Подходящо ли е ... ?

19.01.10
15:42

Здравейте на всички .. :) Току-що се присъединих към ББ-тиим. Абсолютно начинаещ съм,и имам няколко въпроса на които ще помоля да ми отговорите :)

1. Тежа 78 килограма, Висок съм 1,73 м ,15,5 години
2. От два месеца се захванах със свалянето на тегло :) Първия месец с един приятел посетихме Healthstore и оттам по препоръка на продавача си купих ENERGY на Now Foods , като започнах и да ходя редовно по 3 пъти седмично на баскетбол и 3 пъти седмично на фитнес,като го комбинирах с Енерджи-то + Л-карнитин 500 мг по 1 от двете 3 пъти дневно ... само че не съм ги пил редовно и свър6иха за около 1 месец и половина,действа ми много добре и свалих около 5-6 килограма  :) Та сега съм се запасил с добавки,все препорчани от моя приятел и продавача в  Healthstore,а именно : 1 опаковка Fyre,1 опаковка (950 грама) протеин Nectar sweets,1 опаковка Л-карнитин (от аптеката си го взимам , че другия е скъп за мен :) ) ,1 Анимал Пак (44 пакета) и Бирена мая (разбрах че е добра за кожата)-100 хапчета.
Та и на въпроса : Мисля да продължа да ходя редовно на фитнес (имам програма от инструктор) и тренировки ... , НО дали ще ми понесе този цикъл,който мисля да направя (със всички гореизброени продукти) и в какви дози да ги взимам ?

Надявам се да ми помогнете :)

Темата беше редактирана от Dimitur Kosev на 12.04.10 09:13.

GO

19.01.10
16:34

За дозите се рагледай,обсъжали сме ги!
Само не знам дали Fyre и Pak-а на животното ще ти понесат,другото е без проблем.
Съмнявам се за бирената мая,много пъти са ми казвали,че е за покачване на теглото. :)

Добре дошъл,добро начало във форума! ;)

Някой да ме допълни или поправи. ;]

19.01.10
16:44

Забрави за бърнър на 15 години. Витамини има доста по-изгодни от Анимал Пак, а и за теб ще са прекалено силни. Виж някоя дейли формула на Юнивърсал Нутришън или Нау Фуудс.

19.01.10
16:46

Купуваш си най-скъпите протеин и витамини,особенно витамините не ти трябват в такива конски дози.А л-карнитина ти се вижда скъп,малко сметки не можеш ли да си направиш.
И според мен на твоята възраст ако спортуваш  исе храниш правилно всички тези фат-бърнари не ти трябват изобщо,само пари даваш за нещо,което ще постигнеш и без тях.Освен това Първо си изгради правилни хранителни навици,те ще ти останат докато си жив,а и без правилна диета добавките нищо не вършат.

19.01.10
16:48

Не само, че можеш да постигнеш добри резултати без бърнер, но силен термогенен такъв дори изцяло натурален може да ти навреди на метаболизма на тези години !

19.01.10
16:54

благодаря за топлото посрещане :D Ами аз засега заедно с този мой приятел (който е много здрав,пример ми е :Д ) сме направили за мен както и казваме “Програма за ядене на хапчета” :Д:Д ето я и нея (имайте в предвид че и всяка вечер си правя по 2-3 упражнения вкъщи с гири за рамо,гръб,трицепс както и програма за корем :) ) :

Понеделник (ден за баскет):
сутрин:3 бирена мая,
преди тренировка:1 Анимал пак,1 Л-карнитин,1 Файър
след тренировка: Нектар протеин,1 Файър
преди вечерни упражнения:1 Файър
след вечерни упражнения:1 Л-карнитин
преди лягане: 3 Бирена мая

Вторник (ден за фитнес - те така нататък се редуват дните :) )
сутрин:3 бирена мая
преди фитнес: 1 Анимал пак,1 Л-карнитин,1 Файър,
след фитнес:Нектар протеин,1 Файър
преди веч. упр.:1 Файър
преди лягане: 3 Бирена мая,1 Л-карнитин

Сряда (Баскет)
сутрин:3 бирена мая,1 Файър
преди тренировка:1 Анимал пак,1 Л-карнитин,1 Файър
след тренировка:Нектар протеин,1 Файър
преди лягане : 3 бирена мая,1 Л-карнитин

Четвъртък (фитнес)
сутрин:3 бирена мая,1 Файър
преди фитнес:1 Анимал пак,1 Л-карнитин,1 Файър,
след фитнес:Нектар протеин,1 Файър
след вечерни упр.:1 Л-карнитин
преди лягане :3 Бирена мая

Петък - като Сряда

Събота (само вечерну упражнения)
сутрин:3 Бирена мая,1 Л-карнитин
на обяд:1 Л-карнитин,1 Файър,
преди упр.:1 Файър
след упр.:1 Л-карнитин
преди лягане:3 Бирена мая

Неделя (фитнес) - Като Вторник :)

19.01.10
16:55

Ами аз пробвах от Файъра мостри и за 2 седмици ми повлия страхотно заедно със Анимал-а и вси4ко останало,голям прилив на енергия,а след първата доза протеин вдигнах на всичко с по 5 кила :)

19.01.10
16:57

Пък и не ми се иска все още да публикувам мои снимки,защото състоянието е тежко... :D:D

19.01.10
16:58

Твоя приятел е наивен идиот щом ти препоръчва тези добавки. Нищо лично. Nothing but the truth !

19.01.10
17:00

При 173 см. и 70 кг. не мисля че имаш нужда от сваляне(фат бърнър) на тези години. Едно балансирано хранене  и повече движение са достатъчни за сега. Снимка ще покаже да ли си прав.

19.01.10
17:10

Ами ето,току-що се снимах ... :/

19.01.10
17:12

и тази... :/

19.01.10
17:34

Вашето мнение ?

19.01.10
17:46

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/32063/
+ кардио и  спорт
бирената мая според мен няма положително влияние за свалянето.

Мнението беше редактирано от gorskia на 19.01.10 17:50.

19.01.10
18:11

Благодаря,много полезна статия :) то във програмата ми за фитнес инструктура ми е дал кардио 10 минути аз правя по 20-25 ,добре ли са ? Пък ии доста виждам резултат от 1-часовите ми упражнения ,които правя във вкъщи... А съм се амбицирал да продължа по абсолютно същия начин поне още 5-6 месеца , пък дано сваля талията ,паласките ,корема,пък защо не и с повече преси и упоритост да ми се видят плочките до това лято :?

19.01.10
18:53

Имам идея какво е потребността от бърз ефект, бърнърите са една гаранция и презастраховка, че конците няма да се оплетат толкова лесно : D Но надявам се, имаш предвид факта, че огранизмът след определен период от време спира да се влияе от L-carnitine.. Мисля, че се получаваше насищане. Информирай се. Можеш да си правиш почивки или да редуваш изгарящите продукти, така ще имаш периоди на сигурност в ефекта им. Кофеинът и чистият зелен чай помагат в това отношение, предполагам, че натоварват по-малко. Отделяй малко време да вземаш предвид гликемичния лоудинг и като цяло отрицателния калориен баланс.. Това, като за начало е моят опит за изчистване от мазнини, но аз не съм си поставяла за цел качване на ММ.
За кардиото - времето според мен е добре. За да го увеличиш евентуално, можеш да го разделяш - преди тренировката - по-кратка загрявка и по-продължително и интензивно след силовите упражнения.. така ефектът бил по-добър. Лична моя тактика е да запълвам почивките между сериите със скачане на въже.. по минута, да речем. Не съм получила професионално потвърждение, че е правилна, но не виждам защо да не е :)

19.01.10
18:59

Asystolette, за какви бърнари и ОКБ говорим на 15 години. Моля те мисли малко ! На тези години само ако спреш да ядеш джънк(дюнери/сладки/газирано/пържено и др.) резултата ще е драматичен. Най-много едни витамини !

19.01.10
19:14

Съдя от личния си опит с ОКБ и бърнъри.. Не съм сигурна дали са проблем за кратък период от време, през който се прибягва до това.. Аз съм на 16.. смея да кажа, че ако храната, която консумира е наистина храна и го зарежда с достатъчно витамини, не подлага на риск здравето си. Все пак не смятам, че става дума за нещо драстично.. - 100-150 kcal в нетренировъчни дни са си чисто лечение за съвестта на отслабващия :D

19.01.10
19:19

Аз така и правя : 5 минути загрявка преди силовите упражнения,и след тях - 20 минути пак . Владимир92 - благодаря ти за всеотдайността ,но аз за голяма жалост осъзнах всичко за джънка прекалено късно... точно преди 2 месеца и половина си поставих за цел да не докосвам повече дюнер,бъргъри,газирано.. за сладките все още ми е доста трудно,но и за това има време :) пържено-доста рядко и то дома6но приготвено не6то...
А ина4е аз сега съм на 1 седмица и половина почивка преди да по4на здравия цикъл... :)

19.01.10
19:21

казано от Asystolette на 19.01.10, 19:14:

Съдя от личния си опит с ОКБ и бърнъри.. Не съм сигурна дали са проблем за кратък период от време, през който се прибягва до това.. Аз съм на 16.. смея да кажа, че ако храната, която консумира е наистина храна и го зарежда с достатъчно витамини, не подлага на риск здравето си. Все пак не смятам, че става дума за нещо драстично.. - 100-150 kcal в нетренировъчни дни са си чисто лечение за съвестта на отслабващия :D

В годините, когато тялото трябва да се развива и то най-много ОКБ е възможно най-лошото нещо. Където са 15 там са 16, там са и 19-20години.

19.01.10
19:48

Интересно..момчето е на 15 без почти никакъв опит и вече се тъпче с добавки, бърнери и карнитини..
Аз съм на 27 и пия само протеин и витамини..

Не мога да не се съглася с Владо.. и според мен ще си прецакаш метаболизма..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1