креатин и протеин

19.01.10
12:52

Здравейте,искам да си взема креатин и протеин ,попитах един приятел с по-дълъг стаж в залата и той ми препоръча да си взема Whey protein=2,7 кг=142 лв и Higher Power Micronized Creatine 1 кг =80лв ,били едни от най-добрите на пазара .А въпроса ми е дали може да ми препоръчате някакви по-евтини ,или поне протеина,защото аз не разбирам и ще ми пробутат боклук.220 лв средно множко ми се вижда.Благодаря предварително !

19.01.10
12:59

най-евтино ще ти е, ако парите, които даваш за тея изкуствени лайна, ги дадеш за храна и натурални продукти

19.01.10
13:03

Като искаш по евтино си земи bargain whey - 85 лв

19.01.10
13:08

казано от dimov на 19.01.10, 12:59:

най-евтино ще ти е, ако парите, които даваш за тея изкуствени лайна, ги дадеш за храна и натурални продукти

Нямам възможност да ям по 8 пъти на ден защото съм ученик все още .

19.01.10
13:10

доста глупаво оправдание
добавките не са заместител на пълноценното хранене. за това се наричат “добавки”, а не “храни”

казано от Cobra на 19.01.10, 13:08:

И след като по нета се нагледахме на бой по учителите, бой между учениците, гримиране, пушене и всякакви золуми в час, то ти искаш да кажеш, че не може да ядеш в училище? Един хубав сандвич се ‘сгъва’ за 5 минути междучасието. 2 филийки и нещо белтъчно между тях се прави бързо вкъщи. Докато съучениците ти пушат поредния фас ти спокойно може да си изпиеш кофичка кисело мляко с някой бургер...
Суроватъчният ти е нужен веднага след тренировка и сутрин след ставане. А за 142лв може да си купиш добър такъв, но не 2.7кг, а 4.5кг ;)

19.01.10
13:20

казано от Oranje на 19.01.10, 13:16:

И след като по нета се нагледахме на бой по учителите, бой между учениците, гримиране, пушене и всякакви золуми в час, то ти искаш да кажеш, че не може да ядеш в училище? Един хубав сандвич се ‘сгъва’ за 5 минути междучасието. 2 филийки и нещо белтъчно между тях се прави бързо вкъщи. Докато съучениците ти пушат поредния фас ти спокойно може да си изпиеш кофичка кисело мляко с някой бургер...
Суроватъчният ти е нужен веднага след тренировка и сутрин след ставане. А за 142лв може да си купиш добър такъв, но не 2.7кг, а 4.5кг ;)

Как се казва тоя протеин? А искам да ти кажа че аз нито пуша нито пия,а за храните за съжаление,около мойто даскало има само мазни баници,искаш неискаш това е,затова мисля да си нося отвкъщи вече .

казано от Cobra на 19.01.10, 13:20:

Как се казва тоя протеин? А искам да ти кажа че аз нито пуша нито пия,а за храните за съжаление,около мойто даскало има само мазни баници,искаш неискаш това е,затова мисля да си нося отвкъщи вече .

Ако някой ден порастнеш и идеш в някоя небананова цивилизована страна, ще се учудиш колко много възрастни зрели хора си носят сандвичи и храна от вкъщи. Бил съм свидетел дори на конференция как си хапват.
Протеини - бол. Разгледай в съответната тема. В момента има промоция в Сила & Красота на суроватката на Сайвейшън - 125лв са ти 4,4кг ;)

19.01.10
13:32

казано от Oranje на 19.01.10, 13:26:

казано от Cobra на 19.01.10, 13:20:

Ако някой ден порастнеш и идеш в някоя небананова цивилизована страна, ще се учудиш колко много възрастни зрели хора си носят сандвичи и храна от вкъщи. Бил съм свидетел дори на конференция как си хапват.
Протеини - бол. Разгледай в съответната тема. В момента има промоция в Сила & Красота на суроватката на Сайвейшън - 125лв са ти 4,4кг ;)

Мерси бате,а креатин можеш ли да ми препоръчаш някакъв ?

19.01.10
13:33

В банановите няма ли цивилизовани, като нас, които си носят храната?

казано от Cobra на 19.01.10, 13:32:

Креатинът е сравнително евтин, затова просто си избери някой на водещите марки на пазара. Матриците вършат чудеса, но ако не си пил започни с някой от видовете креатин, за да разбереш как ти действат. Иначе матрица + предтренировъчен продукт (стак) на същата фирма ще те изстреля доста напред.
От вторите добрите комбинации са:
SuperPump+SizeOn - Gaspari
White blood/Glycer Glow+Green Magnitude/Bulge - Controlled labs
Cellmass+NO Explode - BSN
Shock Therapy+Storm - Universal
А заслужаващ си е и стакът на Athletic Edge Nutrition, в момента жъне подвизи по световните форуми, пък и вече го има в бг (виж в темата на вносителите).
За креатините - моно/креапюър, етил-стер, кре-алкалин...изборът е доста голям, затова не ти пиша. Интересното за тях е, че даден вид може да не действа на един, а за друг да е удачният избор. Затова и някои се спират на матрица, защото в нея има повече видове креатин и така могат да нацелят работещ за тях.

казано от dimov на 19.01.10, 13:33:

В банановите няма ли цивилизовани, като нас, които си носят храната?

Има, но се толерира и подражава на пайнеро-чалгаджийското, не на цивилизованото ;)

19.01.10
13:54

казано от Oranje на 19.01.10, 13:42:

казано от Cobra на 19.01.10, 13:32:

Креатинът е сравнително евтин, затова просто си избери някой на водещите марки на пазара. Матриците вършат чудеса, но ако не си пил започни с някой от видовете креатин, за да разбереш как ти действат. Иначе матрица + предтренировъчен продукт (стак) на същата фирма ще те изстреля доста напред.
От вторите добрите комбинации са:
SuperPump+SizeOn - Gaspari
White blood/Glycer Glow+Green Magnitude/Bulge - Controlled labs
Cellmass+NO Explode - BSN
Shock Therapy+Storm - Universal
А заслужаващ си е и стакът на Athletic Edge Nutrition, в момента жъне подвизи по световните форуми, пък и вече го има в бг (виж в темата на вносителите).
За креатините - моно/креапюър, етил-стер, кре-алкалин...изборът е доста голям, затова не ти пиша. Интересното за тях е, че даден вид може да не действа на един, а за друг да е удачният избор. Затова и някои се спират на матрица, защото в нея има повече видове креатин и така могат да нацелят работещ за тях.

Благодаря ти ще вида какво ще си взема :)

19.01.10
13:56

Особено в Африка се пръскат от чалга..
Задръстил си се от предразсъдъци. :)

19.01.10
14:07

казано от dimov на 19.01.10, 13:56:

Друга беше идеята помьчи се да се сетиш

казано от dimov на 19.01.10, 13:56:

Лела Вики каза за ‘бананова република’:
“В съвременния език, изразът често се използва, когато се критикува определена политика, като образът на „Банановата република“ трябва да служи за плашило на политиците, например в САЩ, Ирландия, България.”
Аз си нося храна от години, отнесъл съм много странни погледи, но не ми пречи. Момчето малко или много се притеснява от ироничните подигравки, които би предизвикало в класната стая.
Ако ти се продължава офтопика - в спам темата или на лична.

19.01.10
14:13

Добре, беше тъпо от моя страна.
Извинявам се за офтопика.

19.01.10
15:34

Виж и този протеин - ALL THE WHEY WHEY PROTEIN BLEND. В бодибилдинг.бг го има на добра цена, както и посочените добавки от Oranjie.

Мнението беше редактирано от soulcontrol на 19.01.10 15:34.

19.01.10
15:48

Ко стана има ли я още тая промоция на сциваишан,още ли мога да я намеря 10lb за 125 лева каде.А този Аll The way кав е саита.Ако може линк,че ми отваря суматлак глупости :)

Мнението беше редактирано от amann на 19.01.10 15:49.

19.01.10
15:52

ALL THE WHEY WHEY PROTEIN BLEND - www.bodybuilding.bg
Scivation Whey - www.power-beauty.com 135лв му е цената :) .

Мнението беше редактирано от soulcontrol на 19.01.10 15:53.

19.01.10
15:56

А втория мнго скап.А аз искам и креатинче да си зема.Искам да питам Oranje какво му е мнението за редис нутритион.

19.01.10
16:53

казано от amann на 19.01.10, 15:56:

А втория мнго скап.А аз искам и креатинче да си зема.Искам да питам Oranje какво му е мнението за редис нутритион.

Надявам се не забравяш,че 135 лв е 4.5 кг,като ти е скъп вземи си 2.27.За реди си има тема там чети хиляди страници се изписаха.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1