20.01.10
22:56
Здравейте, помогнахте ми вече веднъж и сега пак ви търся :)
В момента не се издържам сам... и не разполагам с особенно голям паричен капитал ( както казва Бойко “Пари-НЯМА” :D )
Та въпросът ми е : Какво ще кажете за този продукт silabg.com/bg/1044-EXPLODE-EXPLODE-WHEY-PROTEIN.html
И имам silabg.com/bg/1314-BIOTECH-USA-AMINO-FUEL-350-tabs.html
Може ли да се комбинират ?
Амино и протеин могат да се комбинират. Друг е въпроса дали има смисъл да си купуващ бълграски добавки. По-добре си купи храна ;)
Този протеин може да изглежда евтин,но съотнесен към примерно 5lb накоя чужда марка,си е доста скъп и със съмнителни качества.
500гр 85%=425 гр -в 2кг пилешко има толкова,а и е по-евтино.
21.01.10
09:45
Ако нямаш голям капитал, а ти нямаш, както и приблизително 99% от хората из форума, наблегни на храната. Недей си дава парите за разни добавки, протеин си има в храната. Гледай да е по качествена в по оптимални количества.
казано от Иван Шишманов на 21.01.10, 09:45:
Ако нямаш голям капитал, а ти нямаш, както и приблизително 99% от хората из форума, наблегни на храната. Недей си дава парите за разни добавки, протеин си има в храната. Гледай да е по качествена в по оптимални количества.
х2
Само да вметна, че въпросната марка си пълни кутиите от ПИККО - поглени темите за складовете им + направения анаиз на 80%-овата холандска суроватка. Ако те устройва, отиди и си я купи по 18лв килограма, вместо парите които ще дадеш за същия протеин с марката Експлоуд.