22.01.10
07:47
8:00 кисело мляко + овесени яки 100гр
10:30 - 150гр извара и като я изям немога да хапна нищо повече
12:30 - обяд с месо картофи ориз повече хляб в студенския стол ;) и накрая 2 пасти
15:00 - протеин
17:00 сандвич с месо
20:30 вечеря като обяда
22:00 150гр извара и сладки неща
това е в нетренировъчен ден иначе от 8 до 10 тренировка сутрин и сащото
Усещам че не успявам да си набава достатъчно въглехидрати за да качвам хубаво.През деня не винаги имам време за това искам да ги съсредоточа вечер и сутрин когато ми е сигурно че ще мога да ги
приемам.Някакви препоръки за храни и методи защото качвам бавно и ми трябват доста въглехидрати (help)
благодаря за вниманието
22.01.10
09:06
Човека пита в раздел хранителни режими, за храни с въглехидрати и веднага му натрисат разни добавки :lol:
Наблегни на овесени ядки, картофи, ориз и дори ръжен ХЛЯБ
Доста има писано по темата из форума и сайта поразтърси се
22.01.10
09:14
казано от Иван Шишманов на 22.01.10, 09:06:
Мда... аз бих допълнил този списък с пълнозърнеста паста и бобови храни (грах, леща, фасул).
казано от Иван Шишманов на 22.01.10, 09:06:
Човека пита в раздел хранителни режими, за храни с въглехидрати и веднага му натрисат разни добавки :lol:
Доста има писано по темата из форума и сайта поразтърси се
От друга страна той казва, че чисто физически не може да приеме повече въглени, особено на закуска, така че прахчето си е опция ;)
22.01.10
09:19
казано от korpusito на 22.01.10, 09:15:
От друга страна той казва, че чисто физически не може да приеме повече въглени, особено на закуска, така че прахчето си е опция ;)
Препоръчвам му храни защото :
казано от ukraineca на 22.01.10, 07:47:
Някакви препоръки за храни и методи
Иначе физически да си разтвори прахче носейки цял ден бутилка или пакетче с него си е лесно колкото и да гризне някакъв хубав картоф или сандвич в движение. То има и опция да си бие глюкоза венозно, но считам, че не затова е темата.
казано от HealthStore Консултант на 22.01.10, 09:19:
Прахчетата са опция, само ако не може да си набавяш въглехидратите от храната.В повечето случаи въглехидратите, които се предлагат на пазара са бързи и за след тренировка.В такъв случай по гореспоменатия пример, карбслам е изключително подходящ за тренировка, а КарбоГейн повече за заместител на храненето.До тези продукти прибегни само ако наистина се затрудняваш с храната, защото по принцип големи количества въглехидрати са трудни за ядене :)
А ти можеш ли да предложиш нещо като вариянт(вълехидрати),което да се комбинира с протеина и да се усвоява бавно,защото аз не можах да открия такъв продукт.Всичко е с реклама супер,мега,хипер бързо усвояване,перфектно както каза за след тренировка.
Освен Carb Gain.
Мнението беше редактирано от Biad__ на 22.01.10 11:14.
22.01.10
16:02
Не е ли вариянт да си вземе декстроза?
22.01.10
17:14
Абе човек , махни тея пасти , торти или квото там ядеш и ще имаш повече апетит за истинска храна ! Макароните са най-лесни за ядене от въглехидратите за мен .
казано от Evgeni Nikolov на 22.01.10, 17:14:
Абе човек , махни тея пасти , торти или квото там ядеш и ще имаш повече апетит за истинска храна ! Макароните са най-лесни за ядене от въглехидратите за мен .
Точно те са най трудните, спагети, макарони пвоече от 100 грама немога и да искам да умра немога. Иначе овесени ядки 250 грама мога да изям, 400-500 грама картофи на 1 ядене, половин хляб, етц. :lol:
Към автора:
Как ти е трудно да си набавяш въгл. ? Като гледам торти-пастички няма как да стане.
Наблегни на ориз, картофи, хляб и паста. Да пастата те надува за чденето и след 30 мин се чувстваш гладен, но винаги
може да се направи комбинация.
8:00 кисело мляко + овесени яки 100гр+ 1 банан
10:30 - 150гр извара и като я изям немога да хапна нищо повече , тази извара не и е мястото тука например: омлет (5 цели яйца) + 80-100 гр. ориз
12:30 - обяд с месо картофи ориз повече хляб в студенския стол wink и накрая 2 пасти + 200 мл. пр.мляко+1 банан, премахни пастите
15:00 - 150 гр. ориз + протеин
17:00 сандвич с месо + един цял варен картоф+300 мл. пр. мляко
20:30 вечеря като обяда + 150 гр. кашкавал
22:00 150гр извара
Това е само пример, има много и други варианти. Пробвай да си набавиш картофи и ориз повечко.
Мнението беше редактирано от Blahzay на 05.02.10 14:42.