11.04.04
15:59
Iskam da popitam za tova koeto sum postignal, normalno li e, malko ili mnogo e ? Vidqh vuv foruma edin takuv vupros i reshih i az da si popitam, ako ima drugi builderi, koito iskat da da popitat da izpolzvat moqta tema i da zadadat vuprosite si.Eto i moite - visok sum 1.86-7 teja 75-6-7 kg.Treniram ot 7-8 meseca, ne sum siguren tochno, no ne e poveche.Ne izpolzvam nikakvi hran. dobavki, kakto razbrahte ot edin ot moite post-ove, ne moga da kaja, che se hranq pravilno, koeto razbirate ot temata koqto bqh napravil za proteinite.Lejanka[sredna chast] - seriq sus 78-80 kg.Za malko povtoreniq ne opitvam chak s tolkova golqma tejest, no pravq 3-ka s 88,gorni gurdi pravq s dumpel - 30 kg,dolni pravq na lejanka - posledna seriq 88kg,pompichki s 20 kg tejest za dolnite gyrdi, biceps prav stigam do 50-52 kg, kato poslednite 2-3 povtoreniq na poslednata mi seriq, ne sa absolutno chisti, pravq skot sus 46 kg,za gryb pravq nabiraniq s 25 kg tejest i durpam skripec s tesen hvat - 92 kg.Triceps na lejanka s tesen hvat pravq posledna seriq 80-84 kg.Ne znaq imeto na uprajnenieto za triceps pri koeto razguvash gira zad glavata si, no go pravq s 34 kg.Sami razbirate che visochinata vuzprepqtstva vdiganeto mi ot leg, i zatova ako ima nqkoi kato men, visok, koito po nqkakuv nachin e uspql da se spravi, makar i chastichno s tozi problem, chrez nqkakva tehnika ili neshto podobno, da post-ne neshto :) Razbira se ima i drugi uprajneniq koito vlizat v programata mi, no za tqh nqkoi drug pyt.:)
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 17:40.
11.04.04
16:01
Napravih malka greshka v post-a, no taka e kato ne si preglejdam tova koeto pisha, tam kudeto obqsnqvam za hraneneto malko sum povtoril, kakto shte usetite, sorry ;)
11.04.04
16:55
Можеш да си редактираш поста - горе вдясно има бутон “промени”. :)
Пич, ако тренираш бодибилдинг, не гледай тежестите - това не е силов трибой, важно е да получиш добро напомпване, а не да вдигнеш повече. Ако тренираш по-ниско интензивно, ще вдигаш повече, но не това е най-важното.В този спорт човек може да тренира със смешни за килограмите си тежести и пак да изглежда адски добре (макар това да не е много често срещано явление - повечето хора по залите гледат да вдигат тежко). Така че не гледай тежестите, по-добре се стреми да усежаш как всяка част на мускула се напомпва и се стреми към правилно изпълнение, както, вярвам, правиш.
По-здрави и успех !!!
12.04.04
09:57
Както Киборга беше казал-Правя разтваряния за рамо с 35кг,гледам Флекс Уилър ги прави с 15кг,гледам разликата в развитието на рамената-Разликата от земята до небето!(сигурно се сещате в полза на кого)
Mom4eta vii mi dadohte nadejda :lol: Mnoo blagodarq za stimula :wink:
I da vi pitam mnoo me u4udi 4e edno priqtelche “bluska” pove4e ot mene ,ama az imam po dobre uformeno tqlo ot nego kakva li e pre4inata nz.Ako nqkoi ima nqkakva predstava ili predpolojenie da kaje .
Ne mi se smeite PLS a kajete kak sum :lol: Na 13 godini sum
treniram edva ot 2 meseca (na4inae6t estestveno )Iskam da znam kade sum zle i kude dobre predi da zapo4na (az zapo4nah de )eto i sega stiga sum ovurtal : Biceps -26 :cry: ,Prasec 36 , Gruden kos 90 , bedto 47
sazz, за 13 години неможе да се каже, че си сле. Както и да е, внимавай с тежестите, защото можеш да получиш деформации в костите и травмми в сухожилията. Най-добре изчакай, докато станеш поне на 15, преди да преминеш към по-сериозно натоварване. Още повече, че след 14-15 годишна възраст се повишава производството на тестостерон и хормон на растежа.
Успех !!!
13.04.04
20:00
Така не прекаляваи с базовите упражнения и тежестите,но недеи да спираш да тренираш защото ако си сериозен от тази възраст в бъдеще имаш голям потенциал за развитие(повтарям бъди много внимателен,защото все пак си на 13 години,дори се консултираи със специалист кои упражнения може и кои не може да правиш)!!!
Пък за тестостерона не се притесняваи на мен на 13 така ми се шляпаха какички че 2 не виждах,ако при теб е така значи имаш висок тестостерон и можеш да очакваш резултати!
Пък силовите резултати нищо не говорят те се променят от ден за ден!
10 x ili prosto BLAGODARQ!!! lesno_nema mai naistina sum kato tebe de (za kaki4kite staa vupros)Vduhnahte mi nadejda iskam i da vi pitam dali e dobre osven za zagrqvka da pravq licevi upori i v kraq na trenirovkata (bqh go pro4el nqkade ama nz kade)
Abe sazz otkude go izvadi toia prasec?? Moia e 39 ebasi a sum 4 godini po-goliam. E za bicepsa sega te vodia malko. :D A za licevite opori az kato pravia triceps ili gurdi posle mi e kofti kato pravia nakraia. Ina4e prez drugoto vreme si e super da si napravi6 50-100.
ami izlugah za godinite predi edna sedmica stanag na 14 :lol:(ne sum sviknal o6te) Ina4e za praseca ne luja tolkova mi e :!:Ama ne mi e tolkova uformen samo do nqkude (mejdu drogoto kak da go oformq samo deto raste ama forma ne pravi )
14.04.04
21:59
На главната страница има упражнения ...
ето това ми е любимо за прасец + тичане ...
Prasec
Moje li tova uprajnenie da se pravi vav izpraveno uprajnenie sas tejesti ili bez ?(nqmam vazmojnost na go pravq taka ,za6toto treniram v dumashni usloviq )Kak e po dobre da go pravq za relef, pove4e povtoreni ili po malko sas tejest ?
27.04.04
08:23
AWE XORA VIE GO O4AQXTE DETETO!4E I AZ DA DOVAR6A NA TAQ VAZRAST E MNOGO TRUDNO da SVIKNE S REJIMA NA XRANENE KOITO E 75% OT tsqlata rabota!XAPVAI DOBRE NESE SAMNQVAM 4E NEGO PRAVI6 AMA PO 4ESTO I PO POVE4E PROTEINI po 1.2 na kg I ADSKI MNOGO VAGLEXIDRATI 4E STIQ RAZMERI NA 14GD AKO SI SERIOZEN ZA 1 GODINA NE6TESE POZNAE6 AKO POGLEDNE6 NAKOQ STARA SNIMKA!AJ AJ I pAK QJ!!!!!!!!I ZA TRENIROVKITE SE OTNASQ SA6TOTO 3pati sedmi4no za masa 10-8-6povtireniq 3-seriigledai da se zadarja6 na dambelite i svobodnite tejesti!apak lejankata da tie kato vtori dom!are uspexxxx!!!!!!
iskam da kaja na sazz da produljava i da ne se predava,az treniram ot juni minalata godina,na 16 godini sym,v na4aloto bqh 49-50 kila 26-27 ryka i 85 grydna obikolka,zapo4nah sys 30 leg.Sega sym 58-59 kila,imam 35 ryka v studeno systoqnie,98 grydna i max-a na leg-a mi e 75,ne sym vzemal himii ,vzemal sym malko suplementi ama trqbva da znae6 4e trqbva da si postoqnen ina4e ne stava
01.05.04
18:04
I AZ BQX TAKA 52/3KG SEGA SAM 64KG 34.5SM RAKA 110SM GRADNA OBIKOLKA I VDIGAM NA LEJANKA POSLEDNA SERIQ 75KG TAKA4E 6TE OTSENI6 BARZIQTSI METABOLIZAM DOSTA SKORO SVEJIQT VID NA MUSKULA GO PRAVI DA IZGLEJDA NAPOMPAN I PO GOLQM OT ZAMAZNANIQ!!!!!!! ARE I DA TRENIRA6 QKOOOOO!!!!!!!!!
03.05.04
15:09
Az lichno sum mnogo dovolen ot postijeniqta si.Az po princip sum edur(leko! debel)s dosta tejki kosti.Kato za pochnah bqh 185 98Kg,Biceps 35,Predmishnica 31/2 ,grudna 102 i .....drugo neznam::)).Sled 2 meseca 90 kg 39,5 biceps,35 predmishnica,112-113 grudna i .... tva e :)) Ot 2 sedmici vzimam Amino i Gliukoza i moga da vi kaja che ima efekt :twisted: ! A i mnoo se hranq .... tva mu e maikata edinito !
Ami bez nqkakvi dobavki moga li da napravq ne6ty??Za6toto grada mi e mnoo maluk {napravo selo ama grad go vodqt Elhovo (Qmbolsko)} i nqma ot kade da si gi dobavq :cry: :cry: BASI GAVRATA a :!:
sazz без добавки можеш да постигнеш много. Аз също съм от не голям град - Сливен, е по-голям е но също няма специализиран магазин за добавки, но поне има BILLA. Друго решение е да си ги поръчваш от сайта на Nutrim, плащаш си ги когато пристигнат в пощата.
П.С М/у другото sazz баща ми има леярна в Елхово в която беше правил дъмбели и щанги на някакви момчета, да не е на теб :) ?