21.01.10
15:24
Здравейте.Сега съм в период на покачване на ММ до средата на март месец.Накупих си следните добавки:
1.Протеин 10 либри Scivation
2.БЦАА X-Tend 1,2 кг
3.Metil Mass креатинова матрица
4.Dayly Formula мултивитамини
5.Витамин Ц 1000мг на Now
6.Omega 3 на Now
Въпроса ми е следния...понеже съм добре с парите в момента кажете още какво да се взема за да стане един невероятен цикъл за маса?Аз си миля за:
1.Глутамин
2.Слин Сейн(най-макрая и аз да го пробвам)
Препоръчайте нещо,че вече не се сещам какво остана от добавките.До няколко дена ще си купувам и 50-на кг телешко :)
И като накупя всичко мисля да направя един хубав дневник за да следя с всичките тези добавки как се движа.
Темата беше редактирана от fe2_vanio на 21.01.10 15:26.
21.01.10
15:36
Можа да добавиш към стака - CarbSlam на Primaforce - смесваш го с протеина и имаш чудесен гейнър - за след тренировка е идеален. От глутамин - маса не очаквай.
Нещо по-конктетно,че нямам никакъв опит.Ами то с този Метил Масс малко незнам дали няма да ми дойде в повече,защото той малко като буустер ми действа!
Според мен повече от това не ти трябва, всичко нужно за покачването на маса си закупил, остава само да тренираш яко в залата и да се храниш добре ! Не забравяй и съня, най-малко 8 часа...
Ами то аз съм абсолютен търтей спя от 11 вечерта до 12 на обед почти всеки ден :) Мисля,че доволно ще порастна до март месец.
Искам да попитам има ли смисал да си вземам течни АМИНО за след тренировка при положение,че пия след тренировка протеин,БЦАА и глюкоза
22.01.10
14:07
казано от fe2_vanio на 22.01.10, 13:37:
Искам да попитам има ли смисал да си вземам течни АМИНО за след тренировка при положение,че пия след тренировка протеин,БЦАА и глюкоза
Честно казано смятам, че е излишно, след като имаш ВСАА и протеин. Парите за аминокиселини запази или вложи в друго. Единственото приложение на аминокиселините в твоя случай, което виждам, е сутрин непосредствено след ставане (вместо протеин), но във всички случаи това е допълнителен и не особено добре оправдан разход.
Окончателния вариант на мас стака е следния:
1.Суроватъчен протеин
2.БЦАА
3.Креатинова матрица
4.Глутамин
5.Таурин
6.Слин Сейн
7.Екселл-бета аланин+някакви други работи
8.Витамини(мулти+витамин Ц 1000мг)
9.Омега 3
Малееее голям списък стана!Следващата седмица като закупя всичко ще си направя една снимка даже :)
Аз Екстенда го пиех по време на тренировка и мога да ти кажа, че имах доста добри резултати откъм покачване на маса...