Електронни книги/за тези, които искат още повече от себе си/

26.02.05
13:04

Вижте заглавията във този сайт: http://www.spiralata.net Ако някой се престраши да прочете нещо, ще синаправи огромна услуга. Има книги различни от спортна тематика, но има и такива които са просто “точно по темата” :)

Забележете следните заглавия:
Рамачарака, Йоги “Наука за дишането”
Ковачева, Лидия “Гладът - приятел и лекарство”
и т.н.

JI

26.02.05
13:26

10x много отдавна търсих

26.02.05
14:08

Книгите на Лидия Ковачева ги имам и не са лоши въпреки, че 50 процента от инфото и е погрешно. И аз 10х за хубавият сайт.
по-здрави

26.02.05
19:36

[quote author=“emil_mlo”]Книгите на Лидия Ковачева ги имам и не са лоши въпреки, че 50 процента от инфото и е погрешно. И аз 10х за хубавият сайт.
по-здрави

Чесно да ти кажа не съм чел нищо нейно. Не мога да преценя, обаче съм че книгата за дишането и Дао де дзин от сайта, просто са страшно добри. Като гледам как тъпо дишат хората около мен и се задъхват при най-малкото движение... хем жал, хем смях ме напушва :).

Поздрави.

28.02.05
16:47

Само да не си направите голямата услуга с книгите за окултното, които преобладават в посочения сайт. По-добре първо се поинтересувайте какво казва Божието слово в Библията за окултното и тогава се интересувайте от предложения за допир с духовния свят чрез окултни практики, а не чрез вяра в Бога.

28.02.05
18:29

[quote author=“playstation”]Само да не си направите голямата услуга с книгите за окултното, които преобладават в посочения сайт. По-добре първо се поинтересувайте какво казва Божието слово в Библията за окултното и тогава се интересувайте от предложения за допир с духовния свят чрез окултни практики, а не чрез вяра в Бога.

Подкрепям това! Библия издавана от светия синод се счита за “най-чистата”. Аз наистина не съм запознат със всички заглавия, които са във сайта. Гаранции не давам! Но това което съм погледнал го намирам на достатъчно добро ниво.

Поздрави!

01.03.05
13:46

ммм...тенкю са ситето. Има интересни заглавия :P

02.03.05
00:15

Аз пък не видях нищо интересно

02.03.05
13:44

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Аз пък не видях нищо интересно

Сигурно мислиш, че това са глупости, но примерно книгата за дишането е изключително полезна и дава насока на практическа работа.

Който е посещавал школи по бойни изкуства много добре знае калко е важно дишането, не толкова за самоия бой, а за физиката на човека като цяло.
Опитай, времето което ще отделиш, може да ти се възвърне многократно.

Поздрави!

03.03.05
23:26

[quote author=“tpd”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]Аз пък не видях нищо интересно

Сигурно мислиш, че това са глупости, но примерно книгата за дишането е изключително полезна и дава насока на практическа работа.

Който е посещавал школи по бойни изкуства много добре знае калко е важно дишането, не толкова за самоия бой, а за физиката на човека като цяло.
Опитай, времето което ще отделиш, може да ти се възвърне многократно.

Поздрави!

Пич разбирам че за бойни искуства важи но това е форум за бодибилдинг нали ?  :)

03.03.05
23:33

Със сигурнонст книгите са много интересно , но като стана дума ... Книги за ББ ? Електронни издания , нещо такова .. ?

07.03.05
15:20

Ако и да не са за ББ, повечето книги от сайта ги имам и съм ги чел. Заслужават си до една. (мое си мнение)

09.03.05
14:09

Нарочен втори пореден пост по темата:

Тоя сайт е върха. Евала :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1