21.01.10
17:38
Здравейте и ме извинете за ламерския въпрос :) Който е следният:колко протеин събира тази лъжиchка?От кутията на Scivation whey е.
21.01.10
17:41
Толкова, колкото пише на кутията.
Пише го на кутията, има го в интернет на сайта на Scivation…
Очаквам да попиташ къде е мястото, където лъжичката се хваща с ръка... б@аси!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 21.01.10 17:44.
Кутията не е при мен,та затова :) А за сайта-признавам,не се бях сетил.На етикета,даден там,пише,che дозата е 32 грама.Благодаря за насоката :) Между другото,ако няма какво друго да кажеш,не се изживявай като ментор.Дребна,но досадна работа.Поздравche,дано си оправиш насторението-Момиcheто
21.01.10
18:13
Според това, което виждам на сайта, дозата (т.е. мерителната лъжичка) е 28.4 g.
Не се изживявам като никакъв ментор, просто съм отчаян от това, че неподозирано много хора не могат (и/или не искат) да открият дори елементарна информация сами. Настроението ми е чудесно, приготвям си вечеря и обяд за утре, благодаря... ;)
Имай впредвид, че тая лъжица събира 28.4 грама от протеина на Scivation. Този грамаж ще се ралиава ако я ползваш за друг протеин или каквото и да било различно от протеина на Scivation.
плътноста на различните пудри е различна и съответно грамажа, който запълва даден обем, също е различен
21.01.10
19:07
По принцип на дъното на лъжичката на Сайвейшън пище ‘колко протеин събира’. Естествено, в мерни единици за обем :)
Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 21.01.10 19:08.