28.02.05
02:14
Hi на всички.Някой може ли да ми препоръча диета от която да загубя около 4-5 кг без да си ги върна пак?10Х предварително.
Моля пишете заглавието си на кирилица.
Mr_Muskul
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 19.04.11 18:35.
28.02.05
16:15
Ами честно казано всяка диета е с цел понижаване на теглото, но въпроса е как точно я прилагаш.Аз имам почти същия проблем като теб и досега съм прилагал само една диета и тя имаше ефект, но преди всичко всеки е различен и може да не постигнеш нищо с нея.
Значи аз карах всеки ден само на ябълки и вода в продължение на 1 седмица.Често казано бях доволен тъй като свалих 3кг.
Уникалното е в това че трябва да пиеш много ама найстина много вода за да може да изхварляш ненужните вещества по-бързо, а отностно ябълките, те засищат бързо и са колкото да не умреш от глад. :)
УСПЕХ!!! :wink: :)
02.03.05
15:05
тва относно ябълки и вода моя съвет е да не го правиш по ред пречини но главно заради това че ако имаш мускулна маса която не искаш да загубиш то тя ще си отиде набързо а и след като спреш с ябълките и водата сиг. ще си върнеш всичко пак а и важното е да свалим излишната маса а просто МАСА! :) Пробвай да намалиш въглехидратите направи едно НВД почети из форума и питай :)
04.03.05
09:44
ми с постоянство с НВД-то и Кардио ако имаш излишни килограми нищо не ти пречи да ги свалиш но не трябва да очакваш че ще свалиш за 10 дена 5 килограма просто трябва повече време но ефекта ще е постоянен и няма да ги качиш след това веднага тези кг. а и няма да загубиш мускулна маса като при ябълките и водата