геинер или протеин

04.03.05
16:13

висок съм 175 тежа 66 кг.  имам бърз метаболизъм, качвам мн трудно и съм качил 6кг за 5 месеца.  но от  1 месец си седа на 66кг , хранителния режим мисля 4е ми е добър. ако може да ме посъветвате за добавките. пия amno universal 2700 и се 4удя какво о6те да пия протеини или геинер. искам да ка4а маса

04.03.05
16:26

Бих ти препоръчал протеин да си вземеш, защото повече ще усвояващ!
Иначе като модератор те моля повече да не заменяш букви с цифри. Примерно ч с 4.

SN

04.03.05
16:53

според мен вземи протеин , и увеличи приема на въглехидрати (за да получиш ефекта от гейнъра)

04.03.05
19:33

[quote author=“SnaKe”]според мен вземи протеин , и увеличи приема на въглехидрати (за да получиш ефекта от гейнъра)

Ето това е истината не приемаш ли нужното количество въглехидрати организма използва Протеина(Гейнъра) като енергиен источник!!!

UC

04.03.05
20:26

взимаи Геинер - Мега масс 3000 на Универсал супер ще е ако го земиш

04.03.05
20:55

6 кг. за 5 месеца е сравнително не толкова лошо постижение, особено ако е /почти/ чист мускул. Нормално е да имаш застои, не се притеснявай и не го драматизирай. Всички добавки от които имаш нужда за да качваш маса се намират в хладилника у вас.

06.03.05
20:44

пии глюкоза след тренировка, вместо гейнер. аз правя следното - точно след края на тренировката пия глюкоза в 300мл вода (по 1гр. глюкоза на килограм тегло) докато се прибере минават към 10-15 минути, достатъчно тя да се смели, и като се прибера веднага пия суроватъчен протеин. той се разгражда бързо и инсулина, чието ниво се е покачило от глюкозата, го доставя до мускулите. според мен това е направо перфекционистично изпипано, а и е финансово достъпно

08.03.05
14:10

мерси за съветите които ми дадохте. реших да си купа протеин про голд щото парите не ми стигат за суроватъчен и след тренировка да пия и глюкоза.. добре ли е ако си взимам добавките по следния начин: 45мин преди трен 30гр протеин, 30мин преди трен 3 аминокиселини, веднага след трен 3 амино+ 60гр глюкоза, 15 след това 30гр протеин и точно преди лягане пак 30гр протеин?

08.03.05
19:31

и така като че ли е добре, но го прави докато сяършиш аминото. това е просто разграден белтък и няма смисъл и амино и протеин. според мене те са при орелефяване или при хора на които им трябва много бързо възстановяване. те са и скъпички, така че ако не си зимаш амино ами само суроватъчен и глюкоза ще ти стигат парите. про голд какъв е? ако пише че е растителен или съдържа растителен пртеин значи съдържа соя  - бавен и непълноценен протеин.най-вероятно съдържа, щом е и по-евтин. ако е така, знчи като цяло е бавен протеин и е добре да го пиеш преди лягане да кажем - така се поддържа относително постоянно амино ниво в кръвта. но преди или след тренировка няма особен смисъл - бавничък е за да ти върши работа в такъв момент, само суроватката е добра за такива цели (само аминото се усвоява по-бързо от нея)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1