Хранителен режим съвет

21.01.10
15:51

Здравейте на всички!Нов съм все още,но както и да е! Та значи от днес започнах да ходя на фитнес!И запитването ми е към храната:
167см съм висок , 60.5 килограма дайте ми някакъв съвет относно яденето искам да кача още 4-5 килограма..Четох няколко теми,диети и т.н в сайта,но все пак да попитам...в момента :
Сутрин закусвам с яйца правя си омлет и след него овесени ядки..
След това хапвам малко плодове и,ако съм 1-ва смяна тренировка
След тренировката хапвам пилешко месо със салатка
В училище плодове и кисело мляко
След училище хапвам овесени ядки и за вечеря пилешко или телешко и зависи ако има картофи ям или салата..
Като хранителен режим добър ли е? И ме интересува трябва ли да включа някакъв протеин да пия?И ако да препоръчайте ми някакъв.. Благодаря предварително :)

21.01.10
17:10

Здравей и аз сам ученик и за добавки не трябва да пиеш те се пият след 18г  не си трови организамо с тях сега разтез и стях само си тровиз организама мисля че  ме разбра .А сега за програмата сутрин е добре да се ядат яйца но не прекалявай стях защото може да получиш отравяне и е хубаво да има разнуобразие с програмата но сутринта е добре да изядеш примерно 2 яйца и 1 белтък  аз ще ти дам нещо примерно но ти си го разнуобрази за сутрешна смяна на даскало.
сутрин преди да утидеш на даскало 2 яйца и 1 белтък , а може и овесени ядки
след това в даскало в голямото междучасие 1 сандвич по избор и мляко
следобяд като са пребереш може да убяваш спилески гърди с картофи те са задължителни за маса
после може спагети с кечуп
по-късно може да вземеш някой плод или да си направиш салата от домати
и преди лягани може да вземеш некщо леко като 1 филия с сладко по избор и пак някой плод
това е от мен примерно ти си гоо разноубрази но трябва да ядеш по 6 пъти на ден и по алко не да се тъпчиш  и ли след даскало да се натъпчиш защото така няма ефект но може да направиш нещо за ръста предполагам че си по голям от мен аз сам на 13г и може да тренирас и баскет бол успех!

21.01.10
17:17

muscol, вземи работи над граматиката, и чети повече.
Много ти е рано да даваш съвети.

muscol без коментар към поста ти. Само ще препоръчам на автора да не се вслушва в “съветите” ти.

22.01.10
13:07

И все пак някой ще ме посъветва ли нещо?

Пробвай да напишеш приблизителни часове. Аз, например, не разбрах кое ядене е на обяд, дали след обяда идва вечерята, или някое друго ядене е обяд. Напиши двата варианта - със и без тренировка за по-прегледно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1