20.02.05
22:01
Искам да попитам някои имал ли е и ако ги е махнал как?Четох на много места и видях че има сас лазер или нещо подобно ако някои си е правил подобно нещо или сас друго ги е премахал да каже че не изглежда много красиво :cry:
Намерих... http://www.aestheticmedicine.sun-clinic.co.il/striae.html ама нещу е на руски и ... горе долу сварзвам изриченията,обаче ако някои го преведе цялото или поне наи-важните неща ще е добре
20.02.05
22:58
не мисля че имат лечение, което да ни е по джоба....
оффтопик:
хахаха на първата снимка как са и се врязали а после... ахахаха сълзи ще ми потекат :D :D :D :D :D
21.02.05
09:55
Мойто гадже пак ми ви че харесва маже с белези :P
Ма зависи кви са стриите :( Аз имам само по гьрба и не личат
много.
Мии ас имам малку на гардите и “малку” рацете ... отзад кам края ... мноо са кофти...
22.02.05
09:50
аз имах много на гърба от рязкото дръпване на височина и от солариума ми потъмняха и почти не се виждат.....има и специални масажни кремове+подходящ масаж пак има ефект
Стриди се получават по 2 начина или от много повторения - от триенето или при бързо огоглемяване не мускула 2рите отшумяват с времето!!!
И в 2та случая витамин А прави чудеса(отиваш в аптеката и питаш за ГЕРИТАМИН вече не се произвежда ама те ще ти дадат нещо друго с същите саставки това е витамин А+Е - таман от Е помага за разтежа на мускулите) освен това се мажеш с някои о тези кремове който се против белези, сега ги има много по аптеките и някакъв овлажнителен крем!!!
26.02.05
12:57
в едно списание четох че били измислили някакъв препарат които премахвал стрийте ама сега не помна името ако искате мога да се разрова и да го намера макар че според мен тва е супер простотия щото появат ли се веднъж няма махане просто после избеляват и не се виждат чак толкова иначе сам чувал че ги мажат и с бадемово масло или нещо такова
пичове чесно да ви кажа мн помагат едни кремове за бременнии жени-при тях има също стрии[по талията].Та за тия кремчета мн помагат и не са скъпи ,някъде около 30 кинта са и ги има във всички аптеки:)
26.02.05
16:54
Качих 25 кг, 10см на ръка, 20см гръдна обиколка и прочие, мазах се с Дева- Anti- strechmarks (4.90лв) и нямам никви проблеми. Успех! :D
[quote author=“acrimonious”]Качих 25 кг, 10см на ръка, 20см гръдна обиколка и прочие, мазах се с Дева- Anti- strechmarks (4.90лв) и нямам никви проблеми. Успех! :D
Ама се маза преди да са се появили като предпазна мярка или след това?
28.02.05
21:16
[quote author=“crs”][quote author=“acrimonious”]Качих 25 кг, 10см на ръка, 20см гръдна обиколка и прочие, мазах се с Дева- Anti- strechmarks (4.90лв) и нямам никви проблеми. Успех! :D
Ама се маза преди да са се появили като предпазна мярка или след това?
Ми попринцип този крем е като предпазна мярка, но съм чувал, че ако се мажеш с него дори в последствие, при малко отслабване ще пооправиш нещата...
Иначе имало на Vichy някви кремове за лекуване, но били по-скъпи 30-35 лв.
А иначе една приятелка на леля ми, която имаше по корема заради раждане, си ги била махнала като ги поливала със студена вода и ги търкала с груба четка... На мен обаче ми звучи твърде варварско и не бих пробвал... :?
то и аз сега се мажа с него,ама стриите който имах от преди не съм видял дори леко да избледняват :evil:
03.03.05
22:19
този крем не ги кара да избледняват,а въобще да не се появяват.аз понякога преди тренировка с него се мажа
Като устареят стриите избледнявът. Абе защо им обръщате чак такова внимание на тия стрии и какво толко има та ви пречат ?
по-здрави
04.03.05
18:06
Ми емо козметичен проблем са си като космите например и те не би следвало да ни пречат ама с тях е неприятно.
Незнам братле на мен лично не ми пречат стриите и слабо се забелязват. А пак ако си намазан с културистична боя не би следвало да се виждат.
по-здрави
Това кремче на Дева от аптеките ли да го купя? Да взема да се мажа, като превантивна мерка. Че на мен краката ми растат бързо, вече съм се нацепил горе, в страни от дупето, ама там съм ги прежалил вече. Притеснявам се да не слязат надолу.
Кожен лекар който ще ти препоръча некви кремове с недоказано действи по добре се премири с тях (стрииите)
Тъкмо се скрие старата тема за стрии и се отваря нова това е вече 10-та сигурно предлагам на модераторите да я направят важна да не се пускат нови само
и аз имам по гьрба ама ко да прая мажи се с някав крем и по малко ше личат
Е добре де кажи го как се казва тоя крем ... не че ми трябва,защото те след това си избеляват сами :lol:
10.03.05
21:56
[quote author=“king_pin”]Аз откриь един крем 1 седмица се мажа вече и наистина избеляват!!!
всички тръпнем ! та кажи кой по-точно е този крем ? ? ? :)
тук ще си задам въпроса за да не пиша нова тема!
кажете ми нещо което да го взимам орално против стрии ! няма начин да си мажа цялото тяло(на сякаде ми се появяват). искам още да добавя че на ноктите имам някакви бели петна мисля че това е от липсата на витамин Д които е важен за кожата така ли е ?