18.01.10
19:18
Здравейте! Не мисля че мястото на темата е точно в този раздел но все пак...От днес почнах да приемам добавките:
Green Magnitude;PurpleWraath,White Flood и суроватъчен протеин.Та направих тренировката и се сетих че от последните 4 месеца насам не съм си дал почивка(освен почивните дни който са 4).Та след днешната порция от довавките макар и незначителна спрямо общото им количество мисля да ги спра за 1 седмица и да си отпочина.Как мислите вие
Благодаря предварително :)
18.01.10
19:20
Аз не съм почивал от 18 месеца, но ако ти усещаш, че си преуморен или нямаш нужното желание за тренировки, по-добре си почини 1-2 седмици и после пак тренирай.
18.01.10
19:21
Можеш. :)
18.01.10
19:22
Винаги имам желание!Но незнам точно какво да направя не се чувствам отпаднал,може би 1-2 пъти на 3 седмици
Едит:И какво мислите за съхранението на добавки в хладилника ?
Мнението беше редактирано от zvezdobroec на 18.01.10 19:33.
18.01.10
19:42
Трябва да са на сухо,прохладно,без пряка слънчева светлина,поне повечето добавки.
От 2 години не съм пропускал тренировка дори и когато съм бил болен. Немислимо е просто. Всеки ден прогресирам. По-скоро си оправи възтановяването(храна/добавки/сън/тренировка)!
18.01.10
19:45
Хладилника е на сухо,без пряка слънчева светлина място,но за прохладно ... :)
От тренировките си почини, ако усещаш, че имаш нужда. Такова чуство на преумора би било сигнал да си дадеш равносметка как тренираш, как се възстановяваш, храниш, спиш и да внесеш необходимите корекции за да не чувстваш умора.
Относно хладилника - какво пречи да са в шкаф или на плота в кухнята? И в хладилника може разбира се, но заема място...