19.01.10
15:42
Здравейте на всички .. :) Току-що се присъединих към ББ-тиим. Абсолютно начинаещ съм,и имам няколко въпроса на които ще помоля да ми отговорите :)
1. Тежа 78 килограма, Висок съм 1,73 м ,15,5 години
2. От два месеца се захванах със свалянето на тегло :) Първия месец с един приятел посетихме Healthstore и оттам по препоръка на продавача си купих ENERGY на Now Foods , като започнах и да ходя редовно по 3 пъти седмично на баскетбол и 3 пъти седмично на фитнес,като го комбинирах с Енерджи-то + Л-карнитин 500 мг по 1 от двете 3 пъти дневно ... само че не съм ги пил редовно и свър6иха за около 1 месец и половина,действа ми много добре и свалих около 5-6 килограма :) Та сега съм се запасил с добавки,все препорчани от моя приятел и продавача в Healthstore,а именно : 1 опаковка Fyre,1 опаковка (950 грама) протеин Nectar sweets,1 опаковка Л-карнитин (от аптеката си го взимам , че другия е скъп за мен :) ) ,1 Анимал Пак (44 пакета) и Бирена мая (разбрах че е добра за кожата)-100 хапчета.
Та и на въпроса : Мисля да продължа да ходя редовно на фитнес (имам програма от инструктор) и тренировки ... , НО дали ще ми понесе този цикъл,който мисля да направя (със всички гореизброени продукти) и в какви дози да ги взимам ?
Надявам се да ми помогнете :)
Темата беше редактирана от Dimitur Kosev на 12.04.10 09:13.
19.01.10
16:34
За дозите се рагледай,обсъжали сме ги!
Само не знам дали Fyre и Pak-а на животното ще ти понесат,другото е без проблем.
Съмнявам се за бирената мая,много пъти са ми казвали,че е за покачване на теглото. :)
Добре дошъл,добро начало във форума! ;)
Някой да ме допълни или поправи. ;]
Забрави за бърнър на 15 години. Витамини има доста по-изгодни от Анимал Пак, а и за теб ще са прекалено силни. Виж някоя дейли формула на Юнивърсал Нутришън или Нау Фуудс.
Купуваш си най-скъпите протеин и витамини,особенно витамините не ти трябват в такива конски дози.А л-карнитина ти се вижда скъп,малко сметки не можеш ли да си направиш.
И според мен на твоята възраст ако спортуваш исе храниш правилно всички тези фат-бърнари не ти трябват изобщо,само пари даваш за нещо,което ще постигнеш и без тях.Освен това Първо си изгради правилни хранителни навици,те ще ти останат докато си жив,а и без правилна диета добавките нищо не вършат.
Не само, че можеш да постигнеш добри резултати без бърнер, но силен термогенен такъв дори изцяло натурален може да ти навреди на метаболизма на тези години !
19.01.10
16:54
благодаря за топлото посрещане :D Ами аз засега заедно с този мой приятел (който е много здрав,пример ми е :Д ) сме направили за мен както и казваме “Програма за ядене на хапчета” :Д:Д ето я и нея (имайте в предвид че и всяка вечер си правя по 2-3 упражнения вкъщи с гири за рамо,гръб,трицепс както и програма за корем :) ) :
Понеделник (ден за баскет):
сутрин:3 бирена мая,
преди тренировка:1 Анимал пак,1 Л-карнитин,1 Файър
след тренировка: Нектар протеин,1 Файър
преди вечерни упражнения:1 Файър
след вечерни упражнения:1 Л-карнитин
преди лягане: 3 Бирена мая
Вторник (ден за фитнес - те така нататък се редуват дните :) )
сутрин:3 бирена мая
преди фитнес: 1 Анимал пак,1 Л-карнитин,1 Файър,
след фитнес:Нектар протеин,1 Файър
преди веч. упр.:1 Файър
преди лягане: 3 Бирена мая,1 Л-карнитин
Сряда (Баскет)
сутрин:3 бирена мая,1 Файър
преди тренировка:1 Анимал пак,1 Л-карнитин,1 Файър
след тренировка:Нектар протеин,1 Файър
преди лягане : 3 бирена мая,1 Л-карнитин
Четвъртък (фитнес)
сутрин:3 бирена мая,1 Файър
преди фитнес:1 Анимал пак,1 Л-карнитин,1 Файър,
след фитнес:Нектар протеин,1 Файър
след вечерни упр.:1 Л-карнитин
преди лягане :3 Бирена мая
Петък - като Сряда
Събота (само вечерну упражнения)
сутрин:3 Бирена мая,1 Л-карнитин
на обяд:1 Л-карнитин,1 Файър,
преди упр.:1 Файър
след упр.:1 Л-карнитин
преди лягане:3 Бирена мая
Неделя (фитнес) - Като Вторник :)
19.01.10
16:55
Ами аз пробвах от Файъра мостри и за 2 седмици ми повлия страхотно заедно със Анимал-а и вси4ко останало,голям прилив на енергия,а след първата доза протеин вдигнах на всичко с по 5 кила :)
19.01.10
16:57
Пък и не ми се иска все още да публикувам мои снимки,защото състоянието е тежко... :D:D
Твоя приятел е наивен идиот щом ти препоръчва тези добавки. Нищо лично. Nothing but the truth !
При 173 см. и 70 кг. не мисля че имаш нужда от сваляне(фат бърнър) на тези години. Едно балансирано хранене и повече движение са достатъчни за сега. Снимка ще покаже да ли си прав.
19.01.10
17:10
Ами ето,току-що се снимах ... :/
19.01.10
17:12
и тази... :/
19.01.10
17:34
Вашето мнение ?
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/32063/
+ кардио и спорт
бирената мая според мен няма положително влияние за свалянето.
Мнението беше редактирано от gorskia на 19.01.10 17:50.
19.01.10
18:11
Благодаря,много полезна статия :) то във програмата ми за фитнес инструктура ми е дал кардио 10 минути аз правя по 20-25 ,добре ли са ? Пък ии доста виждам резултат от 1-часовите ми упражнения ,които правя във вкъщи... А съм се амбицирал да продължа по абсолютно същия начин поне още 5-6 месеца , пък дано сваля талията ,паласките ,корема,пък защо не и с повече преси и упоритост да ми се видят плочките до това лято :?
19.01.10
18:53
Имам идея какво е потребността от бърз ефект, бърнърите са една гаранция и презастраховка, че конците няма да се оплетат толкова лесно : D Но надявам се, имаш предвид факта, че огранизмът след определен период от време спира да се влияе от L-carnitine.. Мисля, че се получаваше насищане. Информирай се. Можеш да си правиш почивки или да редуваш изгарящите продукти, така ще имаш периоди на сигурност в ефекта им. Кофеинът и чистият зелен чай помагат в това отношение, предполагам, че натоварват по-малко. Отделяй малко време да вземаш предвид гликемичния лоудинг и като цяло отрицателния калориен баланс.. Това, като за начало е моят опит за изчистване от мазнини, но аз не съм си поставяла за цел качване на ММ.
За кардиото - времето според мен е добре. За да го увеличиш евентуално, можеш да го разделяш - преди тренировката - по-кратка загрявка и по-продължително и интензивно след силовите упражнения.. така ефектът бил по-добър. Лична моя тактика е да запълвам почивките между сериите със скачане на въже.. по минута, да речем. Не съм получила професионално потвърждение, че е правилна, но не виждам защо да не е :)
Asystolette, за какви бърнари и ОКБ говорим на 15 години. Моля те мисли малко ! На тези години само ако спреш да ядеш джънк(дюнери/сладки/газирано/пържено и др.) резултата ще е драматичен. Най-много едни витамини !
19.01.10
19:14
Съдя от личния си опит с ОКБ и бърнъри.. Не съм сигурна дали са проблем за кратък период от време, през който се прибягва до това.. Аз съм на 16.. смея да кажа, че ако храната, която консумира е наистина храна и го зарежда с достатъчно витамини, не подлага на риск здравето си. Все пак не смятам, че става дума за нещо драстично.. - 100-150 kcal в нетренировъчни дни са си чисто лечение за съвестта на отслабващия :D
19.01.10
19:19
Аз така и правя : 5 минути загрявка преди силовите упражнения,и след тях - 20 минути пак . Владимир92 - благодаря ти за всеотдайността ,но аз за голяма жалост осъзнах всичко за джънка прекалено късно... точно преди 2 месеца и половина си поставих за цел да не докосвам повече дюнер,бъргъри,газирано.. за сладките все още ми е доста трудно,но и за това има време :) пържено-доста рядко и то дома6но приготвено не6то...
А ина4е аз сега съм на 1 седмица и половина почивка преди да по4на здравия цикъл... :)
казано от Asystolette на 19.01.10, 19:14:
Съдя от личния си опит с ОКБ и бърнъри.. Не съм сигурна дали са проблем за кратък период от време, през който се прибягва до това.. Аз съм на 16.. смея да кажа, че ако храната, която консумира е наистина храна и го зарежда с достатъчно витамини, не подлага на риск здравето си. Все пак не смятам, че става дума за нещо драстично.. - 100-150 kcal в нетренировъчни дни са си чисто лечение за съвестта на отслабващия :D
В годините, когато тялото трябва да се развива и то най-много ОКБ е възможно най-лошото нещо. Където са 15 там са 16, там са и 19-20години.