19.02.05
11:08
абе гледах на животното и двата му филма.
направи ми впечетление, че тренира гърди и трицепс в един ден
и гръб и бицепс също в един ден. а доколкото си спомням всяка един сплит, които съм виждал е гърди-бицепс, гръб-трицепс.
също ми направи впечетление, че прави пирамида и не се връща обратно ми стига до най-тежко и минава на следвашо упражнение.
да не говорим че не прави почивки м/у дните.
трява ли въобще да го гледам кво прави тоя ненормалник или не? :)
19.02.05
11:15
ако искаш да се научиш от такива животни трябва да гледаш и останалите им филми, където като статисти участват разни разнообразни препаратчета :wink:
а иначе сплитът гърди-трицепс/респ. гръб-бицепс мога да ти кажа, че си е изпитана и подходяща методика, както за начинаещи, така и (особено!!)за напреднали - има го предварителното натоварване, което много прота боготворят .....
същото важи и за правата пирамида
[quote author=“eftimov”]
трява ли въобще да го гледам кво прави тоя ненормалник или не? :)
отговора на твоя въпрос е не! :) щото братле нито си им на тренировките нито на стажа нито на възстановяването нито на зобта. тъй че ако тренираш като него освен да се хвалиш на приятелите си че тренираш като рони друг кяр няма да имаш. а гърди-трицепс и гръб-бицепс тренират обикновенно хората които имат по големи ръце сравнени с мускулите по гръдния кош! :wink:
Прав е горния пост! Може така, ама замисляш ли се какво му е възстановяването при толкова дни тренировки? Трябва много, ама много храна и зоб (това не означава че го препоръчвам! за зоба говоря)!
20.02.05
11:16
нека тия тренировки да не са ти за образец,защото в повечето случаи тои не показва неговата тренировка ами как изпълнява различните упражнения,скоро бях гледал негово филмче и там направи 20 упражнения, обхващащи цялото тяло с по 1 серия..пък и дори да си му видял истинската тренировка,се съмнявам да зобиш колкото него :wink:
20.02.05
21:30
абе оставете го рони колман!там при него е намесена много химия(както при всички дне6ни кулъурист)! :lol: Свалете си “Pumping Iron” на Арнолд да ВИДИТЕ ЗА КВО СТАВА ВЪПРОС!На това му се вика първи4на сила! :twisted:
[quote author=“Gen”]абе оставете го рони колман!там при него е намесена много химия(както при всички дне6ни кулъурист)! :lol: Свалете си “Pumping Iron” на Арнолд да ВИДИТЕ ЗА КВО СТАВА ВЪПРОС!На това му се вика първи4на сила! :twisted:
Eбаси глупоста!!!Сега няма пак да спориме кой е по-добрия културист(видимо е),но самия филм Pumping Iron е много тъп и само с рекламна цел.
[quote author=“andrew”][quote author=“Gen”]абе оставете го рони колман!там при него е намесена много химия(както при всички дне6ни кулъурист)! :lol: Свалете си “Pumping Iron” на Арнолд да ВИДИТЕ ЗА КВО СТАВА ВЪПРОС!На това му се вика първи4на сила! :twisted:
Eбаси глупоста!!!Сега няма пак да спориме кой е по-добрия културист(видимо е),но самия филм Pumping Iron е много тъп и само с рекламна цел.
напълно споделям мнението!
21.02.05
15:14
[quote author=“Gen”]абе оставете го рони колман!там при него е намесена много химия(както при всички дне6ни кулъурист)! :lol: Свалете си “Pumping Iron” на Арнолд да ВИДИТЕ ЗА КВО СТАВА ВЪПРОС!На това му се вика първи4на сила! :twisted:
Off topic
Невероятно тъп филм е това .....
а по темата... мани го тоя Рони нито си му на тренировките нито си му на стажа нито си му на химията :lol:
Жоро,найстина ли мислиш,че това са истинските тренировки на Рони?!Самият факт,че е 3 седмици след Олимпия(доколкото съм чувал) говори,че Рони не показва всичко от себе си,а може би просто една образцова тренировка.Като цяло е хубаво да се гледат културистични филми,вижда се правилното изпълнение на упражненията,някои малки хитрости,така че Ефтимов вземи си нужните бележки от филма.Като цяло един от най-истинските филми,които съм глидал е на Дориан,после се чувстах като супол.В този случей вече задължително не трябва пробваш тренировките му!
21.02.05
20:54
Кой е този филм на на Дориан?
Май се получи офтопик, иначе филма е “Blood and guts” и единствен(поне до колкото знам) на Дориан
22.02.05
18:44
[quote author=“andrew”]Жоро,найстина ли мислиш,че това са истинските тренировки на Рони?!Самият факт,че е 3 седмици след Олимпия(доколкото съм чувал) говори,че Рони не показва всичко от себе си,а може би просто една образцова тренировка.Като цяло е хубаво да се гледат културистични филми,вижда се правилното изпълнение на упражненията,някои малки хитрости,така че Ефтимов вземи си нужните бележки от филма.Като цяло един от най-истинските филми,които съм глидал е на Дориан,после се чувстах като супол.В този случей вече задължително не трябва пробваш тренировките му!
Определено не мисля че това са истинските му тренировки :lol: дори аз тренирам по тежко от него(говоря като тренировка не като килограми)..... и ми е съвсем ясно че с такава тренировка каквато е в филма на Рони едва ли може да се постигнат такива успехи... доколкото филма на Дориан - няма спор..... изродски е :twisted:
[quote author=“eftimov”]трява ли въобще да го гледам кво прави тоя ненормалник или не? :)
Определено не не копирайте сплитовете и тренировките на профитата нито сте им на стажа нито на тежестите нито на химиката взимайте идеи само както правя и аз но не копирайте нищо дори повторенията при него това работи но при вас не
25.02.05
19:42
абе хора този филм е 700мебайта вее как да си го драпна от нета ве бахти и майката
Ами то всички филми са най - малко по 700 МВ :) Ти се радвай, че не е на два диска ;) Колко ти е връзката, че да не можеш? И аз го гледах, няма кой знае колко интересни неща, просто си тренира човека :)
[quote author=“fit_m”]абе хора този филм е 700мебайта вее как да си го драпна от нета ве бахти и майката
Смени си доставчика пич :D
02.03.05
21:36
Здравейте!!!Ами на мен много ми харесват тези 2 филмчета-the cost of redemption (cd 1 i cd2),kakto i “the unbelievablе”
Огромен е този Рони,това Животно...:))Много е голям ,мощен,особенно
ми харесва клекаму;лег пресата натоварена на макс.:);бицепса..аве май всичко..и като го видиш в колите му как слуша яко черно, с тъмни очила и каква “мощна баница” има...направо ми се струва прекалено лека тренировката му(като изключима може би таз итренировка за краката):)
Как беше...... yeah body,ooooo…,light weight baby…,iep,iep,iep…:)
По-здрави,мощни и корави!!!
http://muskuli.com/details.php?id=nasko_1983
Като е тръгнало на офтопик - вярно е,че Рони е много по-голям от Арнолд и всички от “Pumping Iron” ерата,но не мислите ли,че е ПРЕКАЛЕНО голям.Тея хора сякаш искат да разберат колко е абсолютният предел на човешкото тяло и май са близо до него.Но за вас това КРАСИВО ли е?!?Нали уж това е целта на този спорт - красивото и пропорционално тяло.Та на Рони корема му стърчи доста пред гърдите.Тоя човек не може да види на коя дупка му е колана!Аенолд може да е много по-малък от него,но има красиво и пропорционално тяло,за което доста могат да мечтаят,а не просто три тона мускули.А и “Pumping Iron” е страхотен филм - не е само и единствено тренировки в залата,което далеч не е трудно да се направи,а има и един доста по-общ поглед върху състезателите и състезанията от онова време.
П.С. Всичко това е лично мнение,никой не е длъжен да е съгласен с него !!!
[quote author=“RoNiN”]Та на Рони корема му стърчи доста пред гърдите.Тоя човек не може да види на коя дупка му е колана!Аенолд може да е много по-малък от него,но има красиво и пропорционално тяло,за което доста могат да мечтаят!
Тука съм съгласен я погледнете талията на Арни и на Рони Арни е като игла в талията което е супер
А я погледни гърбовете им :twisted: Не казвам,че тялото на Рони е красиво,но казвам,че Арни е нещасник и ,че не заслужава доста от титлите си!
[quote author=“andrew”]А я погледни гърбовете им :twisted: Не казвам,че тялото на Рони е красиво,но казвам,че Арни е нещасник и ,че не заслужава доста от титлите си!
А ти кой ще прапоръчаш за шампион тогава в неговото време кой е по добър от него тогава посочи де не само да говорим ...