Interactive Nutrition N.O.K.O Review

16.01.10
00:53

Здравейте!

Първо няколко думи за мен , 21 годишен съм , 3 години стаж във залата ,84 кг .Специално от предтренировъчните продукти към които спада НОКО съм пробвал SP -250 .Причината да си закупя продукта беше  ниската  цена спрямо съдържанието на продукта  и  желанието за увеличаване на интензитета на тренировките ми.

Цена: 10 от 10
При средна цена от 62 лв за 800 грама активни нутриенти и 40 дневен прием смятам че цената е страхотна ,при все че си закупих продукта с допълнително  коледно намаление от 25 % ,смятам че можем да говорим за наистина изгоден суплемент.Като не забравяме ,че цените в България специално на хранителните добавки може да изплашат и част от по заможните купувачи.

Вкус: 3 от 10
При мен вкусът беше fruit punch ,като мога да определя напитката която се получава като степче горски плодове + CEE,смятам че на повечето от вас ще им стане ясно ,но мисля че не е проблем за никой  5 секундното неудобство.

Разтворимост: 8 от 10
Аз лично го разтварях във 150 мл вода,като  ми се налагаше да доливам за да мога да изпия част от креатина които се отлагаше на дъното.Като цяло обаче другите съставки образуваха лесно хомогенна смес.

Сила: 8 от 10
Тук не смятам че мога да изкажа  точна преценка,тъй като поради естеството на работата ми се налага да имам 10 нощни смяни ,поради което постоянно имам резки промени във силата.Но въпреки всичко след 4-5 дена  усетих известно уплатняване обема на сериите , като след 4-6 повторение  преди често получавах рязък спад в силата.

Напомване: 10 от 10
По принцип пиех НОКО-то  15-20 минути преди тренировка,по една лопатка от 20 грама , като залата ми се намира на 5 минути от нас .След като си свалих якето още в съблекалнята след първия прием още забелязах как вените на предмишницата и бицепса ми са изкочили без да съм хващал нещо по тежко от 1 кг.Напомването определено беше на ниво през всичките 40 дена .

Издръжливост:9 от 10
По принцип лесно ми падат батериите особено след  нощна смяна , без грам въглехидрат ,но определено тонуса ми  се повишаваше до 10 минути след прием.

Ментален ефект: 8 от 10
Тук не знам точно каква оценка да дам ,тъй като смених залата с доста по малка ,като тренирам без партньор и освен ако не влезне някоя мадама с трико  не гледам нищо друго освен железата.

Странични ефекти:
Добре е за всеки случай да има тоалетна близо да вас .За разлика от сп 250 го нямаше онова туптене в главата ,както и крашовете ,а напомването всъшност беше по добро.

Мускулен растеж:
Недоспиване,1 ден добър хранителен режим,1 ден  спане и няколко хранения ,малко пудра в  тренировъчните дни ,и въпреки всичко 1 кг отгоре,при константно тегло от 84 кг от 8 месеца.Трябва да спомена и че мускулите ми определено станаха доста по твърди .

Цялостна оценка: 8 от 10
Като единствена слабост мога да отбележа вкусът ,но тъй като това никога не е било определящо за мен мога да кажа  че това е моят  предтренировъчен продукт,получих това което търсих и очаквах ,без да се налага да отделям от две заплати .  За  оценката ще кажа че е 8-ца поради  бедният ми опит със азотни бустери .Това е от мен .

ПП. Извинявам се за правописа но съм нощна смяна и вече един път лаптопа ми блокира след като  вече бях писал 50 минути  ,малко съм изнервен :D.

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 16.01.10 08:32.

16.01.10
08:16

Мерси за ревю-то :) Незнам колко качествени продукти са InterACTIVE, но цената им е наистина примамлива. Сдобих (под масата... ахах) с едни BCAA Elite, и съм доволен. От както ги взимам, се чувствам доста по добре около тренировките, абе усетих ефект.. друго не ми трябва. И сега точно съм се насочил да отделя 150-180 лв за добавки и мисля точно да избера interactive.
И аз преди 2-3 месеца пих суперпъмп250, много доволен бях от него.. и много ми липсва ефекта на азотния бустер :) И четейки това ревю мисля, да грабна едно стакче НОКО+Whey pro XL+BCAA Elite. :)

17.01.10
16:55

Моля. Значи за BCAA-то съм съгласен ,страхотна цена и качество,но за протеина мисля че трябва да го смениш със друг,тъй като профила му е слаб . Поздрави !

Мнението беше редактирано от daniel_88 на 17.01.10 16:55.

17.01.10
17:35

Аз мисля да си купувам Whey pro XL не си ли струва ? Bargain whey-a по добър ли е :) чудя се м/у тези 2та понеже ми трябва 2 кг и мога да дам до към 80 лв. Иначе ревюто е супер

Мнението беше редактирано от hardrlz на 17.01.10 17:36.

18.01.10
05:19

По добре Scivation или Myofusion на  Gaspari ,като тях мога да ти ги препоръчам ,тъй като съм ги използвал . :)

Браво дани страхотно ревю ! доколкото за протеина аз пих Scivation Whey и го препоръчван на хора който са на НВД. :)

Мнението беше редактирано от Никола Карабойчев на 23.01.10 11:32.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1