20.01.10
14:57
Здравейте!Интересно ми е да разбера дали е възможно комбинирането на тези два продукта, като се има в предвид, че единият е термогенен, а другият липотропен бърнар.
Благодаря предварително за отговорите. :)
20.01.10
15:00
Излишно е според мен, гаспари препоръчват употребата самостоятелно на бърнърите, без липо или л-карнитин. Ако ти се дават пари, вкарай направо и л-карнитин, но няма да усетиш разлика :)
Комбинацията от термогенен и липотропен бърнер дава най-добри резултати. Аз лично бих предпочел Mitotropin пред Cytolean, но това си е лично мое мнение:). Супер Кътс нямат нужда от коментар.
Мнението беше редактирано от AlexK на 20.01.10 15:08.
20.01.10
15:11
Недей да комбинираш Cytolean V2 заедно със Super Cuts. Вземи ги отделно. Първо единия, после другия.
Мнението беше редактирано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 20.01.10 15:12.
31.01.10
20:29
здравейте,разгледах доста форуми но не открих отговор на моят въпрос надявам се вие да ми го дадете. и така от един месец пия течен l carnitine отслабнах но и преди да го пия пак си отслабвах с много кардио . сега искам още да смъкна смятам че имам нужда . и така въпроса ми е след l carnitine мога ли да започна веднага с fat burnar или да направя почивка от 1 месец ?
казано от bionda на 31.01.10, 20:29:
здравейте,разгледах доста форуми но не открих отговор на моят въпрос надявам се вие да ми го дадете. и така от един месец пия течен l carnitine отслабнах но и преди да го пия пак си отслабвах с много кардио . сега искам още да смъкна смятам че имам нужда . и така въпроса ми е след l carnitine мога ли да започна веднага с fat burnar или да направя почивка от 1 месец ?
Можеш и докато пиеш l carnitine-а да си вземеш фет бърнър
04.02.10
15:30
Кирилица!
Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 04.02.10 15:43.