хранителна програма

16.01.10
17:59

здравейте аз сам на 13г  и сам решен серйозно да се занимавам с фитнес  и ако може някой да ми изготви някоя хранителна програма за качване на мускулна маса ще сам много благодарен ето малко инфо за мен висок сам 170см. тежа 50 кила  ако трябва повече информация кажете от сега ви благодаря!

17.01.10
13:05

Парво не си ли още малък за фитнес? 

Ако искаш да качиш кг  започни с тази програма

1.Гръб
2.Ръце (бицепс,рамо,трицепс,предмишница ако искаш)
3.Гърди и корем
4.Крака(прасец,бедра)

като за 1.Гръб можеш да ползваш лост-за набиране,скрипец(зад или пред врат),гребане с дъмбел, и  Придърпване на Machine Compound Row - за Upper Back
2.Ръце
2.1 Бицепс-Бицепсово сгъване с дъмбели мойе и лост,скотовото сгъване и ако искаш може и чуково сгъване

3. гърди-хоризонтална лежанка,лежанка за горна част,лежанка за долна част(може кофички)

и незабравяй да ядеш пожече от (хляб,зърнести продукти,пилешко,мляко и плодове)  пии и много вода

17.01.10
13:19

трябва ти само кардио за сега -бягане каране на колело може да правиш и лицеви опори набиранки помпички от време на време ако можеш.

17.01.10
14:26

РойДжоунс ти даде програма, която ще доведе само до РЕгрес !

17.01.10
14:41

казано от Владимир92 на 17.01.10, 14:26:

РойДжоунс ти даде програма, която ще доведе само до РЕгрес !

Абсолютно . Не само програмата, но и част от препоръчаните от него храни, като например тестените изделия. Наблегне ли се на тях, единствената маса, която ще се добие ще е дебелина.
А сега до автора на темата - още не си на възраст, в която да мислиш за фитнес. Спортувай, играй баскетбол, футбол или там каквото ти харесва. После като поизрастнеш малко отиди на фитнес, харесай си програма за начинаещи и почвай. Успех !

19.01.10
11:41

Знам че сам малак за фитнес  но искам да камча малко маса и да оформя и искам да ми препоръчате някакви храни или добавки да ме дадете програма по колко пъти на ден примерни часове мисля че разбирате

Разбирам, че имаш доста сериозен проблем с правописа, затова те съветвам, да отделиш повече време над учението, за сметка на спорта.

Понеделник
Гръди/Гръб
1. Четене на ‘Гърбушкото от Нотр Дам’ - 1 час
2. Четене за Гърбушко и Сивушка, както и други разкази от ... <- попълни
Вторник
Крака
Отиване до библиотеката за книжки и граматика - 1 серия
Сряда
Почивка
Четвъртък
Ръце и рамене
С лявата ръка хващаш учебника по граматика, а с дясната прелистваш
в суперсерия с
Писане с химикал с дясната ръка (лява за левичари) - направи всички упражнения от граматиката
Петък
Кардио
Препотване на упражнения и тестове по БЕЛ
Събота и неделя
Активна почивка
————————————————
Погледни телата на гимнастиците - те започват на 4-5 годинки и преди да са станали на 16 имат мускулести и атлетични тела. Така че не е проблем дори у вас, със собственото тяло и при наличиние на лост и успоредка да изградиш по-хубаво тяло от мнозина в този форум, а да не говорим, че ще може да правиш неща, непосилни за тях. Тъй че без добавки може да стане това, което искаш. Програмата ти ще зависи от колко време имаш на разположение, 3-4 пъти седмично по час е повече от добре, като не бива да се ограничаваш само с това и ходи да тичаш, играеш футбол, баскет и т.н. Всичко това обаче (хранителен режим, добавки и подходяща за теб програма) няма как да се направи без да знаем нищо за теб, освен че си неграмотен, нахален и на 13. Дали ще искаме да ти помогнем, след като ти не ни помагаш?

19.01.10
13:41

когато видя неграмотно написани постове във форумите, просто ми се приси*а

дребен, гледай си училището и не се оглеждай много, много в огледалото. рано ти е още. важен е главния мускОл в главата, а не в ръцете.

19.01.10
14:43

благодаря на всички за помоща правописа трябва да го оправя налегнал сам над него и ще го оправя и извинявайте ако сам бил нахален и сам засегнал някой много ви благодаря !

Мнението беше редактирано от muscol на 19.01.10 14:44.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1