Пълна отпадналост и сънливост

17.01.10
17:51

Така,във вторник започнах да тренирам,тренирах вторник,сряда и четвъртък.Имах такава мускулна треска,че в петък не можех да тренирам,пък и вече ми се губеше желанието.В петък и събота не тренирах,освен това през двата дена ми се спеше страшно много(попринцип си се наспивам добре).Днес станах супер отпаднал и ми се спи отново цял ден.Преди два часа все пак отидох да тренирам,но нито резултатите(повторения,серии) бяха толкова добри,като началото на “тренировъчния цикъл”,нито желанието беше такова(като в началото).Усещам пълна отпадналост в цялото тяло,сънливост и липса на желание за каквото и да е,освен за хранене,като се замисля много ми се отвори апетита..

Не знам колко ще е от полза но сега се сещам,че преди около половин година тренирах футбол,и ако нямах необходимата почивка (2-3 седмици) се чувствах по абсолютно същия начин...Обаче,ако трябва да почивам толкова дълго преди всеки 3 дена трениране всичко ще се обезмисли (предполагам)...

Темата беше редактирана от infoblok на 17.01.10 18:16.

ПИ

17.01.10
17:54

Е като ти се спи - спи.

GO

17.01.10
18:00

L-Glutamine , L-Arginine :) .

17.01.10
18:15

Еми спя,ама не ми стига по цял ден ми се спи.А отпадналостта ?

L-Glutamine , L-Arginine ???

A претренирането ;)

17.01.10
20:04

Ми нямало го е...Аз и друг път съм почвал така “тренирочвъчен цикъл”,ама винаги съм спирал поради тази причина просто сега се осъзнах :d

ПИ

17.01.10
20:25

казано от infoblok на 17.01.10, 20:04:

Ми нямало го е...Аз и друг път съм почвал така “тренирочвъчен цикъл”,ама винаги съм спирал поради тази причина просто сега се осъзнах :d

Еми просто раздели така
Тренировка
Почивка
Тренировка
Почивка
и т.н.

17.01.10
20:44

Аз тренирам по метод 4+1. 4 тренировки 1 почивен. Оправи си храненето също !

17.01.10
22:01

Пак казвам,като тренирах футбол,пак го имаше тоя момент,а там не се стигаше толкова често до мускулна треска...Тогава си мислех,че имам проблем с краката,защото чувствах отслабването в ставите на колената и беше някак перманентно.Сега като не тичам толкова и тренирам тялото,а не краката,виждам,че е цялостна умора...и не знам...

18.01.10
14:11

казано от infoblok на 17.01.10, 17:51:

Така,във вторник започнах да тренирам,тренирах вторник,сряда и четвъртък.Имах такава мускулна треска,че в петък не можех да тренирам,пък и вече ми се губеше желанието.В петък и събота не тренирах,освен това през двата дена ми се спеше страшно много(попринцип си се наспивам добре).Днес станах супер отпаднал и ми се спи отново цял ден.Преди два часа все пак отидох да тренирам,но нито резултатите(повторения,серии) бяха толкова добри,като началото на “тренировъчния цикъл”,нито желанието беше такова(като в началото).Усещам пълна отпадналост в цялото тяло,сънливост и липса на желание за каквото и да е,освен за хранене,като се замисля много ми се отвори апетита..

Не знам колко ще е от полза но сега се сещам,че преди около половин година тренирах футбол,и ако нямах необходимата почивка (2-3 седмици) се чувствах по абсолютно същия начин...Обаче,ако трябва да почивам толкова дълго преди всеки 3 дена трениране всичко ще се обезмисли (предполагам)...

ЗАХАР.

+ стрес

Мнението беше редактирано от -razoR- на 18.01.10 14:12.

18.01.10
18:28

В смисъл ?

18.01.10
18:47

Вторник, сряда и четвъртък не е добър вариант. Трябва ти почивка между дните. За напред гледай след трен да има поне ден за релакс. А глутамина и аргинини са аминокиселини, за които пишеше по-нагоре. Виж в сайта има инфо за тях. Може и таурина да ти помогне също. ;)

19.01.10
13:47

казано от Владимир92 на 17.01.10, 20:44:

Аз тренирам по метод 4+1. 4 тренировки 1 почивен. Оправи си храненето също !

А бре то и аз тренирам 6+1 ииии понякога ии 2 седмици без почивка, но то е щото си нямам работа в нас иии + това да поразтоваря малко в залата :D
>> Иначе кат не си потренирам малко целия ден ми е скапан :) а в дните които си почивам имам супер мн работа и не ми остава време за друго :]

20.01.10
20:41

И в крайна сметка какво да правя ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1