Относно хранителен режим

18.01.10
13:45

Вьзраст: 23

Рьст: 175 cm

Кг: 72
Стаж: Между 10- 13годишна вьзраст се занимавах с Джудо, с фитнес се занимавам от 17 годишен, но поради една или друга причина сьм имал доста големи паузи, но добре знам какво е да спазваш режим.Спазвал сьм и ВВД и НВД.От 8 месеца не бях влизал в зала, като само тичах.От началото на януари пак влезнах в залата.Организмьт ми е между Ендоморф/Мезоморф. Стероиди не сьм приемал само хранителни добавки.

Тренировки: 3 дневен сплит, мускулните групи са разделени на трите тренировки, като сьм наблегнал на по-слабите мускулни групи.

Цел: Покачване на чиста мускулна маса

Ако не ме льже паметта са ми нужни 2-3 гр белтьк на килограм телесно тегло и 4 гр вьглехидрат на килограм телесно тегло и на хранене не повече от 30 гр белтьк

1. 100 гр овес + 200мл прясно мляко + 3 яйца
2. 150-200 гр пиле/риба + 100гр ориз/ 300гр картофи
3. 100 гр овесени трици  + 1 кофичка кис. мляко + 1 Dose Scivation whey + 5 caps Green Bulg
тренировка
4. 2 банана + 1 доза Primaforce glutaform + 1 Dose Scivation whey
5. 150-200 гр пиле/риба + 100гр ориз/спагети
6. 1 доза Primaforce glutaform

Хапвам и салата, но не винагир пия доста вода.
Между пьрвото и второто хранене имам повече време и мога да вкарам 1 Dose Scivation whey .
Какво не е наред?

Темата беше редактирана от S.P.Q.R. на 18.01.10 13:47.

18.01.10
14:03

:D Трибестанът е корава работа

Бял дребнозърнест ориз 100gr - 79.150 Въглехидрати
Червеникавокафяви картофи 100 gr - 18.070 Въглехидрати x 3 = 55 gr и пак е малко

18.01.10
17:25

Добре е режима, преди лягане може да бъркаш извара.

18.01.10
19:14

казано от korpusito на 18.01.10, 17:25:

Добре е режима, преди лягане може да бъркаш извара.

Проблемът е, че се случва понякога да съм до 19 на работа и като отида на тренировка се прибирам в 21, пия протеина ,а вечерям чак към 22:30 и изварата ми идва прекалено късно.Мога да направя друго.В тренировъчните дни да добавя една доза Scivation whey между първото и второто хранене, там паузата ми е по-голяма, а в нетренировъчните вечер преди лягане извара.
Друго да споделя.Когато започнах за 8 дни качих 1 кг точно, сега е петият ден след като се претеглих и си стоя на същия този килограм.Не претренирам нещо.Нормално ли е?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1