Стрии

20.02.05
22:01

Искам да попитам някои имал ли е и ако ги е махнал как?Четох на много места и видях че има сас лазер или нещо подобно ако някои си е правил подобно нещо или сас друго ги е премахал да каже че не изглежда много красиво :cry:

20.02.05
22:15

Намерих... http://www.aestheticmedicine.sun-clinic.co.il/striae.html ама нещу е на руски и ... горе долу сварзвам изриченията,обаче ако някои го преведе цялото или поне наи-важните неща ще е добре

20.02.05
22:58

не мисля че имат лечение, което да ни е по джоба....
оффтопик:
хахаха на първата снимка как са и се врязали а после... ахахаха сълзи ще ми потекат :D :D :D :D :D

TW

21.02.05
09:55

Мойто гадже пак ми ви че харесва маже с белези :P
Ма зависи кви са стриите :( Аз имам само по гьрба и не личат
много.

21.02.05
23:28

Мии ас имам малку на гардите и “малку” рацете ... отзад кам края ... мноо са кофти...

WO

22.02.05
09:50

аз имах много на гърба от рязкото дръпване на височина и от солариума ми потъмняха и почти не се виждат.....има и специални масажни кремове+подходящ масаж пак има ефект

26.02.05
01:01

Стриди се получават по 2 начина или от много повторения - от триенето или при бързо огоглемяване не мускула 2рите отшумяват с времето!!!
И в 2та случая витамин А прави чудеса(отиваш в аптеката и питаш за ГЕРИТАМИН вече не се произвежда ама те ще ти дадат нещо друго с същите саставки това е витамин А+Е - таман от Е помага за разтежа на мускулите) освен това се мажеш с някои о тези кремове който се против белези, сега ги има много по аптеките и някакъв овлажнителен крем!!!

26.02.05
11:00

Стриди се получават от морето!
Какви са тия стриди, кадето ги говорите ве?

MR

26.02.05
12:57

в едно списание четох че били измислили някакъв препарат които премахвал стрийте ама сега не помна името ако искате мога да се разрова и да го намера макар че според мен тва е супер простотия щото появат ли се веднъж няма махане просто после избеляват и не се виждат чак толкова иначе сам чувал че ги мажат и с бадемово масло или нещо такова

26.02.05
13:12

пичове чесно да ви кажа мн помагат едни кремове за бременнии жени-при тях има също стрии[по талията].Та за тия кремчета мн помагат и не са скъпи ,някъде около 30 кинта са и ги има във всички аптеки:)

AC

26.02.05
16:54

Качих 25 кг, 10см на ръка, 20см гръдна обиколка и прочие, мазах се с Дева- Anti- strechmarks (4.90лв) и нямам никви проблеми. Успех!  :D

27.02.05
22:22

[quote author=“acrimonious”]Качих 25 кг, 10см на ръка, 20см гръдна обиколка и прочие, мазах се с Дева- Anti- strechmarks (4.90лв) и нямам никви проблеми. Успех!  :D

Ама се маза преди да са се появили като предпазна мярка или след това?

AC

28.02.05
21:16

[quote author=“crs”][quote author=“acrimonious”]Качих 25 кг, 10см на ръка, 20см гръдна обиколка и прочие, мазах се с Дева- Anti- strechmarks (4.90лв) и нямам никви проблеми. Успех!  :D

Ама се маза преди да са се появили като предпазна мярка или след това?

Ми попринцип този крем е като предпазна мярка, но съм чувал, че ако се мажеш с него дори в последствие, при малко отслабване ще пооправиш нещата...

Иначе имало на Vichy някви кремове за лекуване, но били по-скъпи 30-35 лв.

А иначе една приятелка на леля ми, която имаше по корема заради раждане, си ги била махнала като ги поливала със студена вода и ги търкала с груба четка... На мен обаче ми звучи твърде варварско и не бих пробвал...  :?

03.03.05
22:16

[quote author=“acrimonious”]Качих 25 кг, 10см на ръка, 20см гръдна обиколка и прочие, мазах се с Дева- Anti- strechmarks (4.90лв) и нямам никви проблеми. Успех!  :D

то и аз сега се мажа с него,ама стриите който имах от преди не съм видял дори леко да избледняват  :evil:

HS

03.03.05
22:19

този крем не ги кара да избледняват,а въобще да не се появяват.аз понякога преди тренировка с него се мажа

04.03.05
12:57

а кои ги кара да избледняват  :D

04.03.05
14:37

Като устареят стриите избледнявът. Абе защо им обръщате чак такова внимание на тия стрии и какво толко има та ви пречат ?
по-здрави

Ми емо козметичен проблем са си като космите например и те не би следвало да ни пречат ама с тях е неприятно.

04.03.05
18:26

Незнам братле на мен лично не ми пречат стриите и слабо се забелязват. А пак ако си намазан с културистична боя не би следвало да се виждат.
по-здрави

04.03.05
20:11

Това кремче на Дева от аптеките ли да го купя? Да взема да се мажа, като превантивна мерка. Че на мен краката ми растат бързо, вече съм се нацепил горе, в страни от дупето, ама там съм ги прежалил вече. Притеснявам се да не слязат надолу.

04.03.05
23:26

Кожен лекар който ще ти препоръча некви кремове с недоказано действи по добре се премири с тях (стрииите)
Тъкмо се скрие старата тема за стрии и се отваря нова това е вече 10-та сигурно предлагам на модераторите да я направят важна да не се пускат нови само

10.03.05
11:38

и аз имам по гьрба ама ко да прая мажи се с някав крем и по малко ше личат

10.03.05
15:55

Аз откриь един крем 1 седмица се мажа вече и наистина избеляват!!!

10.03.05
16:16

Е добре де кажи го как се казва тоя крем ... не че ми трябва,защото те след това си избеляват сами :lol:

DO

10.03.05
21:56

[quote author=“king_pin”]Аз откриь един крем 1 седмица се мажа вече и наистина избеляват!!!

всички тръпнем ! та кажи кой по-точно е този крем ? ? ? :)

20.03.05
14:51

тук ще си задам въпроса за да не пиша нова тема!
кажете ми нещо което да го взимам орално против стрии ! няма начин да си мажа цялото тяло(на сякаде ми се появяват). искам  още да добавя че на ноктите имам някакви бели петна мисля че това е от липсата на витамин Д които е важен за кожата така ли е ?

21.03.05
00:37

Аиде де king_pin до кога ще ни държиш в неведение.
Кажи вече как му именцето на тоя крем.:)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1