Bartendaz ~

20.01.10
08:46

Някой виждал ли ги е тези маняци ?
http://www.youtube.com/watch?v=x2bYoQqigdk

Чудно ми е как са се подготвили до това ниво. Наближава лятото, и мисля да се махна от фитнеса дотогава. Планът ми е да правя кръгови упражнения както миналата година, която постигнах наистина добър ефект с отслабване и оформяне. Нямам много за отслабване, 1-2 килограма и съм готов. ;-) Та искам да питам как се постига, не само с набиранията но и с лицевите.  Правя по 70 лицеви, 20 набирания.
Но почна ли да сменям на разни вариации, вече съм гола вода. Целта ми е да постигна достатъчно силово ниво за тези вариации, примерно силовото набиране. Където се изправяш от позиция на набиране, до позиция все едно си на успоредка за кофички.
Трябва ми Ghetto-workout~
Това ми е целта ! Немога да обясня повече. :)

И още нещо тези упражнения се наричат Calisthenics.  Тези, които намирам не са такива каквито ми трябват.

20.01.10
09:29

Има в замунда такова филмче не знам дали ще ти помогне.Не съм го гледал но пише,че има такива уптажнения

http://www.zamunda.net/details.php?id=14168&hit=1

20.01.10
09:30

Аах не се сетих да търся такива ДВД-та пиратско свалени, благодаря много !

20.01.10
16:18

Аз пък от много време се чудя какви са им ръкавиците на тия хора?!? В България не съм виждал подобни, може би някои от чужбината ще ме светне...

20.01.10
16:21

Надали са нещо особено. Сигурно на дланта има силикон или гума, да предпазва от ръжда.

20.01.10
16:44

Да пази от ръжда?!?Кое по точно,лоста или ръцете???
Вероятно целта на ръкавиците е да си пазят дланите,и да имат по-добро сцепление с лоста...

20.01.10
16:49

Да пази ръцете от ръждата по катерушките. Все пак са на открито.

20.01.10
17:24

Според мен, ръкавиците ги използват за по добър хват. Все пак в жегата на кой не му се потят ръцете, а и да не е жега в повечето зали висилките са гладки и редовно се изпуска човек при набирания, а какво остава ако реши човек нещо по-сериозно.  Преди години като тренирахме  спортна гимнастика ни беше лесно, слагаш магнезий и готово, но ако тренираш навън не винаги е удобно.

20.01.10
18:30

Някой ползва ли такава тренировка въобще ? Не гето тренировка, а просто някаква силова, навън на лост там успоредка ала-бала.

20.01.10
18:56

Мммм, можеш да потърсиш Dymag.
Писал е веднъж-два пъти тук, но надали следи..
Има профил във Вбокс. Абе, пусни го в гугъл и ще го намериш. Със сигурност си води някъде и тренировъчен лог, негов и на други феновен на спорта със собствено тегло. :)

20.01.10
19:17

Контактувах, очаквам отговор. Мерси сталкер:-)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1