20.01.10
18:29
казано от Миsh0 на 20.01.10, 18:22:
И си само още 8ми клас :smirk: Нагоре как мислиш да я караш ? Аз сега 11 клас няма да имам 4ка за срока по нищо - всичко 5ци и няколко 6ци - втория срок повече ще гоня.
Аз си мисля, че нагоре е по лесно? :lol:
Не съм чак толкова тъп, просто тази година още не съм отварял учебник, така си седят всички.
казано от gogata2427 на 20.01.10, 18:28:
По Математика съм с 4,61.. Госпожата вече трети ден ме изпитва за 5..
По Английски съм с 5,64.. И тая госпожа иска да ме мъчи още.. :lol:
По IT с 6,00.. Щом по ИТ имам 6,значи и по технологии удрям 6.
По Физика съм м/у 4 и 5.. И там искат да ме мъчат.. :lol:
По История съм за 3,42 :lol: какво да разправям?
По География също съм около 4,но е по-надолу..
По Български съм за чисто 5,даже ако взема,че прочета нещо може и 6 да оформя.. :lol:
По Музика съм с 6,00..Казвам го,защото миналата година бях за 3.. :lol:
По Биология за 5 и нещо..
По Химия за 5 и нещо..
==============
Лелее,какъв съм некадърник.. :lol:
Миналата година по Физика-6 ; Математика-6 ; Английски-6 ; Биология-6 ; Химия-5 ; ИТ-6 ; ФВС-3 :lol: ...
Миналата година имах доста добър успех,какво стана с мен,сега съм само една машина за сране и харчене на пари.. :lol:
къде учиш
20.01.10
18:42
Да ви се намира някакво чертежче за стойка за клек. Наумил съм си да си направя една стойка на която да сложа повечко куки и да я направя и за леговете (среден и горен) - само бутам една регулираема пейка отдолу. Мисля да го направя около 220 см високо и горе да го свържа с едно желязо на което да се набирам. Незнам дали ще стане както съм го наумил,но мися да пробвам.
Та за размери питах - Колко да е широко , през какво разстояние да слагам куките за лоста и т.н. Ако на някой му се намира да споделя
20.01.10
18:59
Все още начално училище,в селото ми,защо?
Ако мислиш,че ни завишават оценките се лъжеш..
Едно момче не издържа матурите и се върна в село,каза,че като е учил в Пловдив си е изкарвал 6-ците по физика и матиматика,само като е решавал по 1-2 задачи,на които в моето школо ни изпитват за 3 на тях..
Това момче имаше диплома 5,73..
Като се върна в селото и веднага започна да казва,че изпитват много по-трудно отколкото в Пловдив,сега ще има по-малко от 5..
20.01.10
19:10
Математика - 2
БГ и литеретура - 4
География - 5
Английски език - 4 или 5
Информационни - май още нямам оценка о.0
Физическо - 5
Изобразително - 4
Музика - 4
Това са ми предметите. В профилирана паралелка съм. Втория срок мисля да се стягам, все пак са малко предмети.
20.01.10
19:12
Момчета, какви са тия оценки бре? Нали не позволявате спорта да вреди на ученето? Защото и това не е похвално. Под 5 в гимназията/техникума не трябва да се пада, че нататъка става интересно.
момчета, щом в такива училища имате такива оценки явно трябва да намалите престоя в форума.
казано от gogata2427 на 20.01.10, 18:59:
Все още начално училище,в селото ми,защо?
Ако мислиш,че ни завишават оценките се лъжеш..
Едно момче не издържа матурите и се върна в село,каза,че като е учил в Пловдив си е изкарвал 6-ците по физика и матиматика,само като е решавал по 1-2 задачи,на които в моето школо ни изпитват за 3 на тях..
Това момче имаше диплома 5,73..
Като се върна в селото и веднага започна да казва,че изпитват много по-трудно отколкото в Пловдив,сега ще има по-малко от 5..
не -нямах предвид това– мислех ,че учиш в Пловдив и щях да те питам в кое училище
Не са най-важното оценките(самото число) трябва и акъл !!!
Това не означава, че трябва да зарежете ученето. Учете за себе си, а не за оценките и другарките(госпожите) ;-)
20.01.10
19:27
Защо като не са важни оценките взимат лайнара,на който са му надули оценките пред мен,примерно? ;)
То е хубаво да си го имаш акъла ама и оценките да са ти добри.. ;)
Баща ми не е имал повече от 5,даже и 5 рядко,но знае много повече от наборите му,които имат висши..
20.01.10
19:33
Много се чудя за догодина да се запиша в Механото,у Пловдив..
Попринцип всеки си хвалил даскалото,е,който и да питам от село,никой не си го хвали... :lol:
20.01.10
19:58
Изпит в полицейската школа. Тест: дават им дървени сфера, куб и пирамида, които трябва да се вкарат в тръби със съответните сечения. След теста кандидатите се разделят на две групи:
А. Пълни идиоти.
Б. Много силни.
Едно циганче си играело с едно лайно в парка и го ръчкало с клечка. Отишал полицай до него и казал:
- Какво правиш бе ?!
- Полицай правя !
Бой
На другия ден случката се повторила:
- Какво правиш бе ?!
- Полицай правя !
Бой и така няколко дни
Накрая полицая отишал да инспектира въпросното цигле и го заварил само да гледа втренчено в лайното. Попитал го :
- Ааааа сега що не правий лайно бе ?
- Ааа то ако от всяко лайно ставаше полицай :lol:
20.01.10
21:40
http://vbox7.com/play:b6b31cc8
:lol: :lol: :lol:
20.01.10
22:00
Някои родителите не се притесняват за % BF на децата си.
Martin Luther е казал:
“I have a dream that my four little children will one day live in a nation where they will not be judged by the color of their skin but by the content of their character. “
21.01.10
05:44
казано от С7АЛК3Р на 20.01.10, 22:45:
А, може би става въпрос за заболяване.
Да, централно мозъчно заболяване
21.01.10
09:28
И според мен детето има някакъв проблем.
21.01.10
10:04
Т’ва много зле бе.
21.01.10
11:42
Хитът на лято 09,според приятелка, http://www.4shared.com/file/203027616/d8191114/babi_minune-inima_de_tigan.html :lol:
За приятелството между жени:
Жена не се прибрала една вечер. На другият ден казала на съпруга си, че е спала у приятелка.
Съпругът се обадил на 10 от най-добрите и приятелки.
Никоя не била чувала за подобно нещо.
—————————————————————————————————————————————-
За приятелството между мъже:
Мъж не се прибрал една вечер. На другият ден казал на съпругата си, че е спал у приятел.
Съпругата се обадила на 10 от най-добрите му приятели.Осем от тях потвърдили - да, спал е у тях. Двама твърдели, че е все още там.
казано от inspect на 21.01.10, 11:44:
Жена не се прибрала една вечер. На другият ден казала на съпруга си, че е спала у приятелка.
Мъж не се прибрал една вечер. На другият ден казал на съпругата си, че е спал у приятел.
Съпругата се обадила на 10 от най-добрите му приятели.Осем от тях потвърдили - да, спал е у тях. Двама твърдели, че е все още там.
Това не е само виц... в реалния живот е същото :)
21.01.10
12:35
Колко вица има за блондинки ?
Нито един, всички са си истина :lol:
21.01.10
13:46
Охооо,днес било бабин ден,да ми е жива и здрава моята баба!
Аз се чудя защо ми даде 10 лева,а то било бабин ден.. :lol:
21.01.10
14:07
Какво си говориш прибирам се и от няколко дена си акзвам, че няма да ям сладко, тестяно ала бала то вкъщи направени еклери, некви шоколадови фунийки, курабиийки.Абе мани.Да са живи и здрави.
21.01.10
14:12
И в нас са направени,ама дори и не припарвам до тях..
Аз отдавна съм казал само с парични дарения да ме подкрепят.. :lol:
21.01.10
23:51
казано от inspect на 21.01.10, 11:44:
Наистина трогателно ;]
22.01.10
05:47
Ех,колко по-топличко ми е с потник.. :P
А и го сложих,защото после смятам да се изпотя до такава степен,че само по него да тренирам в залата..! :lol:
22.01.10
07:16
Претендирам, че имам много добра музикална култура.
Днес, обаче, попаднах на песен, която ме потресе тотално и просто ме остави без думи!
Декларирам, че слушането на тази песен и гледането на клипа са изцяло на ваша отговорност и не отговарям за последствията!
казано от Кольо Пияндето на 22.01.10, 07:16:
Претендирам, че имам много добра музикална култура.
Днес, обаче, попаднах на песен, която ме потресе тотално и просто ме остави без думи!Декларирам, че слушането на тази песен и гледането на клипа са изцяло на ваша отговорност и не отговарям за последствията!
http://www.vbox7.com/play:adf0bab7
22.01.10
08:59
Какво е икебан, какво са дървеса? :lol:
22.01.10
08:59
Thrashmetal, дай да не смесваме педерунгелската откровена простотия с Хиподил... :)
Хиподил е класи над тия... братя-амбреажи! :)
introducer, Ikebana е нещо много красиво... изкуство и стил. Ето няколко думи за нея.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 22.01.10 09:03.
inspect готин парцал ;)
г-н Пиянде,след като чух тази песен се сетих за една група във фейсбук в която ме бяха поканили...ставаше дума за същите дебили :lol: сега се чудя що за простотия е това и какво ще стане по-нататък.Предвиждам лъскаво бъдеще за дуета :lol:
фенове на френския рап ?
http://www.youtube.com/watch?v=lEAwuqOQx1w
Мнението беше редактирано от tra^la^la на 22.01.10 09:47.
22.01.10
09:53
казано от tra^la^la на 22.01.10, 09:45:
...Предвиждам лъскаво бъдеще за дуета :lol:
Разбира се, че бъдещето им е лъскавко!...
Също така ще е розовко, гладичко, с нежни аксесоари и... ма-а-алка тубичка вазелин в задния джоб! :lol: