Аминокиселини

Темата е заключена.
Прескочи до:

Моля всеки да напише своите впечатления от вече употребявани от него аминокиселини и да каже повече подробности за тях - от къде ги е купил, цена, качество, ефект и допълнителен коментар ако има такъв.

HE

07.04.04
10:49

Аз използвам аминокиселини на Universal amino 2700 ползвам ги от три месеца и резултата е повече от задоволителен и при покачване на маса комбинирани с креатин и при възстановяване след интензивна тренировка! Купувам ги от ул. Пиротска на цена от 18.50 лв. за 120 бр. които при нормален прием стигат за един месец! В дните които не тренирам ги пия 2 бр. сутрин и 2 бр. вечер, а в дните които тренирам 2 бр. веднага след тренировка и 2 бр. преди лягане!

07.04.04
11:07

Тук сьм взимал амино само на мусаши и то малко време.Куан 75лв 300 гр.Не беше особено добьр :cry:

08.04.04
00:34

Взимал съм на Биогейм Aminostrong и Aminogame 1500, но от тях не видях особен ефект, а цената не си спомням. Купувах ги от близката аптека. Сега взимам 2121 на MLO и съм доста доволен. Тях ги куповам от Масъл Арт в пловдив, често имам път до там. 225 таблетки са 69,90. От тях съм доволен, определено подпомагат възстановяването, при положение, че ги пия само в дните, в които тренирам.

До преди две седмици пиех МЛО 2121 - общоприети за мерцедесът при аминокиселините. Наистина са страхотни, суроватъчни, обогатени с други вещества, но цената им е доста висока - 70 лв за 225 таблетки, които ви стигат за максимум 23 дни (по 10 таблетки дневно). Общо взето Ви трябват 300 лв само за тях за един 3-4 месечен период, било то за релеф или маса.

08.04.04
10:59

Universal amino 2700
мисля, че ми излизат малко по-скъпо отколкото на хънтъра.

Ползвам ги от няколко седмици, само след тренировка, за възстановяване, тъй като не се целя в голямата маса.

Доволен съм.

BA

11.04.04
13:57

Ami az predi sum vzimal na Biogame - AMINOGAME 1500 - Pochti nikakuv efekt, sled koeto vzeh da vzimam pak na Biogame - AMINOSTRONG . Moje da se kaje che imashe izvesten efekt ama maluk. Sega vzemam na Musashi -> KUAN - THE CREATIVE . I efekta e zadovolitelen ne znam za MLO ili Universal ama sum dovolen ot Musashi. Ama mislq da probvam i ot Universal da napravq edno sravnenie kak shte mi se otrazqt. KUAN si gi poruchah ot ofisa na Musashi obadih se po telefona i mi gi dostaviha. A drugite na Biogame si gi vzemah ot aptekata v nashia grad.

11.04.04
14:22

Аз сам ползвал само едни амино - Genesis Nutrition 1900 и сам супер доволен от тях. Зимайте па се не бойте  :wink:

18.04.04
19:25

Smqtam da si vzema Muscle recovery na Musashi. 21lv 60br. po 2 na den. Znachi shte stignat za mesec. Ima li problem che sa na kapsuli. Neshto ot sorta che na prach sa po dobri ili neshto takova. Shte gi vzimam v period na izchistvane na maznini.

19.04.04
20:40

men daje kapsulite pove4e mi haresvat,vsi4ko e to4no

27.04.04
17:09

Здравейте, подариха ми аминокисилини но незнаем дали са добри, някои ако знае молия да ми каже нещо повече! Мерси
AMINO 136 (HMB) scitec nutrition

FR

01.05.04
13:34

Ai da vi pitam neshto.Az si zeh Universal 2700 i mi kazaha da gi piq 5 sled trenirovka i 5 predi lqgana i tova e samo v dnite koito treniram.Dobre li e tozi nachin na priem i trqbva li da se vzimat vuv dnite koito ne treniram.
Blagodarq predvaritelno.

02.05.04
14:32

[quote author=“FrenzY”]Ai da vi pitam neshto.Az si zeh Universal 2700 i mi kazaha da gi piq 5 sled trenirovka i 5 predi lqgana i tova e samo v dnite koito treniram.Dobre li e tozi nachin na priem i trqbva li da se vzimat vuv dnite koito ne treniram.
Blagodarq predvaritelno.

Добро е времето на приема! Пий ги и като не тренираш - 5 преди лягане е добре, пък може и преди някое от основните яденета (ако можеш да си го позволиш)!

FR

03.05.04
15:18

Prosto nqmam vuzmojnost da gi piq po 5 v dnite koito ne treniram… :cry: A az se zamislih zashtoto vidqh v edna druga tema za momenta kogato rastat muskulite…sled 48 do 70 i neznam si kolko chasa.Ne e li po dobre da se vzimat togava Aminoto.A i edin pich kaza che gi vzima vseki den,pri tren 2 predi i dvse sled,a v dnite koito ne trenira 2 sutrin i 2 predi lqgane! PLS HELP :(

03.05.04
20:09

Ами виж сега, той организма се нуждае от повишен прием на белтъчини (т.е. на аминокиселини) и когато възстановява загубите при тренировката и когато се превъзстановява известно време след нея! Ти решаваш кога и колко! Според мен от готов материал (т.е.АК), мускула се нуждае най-вече веднага след тренировка и аз лично тогава бих сложил повечко АК! Преди лягане също е добре, защото е непосредствено преди по-интензивните изграждащи процеси! През деня мисля, че ако се храниш добре, няма да имаш нужда от АК!

HE

10.05.04
10:13

Аз бях казвал по-горе, че пия Амино 2700 по 2 веднага след тренировка и 2 преди лягане! Нямам представа кой ти е казал да пиеш по 5 след тренировка и 5 преди лягане, но според мен е излишно освен ако не си към 150 кг. :lol: прочети си хубаво какво са написали производителите на етикета преди да взимаш каквито и да е дозировки! Ако ги пиеш така както е описано на опаковката ще можеш да си ги взимаш и в дните които не тренираш. След тренировка се взимат Амино за възстановяване защото по време на тренировка се изразходват незаменимите амино киселини, а преди лягане за предотвратяване на т. нар. катаболизъм /разграждане на мускулите/!
Успех!

HE

10.05.04
10:14

Аз бях казвал по-горе, че пия Амино 2700 по 2 веднага след тренировка и 2 преди лягане! Нямам представа кой ти е казал да пиеш по 5 след тренировка и 5 преди лягане, но според мен е излишно освен ако не си към 150 кг. :lol: прочети си хубаво какво са написали производителите на етикета преди да взимаш каквито и да е дозировки! Ако ги пиеш така както е описано на опаковката ще можеш да си ги взимаш и в дните които не тренираш. След тренировка се взимат Амино за възстановяване защото по време на тренировка се изразходват незаменимите амино киселини, а преди лягане за предотвратяване на т. нар. катаболизъм /разграждане на мускулите/!
Успех!

FR

10.05.04
14:05

Dobre imash li rezultat kato gi piesh po 2 ????I vaobshte razbirash li nadpisa na opakovkata??Tam pishe che ako se vzima kato dietichen suplement(spored men tva znachi v period na chistene za minimalna zaguba na muskulna masa)da se vzimat ot 2 do 4 tabletki…. Ami az ne iskam da chistq men mi trqq masa… taka che poveche hapove !

10.05.04
20:34

Пич, това за повечето таблетки въобще не е вярно  :?
На аминокиселините, които вземам, пише да се пият 2 пъти по 5 на ден ,а при нисък прием на калории - 2 по 10.

GR

10.05.04
21:08

някой взимал ли е амино на нитрум ???

някакъв поглед върху тях?

11.05.04
00:22

Хм :)
На мойта кутия пише: 3 пъти дневно по 3-5 таблетки.
значи до 15 на ден. обикновенно числото на аминото е грамажа на всяка таблетка (ако са на таблетки). Ако е като мойте 1900, 10 таблетки на ден са кажи го 20г. амино. Не вярвам, че 20 грама амино ще ви задоволат нуждата от протеини (амино киселини) дневно ;)
Според мен аминотата са идеални, когато искаш да получиш бързо усвояеми протеини, сиреч преди/след тренировка. Аз лично ги зимам преди и след аеробната ми тренировка, така хем не си натоварвам стомаха, а запазвам мускула. Зимам 5 преди и 5 след.

11.05.04
13:00

gotcha колко ти струват АК-те не каза!

Нутрим имат ли други АК освен Л-Глутамина?

FL

11.05.04
15:28

maxx_muscular eto ti stranicata(vsi4ki produkti+ceni)  http://www.nutrim-bg.com/products/Default.aspx?switchlang=bg-BG

11.05.04
15:58

flufil май си се объркал брато! Аз питам gotcha защото той пие АК на Genesis Nutrition :wink:

FL

11.05.04
19:13

aham :wink: dano da svar6i na nqkoi rabota :)

15.05.04
10:59

Кутия от 325 таблетки е 46лв.

15.05.04
18:52

Много се извинявам че поствам толкова често, но за колко време ти стигат и мислиш ли че наистина си заслужава да се приемат (т.е. заслужава ли си парите). А и я кажи от къде ги купуваш - знам че магазина на Джаннанов е вносител, но доколкото си спомням там цената беше много по-сериозна!

16.05.04
11:30

Точно от магазина на Джананов винаги сам си ги взимал :)
И цената си е една и съща на всякъде горе-долу.
Ами аз лично сега ги взимам само преди и след аеробната ми тренировка по 5 хапа, демек 10. Когато не правя аеробна тренировка си зимам 5 сутрин като стана.
Аминото е супер нещо, ако ти трябват просто бърз прием на ‘протеини’.
Пиша протеините така, защото все пак те са състевени от амино ама за да се разбере какво имам предвид :)
Важното е обаче, че за да има ефект трябва да си земеш сериозна доза иначе 5г. амино надали организма ще ги усети и ще има кой знае какъв ефект :)
Абе една кутия някъде ми стига за месец.

QU

19.05.04
01:44

Взимам Амино 2700 на Uniwersal. Само за два дена усещам колко съм надебелял околко кръста от тях. Видима разлика. Взимам 6 хапа на 2 приема.  ЩО ТАКА СТАВА. ????????????

19.05.04
12:53

Практически е невъзможно да надебелееш от амино :)
Просто няма начин. Какво яде преди аминото :)?
И как може за 2 дни да надебелееш?
На къф зоб си  :lol:

24.05.04
01:09

1 vupors4e….Vzimam Amino na Musashi..
moga li da produlja da go vzimam plus L-Carnitine?Ako moje mi kajete to4no kak da go vzimam..koe sled koe..?pls daite otgovor! :wink:

BA

24.05.04
14:51

L-Carnitine - 30 мин. преди тренировка, а аминокиселините веднага след тренировка. Айде действай Тони ;) и в събота ще кажеш какъв е резултата....

27.05.04
22:45

Az sum vzimal dosta AK oba4e samo to edni sum dovolen
MLO amino 5300 anabolic
mnogo dobri puk sa 35 leva 125 tabletki mislq PROSTO NOMER 1!!!!!
tiq na universal 2700 ne sa lo6i ama ne sa i koi znae kakvo oba4e MLO…...........................

06.06.04
14:52

Ei hora..q kajete dali 6te moga da iz4istq 3kg pri polojenie 4e vzimam Amino 2700 na Universal 3 hapa prede i 3 sled + FAT LOSS FORMULA na Musashi? (pravq i kardio sutrin i se hranq predimno s 4ista hrana) i kak namirate dozata na aminoto? 10x predvaritelno!

06.06.04
15:50

Дозата не е никак лоша - разбира се ако можеш да пиеш 1-2 хапа повече няма да е зле :D ! Но и така си е добре! Хапвай повечко белтътчини през деня и ще се поотървеш от мазнотията :wink: !

MA

02.07.04
20:05

Аз си взех днес Amino-Power на PMG
Суроватъчен хидроизолат. Съдържат 9 есенциални, като към тях се включват и трите разклонени и 10 не есенциални аминокиселини.
Препоръчват се само след тренировка от 3 до 5 хапа. Всеки хап е 1.9 гр.
В кутията са 325 хапчета и струват 32 Евро.

http://www.pmg.at/shopbilder/100060.jpg

За през другото време си купих смесен протеин от 4 компонента:
- Казеин
- Млечен изолат
- Суроватъчен изолат
- Яйчен албумин

500 гр. са 17 Евро. Намерих си обаче 4 кг от същия този протеин за 60на Евро и следващия път ще си купя директно 4 кила.

http://www.profi-sport.de/images/upload/hipro500g.jpg

02.07.04
21:44

Ама от къде си ги взе щото 1-вото ми изглежда немско?

MA

02.07.04
22:31

Ами незнам дали са немски май не са. Иначе аз живея в Германия, затова надписите са на немски.

03.07.04
23:38

tuka v BG nema takiva magii :)

04.07.04
12:07

В каква ценова граница вървят amino 2700?

04.07.04
13:49

19.50 lv na Pirotska 12

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1