21.01.10
15:53
Доста поразгледах този форум и по едно време, си помислих че съм в химическа лаборатория. евала на многото мнения и хора които разбират от доста продукти, и дават съвети на потребителите тук за да постигнат желаното тяло. Но мисля че се пропуска един важен елемент. Тялото ни има всички оръжия за контрол на теглото, и за постиган ен аправилната визия, просто трябва правилно да се стимулират през спорт и да се захранват чрез правилен хранителен план в който има и достатъчно витамини минерали, чист пълен протеин и много други хранителни елементи. Още не е наложено в България, но е факт че в чужбина една компания прави продукти именно на правилната здравословна основа и помага на хората лесно без да са ФАРМАЦЕВТИ да постигат желаната фигура като захранват мускулната си маса, най-правилната пещ за мазнините. Няма да си правя реклама тук може да развием тази тема, няма да крия че съм консултант към компания Herbalife и искам все пак в този форум, като един от най-големите в България в сферата на фитнеса и здравето, да предложа тази услуга и продукти, защото виждам все пак че и други потребители, предлагат варианти които са пробвали като продукти и схеми за здраве, правилно хапване и така нататък. Аз лично ям продуктите на Herbalife и съм в страхотна форма, без резки промени постепено, правилно и здравословно, и се чуствам страхотно. Не ми е скъпо, ползвам класически заместител на едно или две ядения, продукти които покриват всички международни стандарти за храна, а не за химия и така нататък. Не казвам нищо против който и да е друг продукт Само казвам че има и по добри алтернативи признати от целият свят. Ако желаете ще развием темата и ще вляза в подробности ;)
21.01.10
17:22
Multilevel маркетинг и в този бранш? Не мога да повярвам вече... Добре че е Гугъл.
21.01.10
17:53
Мисля че е по важна самата тема, за маркетинг и Мултилевъл не става въпрос тук. Иначе и в този бранш такъв маркетинг има от десетилетия, това че в БГ сме назаде ама с доста си е наш проблем, но не е късно да се навакса, когато мнения като това не се изказват с негативна нотка.
21.01.10
18:21
Реално погледнато си има и раздел за търговски представители...
OFF
Това ми напомня за ТИЯНШИ с техните отвари от нокти на тигър за безсмъртие и др. подобни ;-)
На мен ми напомня за LR и техните пълноценни заместители на хранения, както и животворните им продукти с Алое Вера,които лекували всички познати на човек болести. Дай боже да е така,ама май ку*ец...
21.01.10
19:03
Панацеи няма иначе мисля че темата си е на мястото. Ако не е нека администраторите я преместят където трябва, или изтрият. Не искам да нарушавам правилата. Според мен си е точно на мястото и както в световните тенденции е добре именно едно или две хранения да се заместят добре и балансирано с качествен продукт, а не да се вкарва само Карнитин, Креатин и какво ли не без Б-витаминият комплекс и много други хранителни елеменит и минерали, без които в основата си всичко друго не действа както трябва.
21.01.10
19:14
Хайде нека да развием темата.
Какво би препоръчал като заместител на хранене от вашите продукти, за свръх наднормен човек, целящ понижаване на подкожните мазнини ?
21.01.10
19:25
Да, за всички ще е интересно да разширим темата. Преди време Ваша колежка установи контакт с мен по Skype. Определено не можа да ме убеди, че познава продуктите, които ми предлага. Освен това стратегията да ме накара с недомлъвки задължително да отида на Вашите сбирки определено ме отблъсна. Когато задавах конкретни въпроси, получавах два отговора - “Елате и ще говорим” и “Нашите лекари могат да Ви отговорят”. Както и да е... на сбирка няма да отида, абсурд... бях на такава преди 13-14 години и я напуснах скоростно доста разочарован. Няма да повторя грубата си грешка да загубя още време.
Та... какво ще препоръчате за спортист, който се товари стабилно (5-6 тренировки седмично)?
21.01.10
21:54
Такам. За спортист бих препоръчал нашият основен протеинов шейк Формула 1. Аз лично го ползвам и съм много доволен защото първо има качествен растителен протени, всичките 20 аминокиселини необходими на организма ни. Плюс това има и добър баланс от витамини и минерали, особено витамините от В-комплекса, които както по-запознатите хора знаят са важни за темаболизма в мускулните, а и не само в мускулните клетки в нашият организъм водещи до по-добър растеж и развитие на метаболизма и мускулната ни маса. Аз лично подкрепям инициативата на HERBALIFE защото, във философията и на компанията и продуктите е залегнало най-правилното, първо да се даде основата от изисквания на тялото ни, от към хранителни елементи. Вече за много спортно активна личност, както ме питате във вашият случай, и какъвто съм и аз. тренирам 5-ти в седмицата, си добавям и от продукта ни Формула 3, който представлява протеинова пудра с млечен и соев протени. И добавен към Ф1 се достига пълна абсорбация и енергия. Предостатъчо за едно правилно заместване на хапване с всичко необходимо, достатъчно протеин около 35 грама на хапване, не повече, защото не е и необходимо, знаем че на едно ядене тялото ни не може да абсорбира правилно прекалено много протеин, специално, и трябва да зареждаме през целият ден особено и вечер, затова си вкарвам аз и един шейк през вечерта. Отделно знаем че и въглехидратите и правилните мазнини са много важни а във Ф1 имаме точно фибри, фотонутриенти, и сложни въглехидрати, тоест чиста енергия, за да може протеина да отива там където му е мястото за ръстеж и градене на нови и по-развити мускулни влакна. А по повод последният пост разбирам напълно мнението на потребителят, и разочарованието му че е попаднал на такъв консултант, за съжаление това е един от минусите в този бизнес че често като говорим за повече информираност не всички са на ниво но се случва за съжаление. Надявам се аз да съм дал сръвнително добър отговор като за детайли може допълнително да говорим и развиваме темата разбира се. Само да довърша че мисълта ми е че не е нужно да е сложно напротив може да е много по лесно но БАЛАНСИРАНО и едва тогава вече според по активна спортна форма да се добави протеин още но не да се гори ПРОТЕИНА за енергия вместо въглехидратите, както трябва да бъде ако искаме пълно оползотворяване на анаболната среда която сме създали в организма си след тренировка.