20.01.10
08:46
Някой виждал ли ги е тези маняци ?
http://www.youtube.com/watch?v=x2bYoQqigdk
Чудно ми е как са се подготвили до това ниво. Наближава лятото, и мисля да се махна от фитнеса дотогава. Планът ми е да правя кръгови упражнения както миналата година, която постигнах наистина добър ефект с отслабване и оформяне. Нямам много за отслабване, 1-2 килограма и съм готов. ;-) Та искам да питам как се постига, не само с набиранията но и с лицевите. Правя по 70 лицеви, 20 набирания.
Но почна ли да сменям на разни вариации, вече съм гола вода. Целта ми е да постигна достатъчно силово ниво за тези вариации, примерно силовото набиране. Където се изправяш от позиция на набиране, до позиция все едно си на успоредка за кофички.
Трябва ми Ghetto-workout~
Това ми е целта ! Немога да обясня повече. :)
И още нещо тези упражнения се наричат Calisthenics. Тези, които намирам не са такива каквито ми трябват.
Има в замунда такова филмче не знам дали ще ти помогне.Не съм го гледал но пише,че има такива уптажнения
http://www.zamunda.net/details.php?id=14168&hit=1
Аз пък от много време се чудя какви са им ръкавиците на тия хора?!? В България не съм виждал подобни, може би някои от чужбината ще ме светне...
Надали са нещо особено. Сигурно на дланта има силикон или гума, да предпазва от ръжда.
Да пази от ръжда?!?Кое по точно,лоста или ръцете???
Вероятно целта на ръкавиците е да си пазят дланите,и да имат по-добро сцепление с лоста...
Според мен, ръкавиците ги използват за по добър хват. Все пак в жегата на кой не му се потят ръцете, а и да не е жега в повечето зали висилките са гладки и редовно се изпуска човек при набирания, а какво остава ако реши човек нещо по-сериозно. Преди години като тренирахме спортна гимнастика ни беше лесно, слагаш магнезий и готово, но ако тренираш навън не винаги е удобно.
Някой ползва ли такава тренировка въобще ? Не гето тренировка, а просто някаква силова, навън на лост там успоредка ала-бала.
Мммм, можеш да потърсиш Dymag.
Писал е веднъж-два пъти тук, но надали следи..
Има профил във Вбокс. Абе, пусни го в гугъл и ще го намериш. Със сигурност си води някъде и тренировъчен лог, негов и на други феновен на спорта със собствено тегло. :)