храни

20.01.10
14:07

здравейте моя вапрос е кой храни изграздат мусколната маса и несе затлъстява ако може да ми кажете ще самви благодарен!

itlog, daging, piim, ikan… също така hrísgrjón, njegere и burgonyából в подходящи количества. Успех!

20.01.10
14:29

аз питам за храни то ва са добавки аз няма да зимам добавки още ми е рано

20.01.10
14:30

хахахахаха

20.01.10
14:30

Театър “Сълза и смях” !

20.01.10
14:31

казано от Кольо Пияндето на 20.01.10, 14:20:

itlog, daging, piim, ikan.

еее не лажи човека бе.От тия са затластява.пич яж си от всичко и вечеро си мажи паласките с греяна ракия и разтриваи яко да изгориш сланината
успех

казано от muscol на 20.01.10, 14:29:

аз питам за храни то ва са добавки...

Напротив, изброил съм само храни, нищо повече. Това, че не ме разбираш, си е твой проблем, нали?

-razoR-, а ти защо го подвеждаш? :P
Кажи му, че греяната ракия се разтрива в паласките с кръгови движения по посока на часовниковата стрелка!
Иначе няма ефект! :P

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 20.01.10 14:49.

20.01.10
14:51

Здравейте не разбирам кое е смешно ?На мен целта ми е не да сварля сланината защото нямам а да кача маса!

20.01.10
14:58

казано от muscol на 20.01.10, 14:51:

Здравейте не разбирам кое е смешно ?На мен целта ми е не да сварля сланината защото нямам а да кача маса!

Търси в Гугъл това, което Кольо ти каза!Това са рецепти за маса, качваш чисто само!Нали това искаш?

Мнението беше редактирано от S.P.Q.R. на 20.01.10 15:03.

казано от muscol на 20.01.10, 14:51:

Виж сега... ще ти отговоря откровено на този въпрос и ще приключа с темата.
Чета написаното от теб по няколко пъти, докато разбира какво искаш да кажеш и питаш. Освен това информацията, която търсиш, е коментирана многократно. Какво се получава - не проявяваш уважение да пишеш грамотно и не желаеш да положиш дори малко усилия, за да научиш нещо сам по този въпрос. Тъй като в такъв случай аз няма да седна да ти помагам директно, все пак отделих няколко минути, за да ти напиша няколко храни, всяка от които на различен език (хинди, суахили... останалите ще откриеш сам, ако желаеш). Имаш два варианта - отделяш време да разчетеш посочените от мен храни или да потърсиш сам това, което те интересува. Въпрос на избор... при това - лично твой.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 20.01.10 15:02.

21.01.10
00:23

Той не може да напише дуамта “мускул”,вие ще го карате да чете.Едвали и сега ще го направи.

Естествено, че така брутално неграмотно написана тема, бих я подминал с лека ръка. Срамно е дори за 13 годишен.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1