03.03.05
13:21
от доста време(около 4-5 мес) ме безпокои дясното рамо.Няма болки,но много прескача.С увеличаване на тежестите също няма болка а за тези 4-5 месеца съм си вдигнал работната тежест с наи малко 20 кг.Има ли основания да се притеснявам?какво трябва да предприема?
И аз съм мислил по този въпрос, незнам изобщо какво става... Ако трябва да се кажеп речина, тя е ясно, в ставите нещо... обаче незнам каква точно е опасността. Просто тямам идея.
Но не мога да си представя подобна травма да е сериозна и да няма болка. А простата логика на човешкото тяло е като нещо не е наред да пуска болка... :?
Ти какво точно имаш в предвид под прескача? Някакво леко “прещракване”? И кога го има, защото при мен има нещо такова, но това е само като си съча ръката по един специален начин, а иначе при упражнения няма такова нещо.
03.03.05
15:16
мисълта ми е 4е когато го загрявам,въртеиики лакът,прещракват малки кости там,или хрущяли не знам точно.При упражнение няма болка,даже както казваш не прещраква.Но интересното е че това се случва само с дясното ми рамо,при същото движение на лявото няма такива работи.Учуден съм защото когато бутам за не прещраква а само когато загрявам