26.02.05
13:04
Вижте заглавията във този сайт: http://www.spiralata.net Ако някой се престраши да прочете нещо, ще синаправи огромна услуга. Има книги различни от спортна тематика, но има и такива които са просто “точно по темата” :)
Забележете следните заглавия:
Рамачарака, Йоги “Наука за дишането”
Ковачева, Лидия “Гладът - приятел и лекарство”
и т.н.
26.02.05
13:26
10x много отдавна търсих
Книгите на Лидия Ковачева ги имам и не са лоши въпреки, че 50 процента от инфото и е погрешно. И аз 10х за хубавият сайт.
по-здрави
[quote author=“emil_mlo”]Книгите на Лидия Ковачева ги имам и не са лоши въпреки, че 50 процента от инфото и е погрешно. И аз 10х за хубавият сайт.
по-здрави
Чесно да ти кажа не съм чел нищо нейно. Не мога да преценя, обаче съм че книгата за дишането и Дао де дзин от сайта, просто са страшно добри. Като гледам как тъпо дишат хората около мен и се задъхват при най-малкото движение... хем жал, хем смях ме напушва :).
Поздрави.
28.02.05
16:47
Само да не си направите голямата услуга с книгите за окултното, които преобладават в посочения сайт. По-добре първо се поинтересувайте какво казва Божието слово в Библията за окултното и тогава се интересувайте от предложения за допир с духовния свят чрез окултни практики, а не чрез вяра в Бога.
[quote author=“playstation”]Само да не си направите голямата услуга с книгите за окултното, които преобладават в посочения сайт. По-добре първо се поинтересувайте какво казва Божието слово в Библията за окултното и тогава се интересувайте от предложения за допир с духовния свят чрез окултни практики, а не чрез вяра в Бога.
Подкрепям това! Библия издавана от светия синод се счита за “най-чистата”. Аз наистина не съм запознат със всички заглавия, които са във сайта. Гаранции не давам! Но това което съм погледнал го намирам на достатъчно добро ниво.
Поздрави!
01.03.05
13:46
ммм...тенкю са ситето. Има интересни заглавия :P
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Аз пък не видях нищо интересно
Сигурно мислиш, че това са глупости, но примерно книгата за дишането е изключително полезна и дава насока на практическа работа.
Който е посещавал школи по бойни изкуства много добре знае калко е важно дишането, не толкова за самоия бой, а за физиката на човека като цяло.
Опитай, времето което ще отделиш, може да ти се възвърне многократно.
Поздрави!
[quote author=“tpd”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]Аз пък не видях нищо интересно
Сигурно мислиш, че това са глупости, но примерно книгата за дишането е изключително полезна и дава насока на практическа работа.
Който е посещавал школи по бойни изкуства много добре знае калко е важно дишането, не толкова за самоия бой, а за физиката на човека като цяло.
Опитай, времето което ще отделиш, може да ти се възвърне многократно.
Поздрави!
Пич разбирам че за бойни искуства важи но това е форум за бодибилдинг нали ? :)
03.03.05
23:33
Със сигурнонст книгите са много интересно , но като стана дума ... Книги за ББ ? Електронни издания , нещо такова .. ?
Ако и да не са за ББ, повечето книги от сайта ги имам и съм ги чел. Заслужават си до една. (мое си мнение)