. Оправи си режима и го спазвай!

Не храната не ми е зле но просто това да спазвам режими да ям в точен час не мога да си го представя как ще стане пък и не съм някъв профисионалист или маняк иначе вс ден за главно ястие хапвам пилешко или др месо или риба а бе вс си ям ама не ям по час :)

AN

17.01.10
21:43

Колко пари си приготвил?

18.01.10
09:49

казано от Maranzano на 17.01.10, 21:05:

Не храната не ми е зле но просто това да спазвам режими да ям в точен час не мога да си го представя как ще стане пък и не съм някъв профисионалист или маняк иначе вс ден за главно ястие хапвам пилешко или др месо или риба а бе вс си ям ама не ям по час :)

Ще изложа 2 гледни точки: 1)от гледна точка на заместване на храна; 2)от гледна точка на възстановяване след тренировка:
1.Щом не ти е зле храната, сподели колко белтъчини приемаш от колко хранения дневно. Замисли се над едно нещо - защо да даваш пари за пудра, ако можеш да си набавиш нужното от храната, която ти се вижда адски професионално да я ядеш?! Ти искаш да си заместиш 1 хранене с 1 доза протеин (ако не бъркам)...а може би искаш да заместиш 2 храненеия...? При всички положения излиза неизгодно, ако целта е заместване на храна. ДА, вариант е! Но, ако имаш възможност - яж, а когато вече храната не помага, вземи си протеин.
2.Следтренировъчно възстановяване - ако си понатрупал известно време в залата, наистина ще ти свърши добра работа пудрата.

Ами да имам възможност да ям добра храна е не в промишлени количества но имам :) а протеин искам например за времето когато знам че трябва да ям но не ми се яде.. пример след тренировка или преди лягане затова се чуда се чудя дали да звема някъв продукт :) пък и съм ученик повреме на учулище ям само яйца ако тогава пиина едно прот. шейкче няма да е зле защото не мисе носи на училище храна :) Бих отделил до 50 лв

Не е по темата, но тук-там някоя точка дали няма да е добра идея да слагаш?

Да...Ама ама  като барзам въобще не си правя труда не,че не смятам го смятам за нужно,но сега несъм на тест по БЕЛ :)

18.01.10
14:42

казано от Maranzano на 18.01.10, 14:38:

Да...Ама ама  като барзам въобще не си правя труда не,че не смятам го смятам за нужно,но сега несъм на тест по БЕЛ :)

Не си на тест по БЕЛ, ама както ти не си правиш труда, така и колегите от форума могат да не си направят труда да отговарят на подобни мнения. :)

То с тия тестове са ви докарали до неграмотие. Аз лично бих подминал темата на човек който не може да си напише името.

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 18.01.10 14:43.

казано от Maranzano на 18.01.10, 14:38:

...сега несъм на тест по БЕЛ :)

НаистинанесинатестпоБЕЛ.
Просто ми е трудно да чета това, което си написал и затова го подминавам.
Това е въпрос и на уважение... теб те мързи да се изразяваш правилно... каква причина мога да имам аз да ти помагам?

Протеинът е хранителна добавка и ако го ползваш като храна, просто няма да получиш желаните резултати. Искаш да постигнеш нещо повече, но пък не си готов да дадеш нещо повече в замяна... За да подобриш храненето са ти необходими - дозичка желание, парченце време и малко пари. Аз също те съветвам да вложиш парите и усилията в подобряване на хранителния режим. Протеинът е хубаво нещо, но при условие, че се използва правилно.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 18.01.10 14:51.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1