20.01.10
16:50
всеки ден съм свободен имам времее затова чакам предложения!!!
първо помисли за добра диета. второ кажи нещо повече за себе си, освен, че си свободен всеки ден.
20.01.10
19:39
еми ся в момента сам висок 172 и тежа 75 кг ,обаче почнах диета и гледам да ям на 2-3 часа
сладко не ям само мед и приемам мнго белтъчини взимам и аминокисилини
почнах да бягам преди тренировка по 10 минути и селд тренировка по 20 почти жсяка трн
пряжа серии 15-13-13-15 и почивам макс 1 минута
а освен сладкото, останалите въглехидрати как са? кардиото е по-добре след тренировка по 10-15мин. колко пъти седмично тренираш? в 99% от случаите, проблема е в храненето ;)
21.01.10
13:55
Релеф се прави с добър хранителен режим и упражнения с по 10 повторения минимум.Хубаво е това, че ядеш на 2-3 часа, но ако не ядеш правилните храни няма да има полза от цялата работа. Кажи точно какво ядеш.
Защо пък минимум по 10 повторения? Ако правя по 5, няма ли да направя релеф? ;)
21.01.10
14:09
Ами не знам.Аз знам, че повечето повторения с по-малко тежести са за релеф, а по-малкото повторения с повече тежест са за маса.И по приницп има логика :) Но сигурно и с 5 повторения може да се прави релеф.АКо разясниш как ще съм ти благодарен.
21.01.10
19:53
еми ся гледам да ям сутрин по 5 яйца без жълтъка и преди и след трн приемам аминокисилини и жечер ям 5 яйца без жълтъка
ямм ориз,картофи хляб и сладко не,супи месо сякакво,гледам да бягам преди трн 10 минути и след трн 20 минути
казано от anxiety на 21.01.10, 14:09:
Ами не знам.Аз знам, че повечето повторения с по-малко тежести са за релеф, а по-малкото повторения с повече тежест са за маса.И по приницп има логика :) Но сигурно и с 5 повторения може да се прави релеф.АКо разясниш как ще съм ти благодарен.
С правилна диета може би???