MHP Activite Sport Review

19.01.10
13:18

Здравейте драги съфорумници .Казвам се Калоян ,на 30 години, тренирам от около 5 години , ръст 180, лично тегло 82. Ползвал съм мултивитаминни формули на Now ADAM ,Universal Animal Pak, CL Orange Triad ,Genesis Nutrition Super Workout Pak и мн. други не толкова спортно ориентирани. Отбелязвам, че мултивитамини пия веднъж, максимум 2 пъти годишно ,наблягам на естествените източници.Тази зима ми се роди син ,на 3 месеца е, и в момента малко или много сме под стрес , спя на порции по 2 часа нощем и меко казано без помощни средства не бих издържал .Избрах да пробвам формулата MHP заради страхотната цена и супер отзивите в бб.ком -рейтинг 9,8 имат малко продукти.Вниманието ми превлече, че Activite са обогатени с Anabolasа- Patented Interactive Food Optimizer:
Aminogen®- Protein & Amino Acid Enhancing Matrix. Carbogen®- Carbohydrate And Glycogen Enhancing Matrix. Lipolase®- Fatty Acid Enhancing Matrix.
High ORAC Muscle Recovery And Immune Support Antioxidant Blend
Acai, Pomegranate Extract (20% Ellagic Acid), Red Raspberry Leaf, Green Tea Leaf Extract (36% Polyphenols), Grape Skin Extract (37% Polyphenols), Bilberry Fruit Extract (25% Anthocyanosides), Kale (Leaf), Spinach (Leaf), Brussels Sprouts (Leaf), Broccoli, Beet (Root), Citrus Bioflavonoid Complex, Alpha-Lipoic Acid, N-Acetyl Cysteine, Co-Enzyme Q10.

Цена - 10/10 (заради промото в момента)

Ефект - 9/10
Приемам ги по 2х2 таблетки с големите ми порции храна за деня, понякога с по-малките по 1 таблетка , като винаги за деня стават 4 общо. Чувствам се страхотно, почти еуфорично .В залата енергията ми е на макс ,като взимам предвид 6 кг надолу след раждането на малкия, това е страхотно.Вдигам със същите тежести когато бях 88 кг лично тегло.Ензимните матрици се представят чудесно, след обилно хранене нямам никакво подуване,газове,киселини и тн.Етикета твърди ,че намаля нивата на млечна к-на с 275% ,е не мога да го измеря, но е факт, усетих го.Усвояването на БЦАА и покачване на издържливоста вероятно също се е случило.
През целия ден ми е леко и свежо, урината се променя, но това е нормално за по-силните формули.Давам 9 като оценка, заради липсата на комплекс за стави (какъвто Orange Triad имат) и стимулатор на тестостерона (какъвто имат ADAM).

Тотал 10/10
Най-добрите витамини за мен.

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 19.01.10 17:39.

КК

19.01.10
13:47

Страхотно ревю, точно планирах да ги пробвам и тук тотално ме спечели. Някакво забележимо увеличаване на усетил ли си?

Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 19.01.10 13:50.

Здравей Калояне!
Ами искам да те попитам, ако въпросните витамини трябва да ги съпоставиш с Now ADAM, CL Oranje Triad и евентуално ако си пробвал  ON Opti Man как би изглеждала класациятат ти?
Критерии за сравняване са
- цена/качество,
- количество активни съставки - например в  марката Х -  вит С е 300 мг, а в марката У - вит С е 500 мг
- субективен фактор - Забелязал си че едната марка ти действа по-ободряващо и те възстановява по -добре

19.01.10
14:56

Да ти кажа точно субективно си е, защото опита ми показа , че в зависимост на моментното състояние на храносмилателната ми с-ма ,едни ми действаха по-потентно от други.Пример ти давам с Анимал пак, когато го пих беше супер хит, а аз изобщо не го усетих, това не означава ,че проблема е при тях, сега ако правя класация ,трябваше да е в графата WORST.
Каква е другия вариант обаче, в периода на приема не се хранех ефективно, с много лошо храносмилане и усoвояване на нутриенти.
С Orange triad пък си направих експеримент като му добавих Betaine HCL и силата му се увеличи многократно, това пак ми подсказа, че степента на усвояване е ключовото.

Не бих направил класация поради тези причини, а за цената и процентното съдържание на всеки витамин поотделно, източника му и тн. още по-малко.Всичките формули са скъпи то е ясно, четеш повечко кои използват по-естествени източници и си избираш.

Мнението беше редактирано от karlo на 19.01.10 15:54.

Мерси за изчерпателния отговор!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1