DO KOLKO E VREDEN ..?

Темата е заключена.
PU

17.04.04
14:51

Do kolko e vreden bionabola ??? dano tuk nqkoi mi razqsni naistina ka kstoqt ne6tata s bionabola. az v momenta pravq cikul s bionabol i sum 2ri den 3to hap4e 6te mi e do 5 hap4eta cikulaa. sno6ti mi se raztupka sarceto rpez no6ta ima m4ustvoto 4e mi preska4a6e a prec celiq den mi be6e studeno a be6e 20 i nqkolko gfradusa. nesum si vtalpqval 4e moej da mi stane ne6to ama kakto si sedqh po4na da mi stava lo6 oi t.n. piq carsil po 3 2 ili 3 na den. da prodalja li s piramidata ili da spra. zasega nqma nikakuv efekt nit ov silata mi nito v muskulnata masa. i drugo koeto iskam da pitam e po prinicp da kajete kolko e vreden kakvo moje da mi sane i led tova moga li da se vuztanovq ...kakvoto znaete 6te mi e ot polza. blagodarq.

17.04.04
20:59

Ако не си чел това можеш да го прочетеш.

18.04.04
00:22

zabrawi za 2 dena da postigne6 ne6to.ako sled 2 sedmici nqma efect togawa moje da se oplakwa6.ne si kazal kolko wreme e cikala.wzima6 li nekwi antiestrogeni?ako tolkowa te e strax moje da wkara6 i Liv52 3x2 hapa zaedno s 3x2 carsil i nema6 griji.pie6 gi 3 sednici sled spiraneto na cikala.Kato 3tata namalq6 na 3x1 liv i 3x1 karsil i spira6.Antiestrogenite su6to 3 semici sled cikala.prez poslednata sedmica, kogato ti e nai-malka dozata po4wa6 Tribestan na sopharma(ili ako iska6 si prawi6 4ai ot su6tata bilka-kazwa se “Babini zubi”:po-dobriqt wariant spored men) i taka o6te 3 sedmici sled kraq na cikala go pie6.

18.04.04
00:25

A,i edin li4en suwet ot men-Predi da zapo4ne6 kakuwto i da e cikul popro4eti ne6to,suberi dosta info i togawa.4rez neznanieto si moje6 da si nawredi6 MNOGO!Q si predstawi 4e nikoi ne ti be6e kazal kwo da prai6-togawa….

18.04.04
14:52

Много са зле тия стати за стероиди дето ги има в сайта вубще нищо не е описано както трябва -ужас ! Аз му виках на image да има хубави стати за стероидите ма нещат ,ма ае дреме ми . Та за бионабола само мога да кажа че е мноо тохичен и скапан стероид но пак върши яко работа ,което е нормално защото маскунижиращия и тъканоизгразащия ефект върват рака за рака. За след цикъла да си земе момчето бабини заби, ухимбе и еленов корен ,в цикъла антиестрожени и протектори за черния дроб!

по-здрави и успех

19.04.04
09:30

Кажи от къде да си взема ухимбе че не мога да намера,на коя фирма?
А еленовия корен съм намерил само на някакви капки.

19.04.04
18:48

Ами на много фирми го има ! На тошковите го има в хербавита ,на универсал го има ,на още там някви руски фирми за билки го имаше ухимбето .

по-здрави и успех

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1